57

Анонимен

преди 2 години

Чорапчето яко трува в гардероби. Преди малко по новините казах, че бензинът е поскъпнал средно с 22% в страните от ЕС, а в България поскъпването е с 28% и хоп 6% в джобчето на чорапчето.

56

Бай Гроздан

преди 2 години

Каква радост за самоосигуряващите се - през два месеца да плащат осигуровки с 15% по-високи.

55

Хората

преди 2 години

Не искаха промяна. ГЕРБ беше първа политическа партия след изборите през март. Това не е желание за промяна. Глупаците от протеста си мислят че е и сега рушат граденото с години.

54

Анонимен

преди 2 години

До 73 - питай Виденов. Той знае как стават едни работи с печатницата за пари.

53

Само питам

преди 2 години

Заработи ли печатницата за пари?

52

у нас

преди 2 години

е на оцеляване работата. След 80 години кломунизъм и производните му БГ е на път да изчезне за расдост на Москва и Сърбия най-вече

51

Анонимен

преди 2 години

Преди 2 седмици искаха 750лв. МЗ, а сега 700 лв. Пари няма и за 650 лв.никаква икономика, кризи и се отива на по зле и по зле.

50

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

Къде са ''ПОДКРЕПА'' , и те вече 32г. , спане !КНСБ се събудиха , но още не знаят къде се намират , кой ще ги храни , Бойко го няма вече ...

49

Грийн Мен

преди 2 години

От 2022 г сертификатите за зелени квоти стават 30 евро за тон СО2, от 2025 стават на 50 евро. Трябва да възможно най-скоро да минем на вятърна и слънчева енергия, така хем ще спасим планетата, хем няма да има повишение на цените. Нали всички искаме да спасим планетата за да имат бъдеще нашите деца!

48

Анонимен

преди 2 години

350? заплата брех, админахме ги западняците ко праж бе бълагарино не мож ги изхарчиш тез пари вовеки както казваше бай Тошо второто си го яздохте предварително и сегъ няма.

47

Анонимен

преди 2 години

Няма газ - няма азотни торове - ниска реколта, няма храна. Дефицитът на азотни торове ще продължи през 2022 и поне 2023 годинина. Очевидно е, че Русия и Белорусия не могат да задоволят целия европейски пазар на азотни торове, значи ЕС ако искат да ядат, трябва да заслужат пред Русия и Белорусия привилиегията да купуват азотни торове от тях.

46

Gogo

преди 2 години

Супер, всички държавни служители които са на 17 минимални работни заплати, подкрепят това?

45

Анонимен

преди 2 години

Хайде да ни е честито, фуражката са изтеглили нов заем от 500 милиона, а уж имаше пари. А уж спряха кражбите

44

Анонимен

преди 2 години

Винаги съм се питал какво значи някой да бъде компенсиран енергийно от държавата. За мен означава, че държавата взема от данъците на всички нас, за да плати тока и дървата на бай Пешо от Левуново. Демек тока му го плащат останалите българи. Или още по-лошо, държавата взема заеми или принуждава държавната фирма НЕК да задлъжнява към производителите на ток, за да плати тока на бай Пешо. И накрая, когато НЕК фалира, сметката пак ше я плати държавата, т.е всички данъкоплатци.

43

Ордун Гинчилебри

преди 2 години

Брак сян на Германия хората взимат 150 Евро на ден.

42

логиката

преди 2 години

По-високи мин. заплати , .... а от там по-високи ОСИГУРОВКИ , и накрая , по-големи СЪКРАЩЕНИЯ ....ТОЛКОВА ЛИ Е СЛОЖНО ДА СЕ РАЗБЕРЕ !

41

Анонимен

преди 2 години

При тези цени на газта ако се задържат до зимата, краставиците от оранжериите в Холандия ще струват 14 евро само себестойността.

40

Анонимен

преди 2 години

Безпрецедентен скок на цените на азотните торове заради енергийната криза. Производството на азотни торове зависи от газта. Много производители между които най-големия, американския CF Indurstries спря заводите си в Европа. Европа не може да получава необходимите високи реколти от продукти без изкуствените торове. Европа е застрашена от недостиг на хранителни продукти и дори от глад.

39

Анонимен

преди 2 години

ДПС си пази хората. Помните как на времето забраниха на Булгартабак да купува вносен тютюн и как ги натискаха, да даде високи изкупни цени на тютюна? ГЕРБ също си пази хората - работещото население. При ГЕРБ средната заплата в София стана над 2000лв. Само комунистите си тъпчат привържениците и ги карат да живеят още по-бедно.

38

в Белорусия

преди 2 години

Владимир Путин обяви, че цената на газта за Белорусия ще се запази и за 2022 година на същите нива от 128.5$.