71

Денислав ангелов

преди 2 години

Не се притесняваите приятели ще сме до последно с вас и ще ви изпратим подобаващо в отвъдното,наи добрият и доказан лек на нашето общество е два метра под земята там няма вируси и болести всичко е розово.

70

Анонимен

преди 2 години

Дано хората имат очи и уши! И да запомнят гробокопачите - Радев и Кацаров, които не само НИЩО не направиха цяло лято, а влошиха обстановката!!!

69

Скарлет

преди 2 години

Обяснете го това на ветеринаря Мангъров!!! Той умишлено подклажда недоверието эа ваксините!!!

68

Анонимен

преди 2 години

Га измрат строителите на комунизма , ще спре.

67

12212

преди 2 години

До Некъфмного тъпо ..

66

HeinrichHimmler

преди 2 години

Кантарджиев - мекерето на Герб, някой вярва ли му на този *** ?

65

Анонимен

преди 2 години

Смъртността в България от 30 години е потресаваща. - в другите страни има безсмъртни ли?

64

Анонимен

преди 2 години

".... с наплива за антигенни тестове и ваксиниране, всъщност се увеличава и рискът от заразяването..." ------ тука кантара е много прав.

63

стоян

преди 2 години

Смъртността в България от 30 години е потресаваща.Този гербаджийски професор да пита Боко Тиквата защо сме начело в тази антикласация.И защо няма виновни и осъдени.

62

Анонимен

преди 2 години

В цяла Европа няма друга страна, която да праща смеси за лечение в чужбина и да събира капачки за линейка. После се чудете защо смъртността ни е такава. И преди ковид и сега.

61

Анонимен

преди 2 години

Спрете да обдишване болните с индустриален кислород за заваряване!!! Така ги убивате!!! Индустриалният кислород не е медицински!!!

60

Некъф

преди 2 години

Докато има плюмки като кантарджиев ще има и ковид истерия. Как за 2 години не видях един болен или един умрял, само предозирани от лекарства и такива които са в истерия. Умират от други болести и защо не им се прави аутопсия на умрелите от ковид!!!

59

До народ

преди 2 години

Приятел, ние ако имахме ум нямаше да сме принципно на това дередже, ама...Ей го пишат тука, не бил умрял от ковид, а с ковид, и от хронични болести и не били точно умряло, а просто не са живи. Браво гении!

58

Анонимен

преди 2 години

Третата игла съдържа новата зараза. Пазете се от набодените.

57

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Личи си, че си неграмотен. Всъщност това е нормално за привържениците на РадеФ. Един въпрос? И за смъртността и за постъпилите в болница ли лъже? Знам че си *** и пак няма да ме разбереш, затова ще го кажа по-просто. Крайният резултат, на хората влезнали в болница и смъртността е по-висок. Да, сега се правят повече тестове от преди,но така се хваща повече скритата заболяемост. Лично аз го изкарах с отрицателен ПСР. Но, крайният резултата е факт. Повече хора в болницата и по-голяма смъртност.

56

Анонимен

преди 2 години

Цял свят разбра какво трябва да прави и спазват мерките и вече няколко държави забравиха за Ковид, а останалите и те скоро ще се отърват от Ковид...само *** не разбра, че трябва да се ваксинира и да спазва мерките. Само *** вярва в конспорации. Като сме толкова големи тарикати от всички останали, защо сме последни по развитие???

55

334

преди 2 години

Циркаджия! Щеше да говориш тъкмо обратното, ако беше още на власт.

54

Анонимен

преди 2 години

до 45 "Работа в чужбина нямам. Ако това са ти опорките в полза на ваксинацията, значи не ти се получиха нещата." - Гузен не гонен, бяга. ;) Под тебе има едни, дето се канят да емигрират, кой към Холандия, кой къде ли не, 'щот тука репресия и ваксинация, ама няма как да идат в развитите държави - там искат сертификати и тестове, особено за такива от червените списъци.

53

народ

преди 2 години

който се къпе във ваксини и не се ваксинира какво да го очаква. Ако имаме ум и правим каквото правят всички напреднали и развити страни сега щяхме да сме като тях.

52

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Този лъже безобразно. При пика по това време миналата година тестовете бяха в пъти по-малко като брой и непосилно скъпи за огромната част от пенсионерите, които стояха пред дилемата дали да дадат 120 лв. за тест или за лекарства. Антигенните не бяха признати и се боравеше само с информация от скъпите и неосигурени от държавата PCR тестове. Информацията за починали се манипулира, като хора с хронични болести се приемат по Ковид пътека за пари.