28

П.К. инк.

преди 2 години

Тия оядени търгаши, заедно с маститите "предприемачи" на най-голямата индустрия у нас -тази за производството на милиони "лекарства", не благодарят на Бога за "късмета", който им се падна да забогатеят от злокобната и непрощаваща никому, лотария на смъртта. В това болно и смутно време, когато хората изнемогват от проблеми и болести, ако нямат чувство за солидарност и съпричастие, поне да имат срам от Бога.

27

До оня търгаш

преди 2 години

дето е ревнал колко било трудно да работиш в аптека.Ми като не ви е лесно, що не се откажете, ами стоите там докато можете да се довлачите до работа.Особено собствениците.Закривайте и карайте на по една минимална пенсия, дето и тя ви е много, щото се осигурявате на минимална заплата.

26

Анонимен

преди 2 години

Бялата мафия няма наяждане !

25

Случаен минувач

преди 2 години

Що е това първа линия? Касиерката в супермаркета, коя линия е? Гумаджията? Разносвача на пици?...

24

699

преди 2 години

"Хората може би смятат, че лекарствата са скъпи, но по-голямата част от тези суми отива за заплащане на доставчици, производители и търговци на едро. В пандемията това ескалира", коментира още фармацевтът."Нима в съседна Турция, нямат тези разходи за доставчици, че там лекарствата са на половин цена спрямо тук? Фармация,лаборатории , болници всички сте облагодетелствани от психозата Ковид!Мафия в бели престилки!

23

Модерно е

преди 2 години

Да съдиш държавата е модерно. Да се правиш на дискриминиран изключително модерно! В случая се радвам че употребяват думата ДИСКРИМИНАЦИЯ, а не ГЕНОЦИД спрямо нещастните аптекари!

22

Анонимен

преди 2 години

Аптеките никога не са били затваряни. Каква дискриминация?

21

Анонимен

преди 2 години

Ми и Борисов или Радев че съдите

20

анонимен

преди 2 години

Китайският вирус позлати гилдията на алчните фармацевти.

19

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО - Ае... закон не са ли пише с малка, уе? Нали мноо зна уе?

18

Асан

преди 2 години

Щото имат пари за кадия а дали ше сичелят ? :)))

17

Анонимен

преди 2 години

До българин - МЛАКНИ УЕЕЕ

16

Анонимен

преди 2 години

Самият факт, че е почти невъзможно, да си направиш вече сосбтвена аптека е достатъчно красновречив.

15

Сата НАТО

преди 2 години

Видя се, че общото ниво на образованост, особено в областта на химията, биологията и Закон Божи, са на мнооого ниско ниво. Което дава възможност на докторската и фармацевтичната мафия да мародерстват народонаселението.

14

Анонимен

преди 2 години

Всеки може да купува стока на 1лв и да я продава на 50 стотинки! Всеки. Така се прави оборот, а с оборота идва печалба. Проблемът ви е, че искате да купувате стоката за левче а да я продавате за 5 лв.

13

българин

преди 2 години

Защото са нагли!!! Такъв оборот направиха тази година,който и не са сънували!!!

12

Анонимен

преди 2 години

от ложата на Бай Масон все са им нарушени правата, а те като мачкат е нещо нормално

11

Анонимен

преди 2 години

Много са ми смешни изказванията на хора, които по никакъв начин не са работили в аптека нито дори са запознати по някакъв начин със законите и институциите...Никой не се сеща да провери какво е от другата страна просто лафчета наизуст. Напрежението в аптеките е огромно, а цените наистина скачат заради доставчиците. Как се очаква да купиш нещо на 1лв (примерно) и да го продаваш на 60ст?? А относно лекарствата има строга регулация на цените. За справка сами вижте на https://portal.ncpr.bg/

10

Заради ГМО биснеса

преди 2 години

Всъщност две директиви directives, 2001/18/EC and 2009/41/EC бяха изменени през лятото на 2020, за да разрешат ГМО ваксините. Който има очи, гледа, който има уши слуша, а който има акъл мисли.

9

Анонимен

преди 2 години

КАК НЕ ГИ Е СРАМ?!?! Как не ги е срам?! Да искат по 1000лв а когато държавата поиска от тях да се ваксинират подскачат като пинг-понг топче. От къде на къде.