76

Анонимен

преди 2 години

Четейки коментарите тук се чудя с коя ръка да се покръстя и се чудя колко *** народ има. Пиленце , ако си мислиш , че учителите работят по 4 часа ми е тъжно за теб колко си заблуден ...

75

М. М.

преди 2 години

В с. Лесидрен и с. Кирчево, област Ловеч има доста скандални учители, които са срам и заплаха за образованието. Веска Василева, Валентина Дишева, Ива Цветкова, Петя Дикова, Геновева Банчева, Янка Цокова, Невена Нейчева(луда). Не винаги влизат в час и често пият алкохол в таванската стая. После пияни се явяват пред деца.В Кирчево Невена Нейчева е спряла изучаването на чужд език в 6 и 7 клас.

74

Анонимен

преди 2 години

Да ставаме даскали тогава

73

Давайте им направо

преди 2 години

150% и да не мрънкат повече. Работят по 4 часа и след това давай частни уроци.

72

Ррр

преди 2 години

Аз работя в училище, но съм от непедагогическия персонал. Всеки ден повтарям на дъщеря ми, че е добре да стане учителка. Това е най-мързеливото и мрънкащо съсловие. Най-малко работят, а все искат, искат...И им дават.

71

До Активист на БКП

преди 2 години

Личи си, че си полуграмотен комунист, преди да пишеш глупости, поне провери по колко часа работят учителите(смяташ само часовете в клас), а имаш ли на представа колко справки, отчети и планове се правят всеки ден, след часовете. А входни нива, тестове, контролни и класни имаш ли идея кой и кога ги проверява-ами ние, вечер, докато ти сърбаш менташка ракия в барчето и слушаш чалга. Айде провери и колко се заплащат лекторските. Айде стига съм те "отварял", просто отиди и доучи средното образование.

70

Даскал Пандо

преди 2 години

Тате навремето ми викаше:,,Учи за да не работи,сине!,,Послушах го и сега вземам 1300 лева учителска пенсия!!!

69

Активист на БСП

преди 2 години

Даскалята работят 22 часа на седмицата!!! Всичко над 22ч се заплаща като лекторски!!!По 20 лева на учебен час! Смятайте...

68

Зулу

преди 2 години

До Varna Къде ги видя тези заплати бе :) Директор на училище едва вързва 1700-1800 а масата са с заплата чисто в джоба 1100-1200 То само си гледаме в канчетата един на друг там е проблема на държавицата

67

Doko doko

преди 2 години

До Международния Те оценките на децата реално са за не двойка а единица направо но учителите ако вземат да блъскат двойки и да ги оставят на поправка ще им паднат пари от Делегирания бюджет. Там е ключа за палатката. Учителите си знаят че е пълно със завършени кестени във всеки клас.

66

?

преди 2 години

Набаза на кво 6е взимат по-вече? Тези с лекарите са най не на яли тесе професий. Лекар трябва да взема 800 а учител 600. Нека парво вдигнат парите на обикновенните хора работе6ти като продава4и, монтйори, сервитйори и тогава на тези търтеий. Аз храня 2 деца с 1500 и ми е много трудно. От заплата до заплата и със кредити.

65

Радослав

преди 2 години

До 58.Всички затвори трябва да са на самоиздръжка! Не е нормално с данъците си жертвите да хрантутят престъпници! Не се бачка здраво в затвора защото дали ще работиш или не ще вечеряш на сметка платена от жертвите ти! Същото стана и в университетите, свободните места са повече от кандидат студентите и от там качеството се срина тотално! Твърде голямо предлагане води до ниско качество!

64

Св

преди 2 години

На базата на какво? На по - добри резултати? На повече ученици влизащи в образователната система ли, при условие че ежегодно намаляват? Аз ще призная, че има подобрение, и ще съм за повишаване на заплатите, когато частните уроци, в домовете на учителите се прекратят. Защо трябва да им се плаща двойно, за нещо, което трябва да научат децата в училище? Губят двойно времето на децата, плюс парите на родителите и на нас данъкоплатците.

63

Христо

преди 2 години

Заради тия даскали забравихме всички останали.На фона на цялата мизерия в Бг взимат доста добри заплати ,за времето в което работят.

62

2

преди 2 години

Подкерпа е една популистка терористична организация от фашизоиден тип!Къде се скри нейния създател агент Павлов?Тези искания са за истинскиучители , които у насса 10 %!Останалите са малограмотни търтеи и некадърници , на които никога не поверявайте детето си!У нас всеки , който нестава за друго става учител!?

61

Жан Валжан

преди 2 години

Нито стотинка на тази разлигавена каста. Искам увеличение заради ковид,не искам ваксина за ковид. Еми няма такъв филм вече, кормилото е поето от ЕС, на.пиканите будители ще го разберат и те. Време разделно е - да не умрат гладни и безработни.

60

До 61

преди 2 години

За да се стигне до там,един ученик да пита учителя си,"ти какво си постигнал като си учил",то учителят отдавна е загубил всякакъв респект.

59

Анонимен

преди 2 години

А като пита един ученик учителя:- А ти , като си учил, та кво си постигнал? Учител със 700 лв заплата или учител с 2000 лв заплата може да му даде добър урок и отговор на въпроса? Учениците трябва да имат респект от учителя, а видно всеки ученик има представя колко взимат учителите и колко родителите. Неправилно, но подценяването на учителя от един ученик може да е основано на разлика и в заплати между учители и родителите му. Щото всичко мерят някои хора в пари.

58

=

преди 2 години

Добре, но първо се ваксинирайте и престанете с антивасърските си пропаганди.Щом чакате заплати от държавата, ще изпълнявате държавната политика.

57

родител

преди 2 години

Тия търгаши не се наядоха :-(