97

Анонимен

преди 2 години

И принудителната инфлация наложена от вдигането на заплатата (защото работодателите ще вдигнат и заплати и цени), ще я изяде за месец, че даже ще я и намали.

96

Анонимен

преди 2 години

При 5% годишна инфлация, основаваща се на временно явлени, да вдигнеш заплатите с 12% без никакъв ръст на производителността си чисто завъртане на инфлационната спирала!!!!

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119, ами да, прав си с изключение на самопроизвеждането. Откъде накъде. Всъщност, в нормалните страни хората живеят около градовете и търси да си купи извън околовръстното. В нормалните страни всяка къща на село е двойно по-скъпа от апартамента. А и всяко село си има локален пазар, който произвежда продава качествена продукция на останалите на по-висока цена от супера и така. Хората се научили да живеят, ние гледаме Русия, където не могат да обяснят що са им блокове при толкова земя.

94

Анонимен

преди 2 години

При мен поскъпване няма. Зеле, домат, краставици, лук, ябълки, пипер... всичко си произвеждам и всичко си имам. Направил съм си и за зимата. Гражданята да му мислят, дет всичко ще купуват от кауфланд и лидъла. Там нито стоката е стока, нито промоциите са им с нормални цени. Когато исках да си купувам апартамент, дядо казвае "И за какво, апартамент ли ще ядеш след време?" Аз обаче пак си купих. Но сега живея на село, на 15 минутки от града и апартамента седи заключен. Прав е бил дядо. Прав е бил.

93

Анонимен

преди 2 години

Във Фигурантска България е така! Пригответе се за Радевата зима!

92

пияница мистик

преди 2 години

До 116 Ама нали искахте точно затова да махнете Боко бе. За да стане "стани да седна". Казахте, че махнете ли го ще дойде промяната, ще изринете мафията, ще настане мед и масло да тече от чешмите и ще оправите България. Ами ей на, махнахте го. И даже лузър и маргинал като теб е наясно, че уж Боко някакви бомби бил заложил. Ами вече 6 месеца сте на власт. Кому *yра държите, че не обезвредихте тези бомби или сте мега некадърници? Уволнихте още първите седмици всички от ГЕРБ и си сложихте ваши хора

91

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик ... Промяната се дължи на Толупа от Банкя и заложените от него "бомби" в енергетиката, селското стопанство и т.н. Едва когато го осъдим и си вземем обратно кюлчетата, тогава ще почнем да се оправяме ...

90

пияница мистик

преди 2 години

Промяната на Фигуранта дойде. Лично той я инициира. Но виждам, че няма мятащи домати, яйца и свински уши, значи народа от Орлов мост е доволен и щастлив и всичко е Ок :)))

89

Следваща стъпка!

преди 2 години

Увеличение на заплатата само след ваксина! Ако нямаш лиценз, нямаш и пари! Скоро и по вашите телевизори!

88

Анонимен

преди 2 години

Тия- КНСБ, явно взимат заплати от ДЪРЖАВАТА... Щото, само там, ако увеличат данъците и Осигуровките, може да чакат увеличаване на заплатата.. Почни да работиш нещо, да ВИДИШ как КОРУМПИРАНИТЕ министри пускат Араби и китайци и да ОТКРАДНАТ Бизнеса, Работата и Парите на работещите в ЧАСТНИ фирми в БЪлгария..... И затуй БЪлгарите стоят ГЛАДНИ...

87

Щирлиц

преди 2 години

Язък,едно време изгоря малкият цирк,трябваше да изгори големия.

86

Анонимен

преди 2 години

Браво нещо добро да свьршат и тия хрантутници

85

Анонимен

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ, така е, а в България има поскъпване. И то точно когато про-руска партия е на власт. Съвпадение?

84

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е управлението на Радев, нали Гласувайте пак за него

83

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Нищо не намеквам, но в Русия няма поскъпване на тока, горивата, газта и хранителните продукти!

82

Вълчо Кумчев

преди 2 години

Сюлейман Демирел бил болен ,кашли...

81

Ст@м@т

преди 2 години

Никой насила некарат да си купува Дачия!!!!!!!!!!!!!!11

80

Анонимен

преди 2 години

Новата електрическа Дачия е 16 000лв, ако си румънец и 32 000лв ако си българин, не е ли срамно

79

Ст@м@т

преди 2 години

Тази мафиотска структура трябва да бъде закрита.ПАРОДИЯ НА СИНДИКАТ!

78

Внимание

преди 2 години

Радев и неговото правителство сасипаха държавата, вече никой не работи