205

полу-анонимен

преди 2 години

Сещам се за последните думи на Ян Хус...

204

Анонимен

преди 2 години

До 2015 Баряй меча, яко, ама яко баряй меча! Ваксър пропаднал.

203

До Костадин

преди 2 години

Чудесно е ,че TYPUNGERITE като теб са на изчезване!!!

202

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 211 Ти нали си го задаваш? До какъв отговор стигна?

201

ПрограмистНаСаурон

преди 2 години

До 191Никого няма да смажете, защото сте дребни *** мишчици, дращеши по клавиатурата и треперящи някой да не ви спре достъпа до селската кръчма. Време е да приемете Европейските ценности и да се превърнете в бели хора, които се прекланят пред евроатлантическите ценности и допринасят добро за Обществото. Който не иска да се ваксинира, да му се отнеме имуществото и да се прати на общественополезен труд срещу вируса!

200

Анонимен

преди 2 години

На хоро, на протест, на софрата и после... на апаратно дишане в болницата.

199

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен204 Приятел, нищо не се е и променило от 2017 година. И тогава сме първи по смъртност. А нямаше ковид. *** то и малко акъл се иска, не става само с ваксина.

198

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите - новите мaлoyмници.

197

Анонимен

преди 2 години

Ей,заради тия никога няма да мръднем от дъното!Ваксинирането е необходимо! Засега друг път няма. Гадно е, но нямаме друг вариант. Засега. Всичко друго е бла-бла-бла и тази пословична съвременна българска нарцистична демагогия на едни самовлюбени възприемащи се като някакви особенни и уникални типове! Гледайте реално на нещата. Ковид удря по най-слабите места в организма.

196

До 198

преди 2 години

Аа, няма такова нещо- никъде не казвам, че ние искаме да сме специални. Но, виж, Ваша специална, съвършена, богоизбрана милост вече директно си казва, че не е като нас, като освен това ни презира, мрази и пр. Моите почитания, Ваша специална съвършена милост. Какви бяха Вашите специални съвети към нас, че да знаем да не ги спазваме?

195

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм да се ваксинирам с ваксина, която не е в изпитателен период, т.е. експериментална.А още по-малко ще се ваксинирам с ГМО ваксина с изтекъл срок.

194

Анонимен

преди 2 години

Дай Боже да има ефект от тези протести! Фашизмът се е наложил в целия свят, но поне да видят, че не сме лесен улов! Ще се моля на оня отгоре.

193

Анонимен

преди 2 години

Не си ли задавате един елементарен въпрос? Защо лекарите не искат да се ваксинират?

192

Анонимен

преди 2 години

От къде мога да си закупя флаконче "ваксина"? Защо не мога да си закупя "ваксина"? Искам да си закупя "ваксина". Не ви ли прави впечатление, че не можете да се добрете до тези гадости а някои ходят да си ги инжектират, дори се подписват, че са съгласни да ги убият!!!???

191

Трансюмън Джендър

преди 2 години

Това е прекрасно! Ще бъдем безсмъртни! Ваксинирайте се! "TIME Magazine Cover: 2045: The Year Man Becomes Immortal"

190

Дедо

преди 2 години

очакваме "партиите на протеста" да го оглавят за пореден път :)))

189

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 202 "Радвай си се на ваксинката и не се опитвай да мислиш. не ти се отдава." Така е, мисленето не ми се "отдава". П.С. Умирам от смях.

188

До Бойко

преди 2 години

Какво стана с чувалите и втората ваксина на Ангелов

187

Анонимен

преди 2 години

Това нещо във всяка цивилизована държава се наказва безкомпромисно! Когато си част от обществото,ще се съобразяваш да живееш с него.Егоизмът в гората ! Демокрацията не е анархия,а свободата не е слободия.Има си правила,ред,закони и дисциплина.Вие маски не искате,локдаун не искате,ваксини не искате,а после -лекарите некадърни и 97.5 % неваксинирани в реанимация и интензивно .Има нещо сбъркано в балканското ДНК.Пр()ст и мързелив народ с претенции и самочувствие на богопомазани.Къде сте на картата

186

Анонимен

преди 2 години

Сякаш нищо не се е променило от миналия октомври насам. България отново е сред първите по смъртност, болниците отново са препълнени. Звучи пресилено, но не е: пътят към урните на 14 ноември ще е застлан с трупове.