40

Анонимен

преди 2 години

Проясни ни се. След като принудително и задължително ни ваксинират и достиганем 90% ваксинации щели сме да преминем от локдаун към нова система "светофар". Ще кажете, че "светофар"-а се отнася за маорите, а не за нас. Ах, дали е така? Кой ще ми каже?

39

Анонимен

преди 2 години

В руските затвори имало побои и това ние осъждаме.------------------------------------------------- В Нова Зеландия служителите във всички фирми трябвало да са напълно ваксинирани срещу COVID-19, за да могат фирмите да продължат да работят. Принудително и задържително ваксиниране и това ние приветстваме и подкрепяме.------------------------------ Не се ли явяват и двата случая насилие над личността?

38

славянин

преди 2 години

В Н. З. за разлика от България не е имало нито Аспарух, нито Тервел, нито Калоян, нито Левски, нито Ботев, нито въстания, нито освободителни войни, нито партизанско движение, затова там минават всякакви ''цивилизоващи'' методи! В България обаче не минават поради горепосочените причини!

37

.

преди 2 години

В Астралазия ли се въвежда новия световен ред в пълнота първоначално?

36

Анонимен

преди 2 години

Те такава лаборатория фармамафията си няма - 100% ваксинирани с пълна липса на човекопоток от и към. Де да видим какво ще стане. А, да вземат да разнообразят статистиката с параметър "боцнат с една/две игли" за смъртните случаи. Ей така, за пълнота.

35

Анонимен

преди 2 години

До До 12"След 5години, когато всички ваксинирани измрат.. " .. познай талибаните дали с ваксинирани

34

Анонимен

преди 2 години

Ей това ни чака и нас. Вдигай се народе!!!*

33

полк. Митева

преди 2 години

и никой не задава въпрос, КАК КОМАНДВА Джасинда и армия и полиция, защото в България само фигуранта сдобил се с генералски пагони по случайност от ръцете на Президента Плавнелиев можел да бъде главнокомандващ, е видяхме го през изминалите 6 месеца, а в Европа има 5 жени министър на отбраната и въоръжените сили

32

Асан

преди 2 години

У Стара Зенландия как е положението

31

Нане

преди 2 години

либерастията яко върлува там, в канада и австралия...))) има я яко и при нас, *** скоро, ще се разправим с нея... Като за начало Възраждане за България...)))

30

Виден антиваксър

преди 2 години

Не може да бъде! Само тук има здравен фашизъм. Трябва или да си ваксиниран, или преболедувал, или тестван. Това не се търпи!! Защо не в просто като там?!

29

Анонимен

преди 2 години

Дсасинда А. е би-Кекс, нео либера ст, защитаващ всичко познато и противно ни и отхвърлящ всичко, което ни скъпо и ценно, като идеали.

28

До 21

преди 2 години

А ти си жена?

27

Анонимен

преди 2 години

Д-р Психо, покрай сухото гори и мокрото, нал тъй?

26

Д-Р ПСИХО

преди 2 години

за сега е доказано, че антиваксърството е психиатрична диагноза с шизоидни проявления, а всъщност антиваксърите са сухите съчки, лесно запалими

25

Анонимен

преди 2 години

А задължителна евтаназия на зарезените, КОГА?

24

До 12

преди 2 години

До АнонименАМи, вие трябва да се радвате на подобни новини.След 5години, когато всички ваксинирани измрат...ние, най-великата и горда нация...ще превземам целия свят.България на три океана. От САЩ, през Индия, та до Нова зеландия.Ще воюваме само с румънците...кой да заграби повече територия.Но, нали и румънците не ставали..и ние сме по-велики и от тях...та..ето, оправихме си държавата. България ще пребъде.

23

НИНОВ

преди 2 години

в Нова Зеландия нямат ли си Бабикян, Минекян, Хаджикян да вдиган народни въстания и да се борят срещу дискриминацията на антиваксърите, няма ли да съдят правителството, но.... като гледам Джасинда ще сгъне наш рундю с една ръка

22

Demonaz

преди 2 години

Все ми е тая за слугите на чайника. Това е било мъж преди операция. Закривайте се с тази измислена държава.

21

Анонимен

преди 2 години

И в Нова Зеландия не разбират нищо.Защо не питат водещата световна сила България.Пример в целия свят за изградена държава и развита икономика.Пфу...не ги е срам новозеландците.