51

Гиб Мелсън

преди 2 години

Призовавам всички немазохисти да гласувт за Възраждане за да прекратим медицинския фашизъм.

50

Анонимен

преди 2 години

Ей, ненормален народ, абсолютно откачен.

49

Анонимен

преди 2 години

Какво са 2 седмици на фона на 30 години?

48

Анонимен

преди 2 години

Лошото е че зад привидната загриженост на това лице се крие само една огромна злоба!Определено Не си читав човек Кантарджиев!

47

Demonaz

преди 2 години

Кантара е ковид-комунист.

46

Zeitgeist

преди 2 години

Хаха ...безработица!?! Свободните работни места в света са се увеличили много с напредването на "ваксините". Вижте UK или всяка една страна, за която има статистика. Само в Щатите са с 4 милиона повече за 10мес. Както се казва хората изчезнаха "яко дим" през комините на крематориумите!

45

до 40

преди 2 години

Може ли аз да ти кажа, или въпросът ти е риторичен, защото и ти си на същата хранилка?

44

Анонимен

преди 2 години

Това е заради вожда-слънце Румен Радев. Трябва да гласуваме отново за него. Той е много "компетентен". Решетников лично си го избра

43

Анонимен

преди 2 години

Ако зависи от тоя и от другото кречетало на ГЕРБ Балтов, то най добре да връщаме бариерите, да демонтираме пак пейките в градините, за да не може да сяда никой и да затваряме за 3 месеца

42

:)

преди 2 години

Ако еебааната ни държава ме освободи от всичките измислени данъци дето плащам, с удоволствие ще разпиша официален документ, че ако се заразя с Кромид, не желая безполезното им и без това здравеопазване...и ще си умра в нас на спокойствие...

41

Анонимен

преди 2 години

"Зелените сертификати - трябваше още през лятото да се каже на гражданите, че от септември или октомври те ще влязат в сила и хората да преосмислят своето поведение." Тодоре пий си ракийката, яж си салатката, и си трай! Пита ли те някой как ще изкараме следващите две седмици? Да, тежко ще ми е, защото се чудя ще дигнат ли парното, няма ли да го дигнат, и с какви пари ще си плащам сметките като нямам! А аз не съм в първи клас в училище, няма за какво да си осмислям поведението!

40

Катранджиев

преди 2 години

Винету пак ще се завърне и всички Вие не вярващите ще............

39

Анонимен

преди 2 години

"Абе къде сте тръгнали да емигрирате и ходите без сертификат към нормалните държави. Ходете в Занзибар">>>>Работа в чужбина нямам. Ако това са ти опорките в полза на ваксинацията, значи не ти се получиха нещата.

38

Анонимен

преди 2 години

Абе къде сте тръгнали да емигрирате и ходите без сертификат към нормалните държави. Ходете в Занзибар, там вируса е забранен със закон и не стъпва, не разболява... е вярно, президента и още няколко се лекуваха, от забранения вирус в съседните държави и умряха... ама е забранен и няма сертификати.

37

Анонимен

преди 2 години

Явно са му дали 2 седмици отпуск, щом чак сега изпълзя с обичайните си лафчета.

36

анонимен

преди 2 години

значи, според заглавието, се очаква следващите седмици да умрасбогом живот

35

Сарказъм

преди 2 години

На представител от щаба на Терора на Винету всичко вярвам.

34

До 37

преди 2 години

От къде ги сгъва тия мангизи ?Можеш ли да ни кажеш ?

33

Аз

преди 2 години

Как подготвихте системата? С фалшиви легла в ндк и т.н.? С фалшиви дипломи на лекари? С отлив на кадърни лекари? Какво 12 години твоята партия направи за системата? Ама и нсгли се бият в гърдите - Аз, Аз, Аз. Ако беше в Корея отдавна да беше с куршум между очите.

32

Анонимен

преди 2 години

Оставете заразените !Гледайте смъртността !Или тя не ви интересува ?! Важно е да се спори и философства ...