25

МНОГО ТОЧНО КАЗАНО

преди 2 години

Това не са мерки, а отбиване на номера! БРАВО!

24

Прабългарин.

преди 2 години

До славянинИмаш още да учиш политтехнологии човече! Не се прави така! 500 души, че това е дори смешно да си го помислиш, камо ли да го напишеш! Разказвай, че поне 10000 човека сте били, а още по-добре, колко е там населението на Русе 150 хиляди, смяташ 1/4 и казваш бяхме поне 35000 човека на протеста. Да видиш как ще се размърдат медиите и политиците утре сутрин!

23

Хахаха

преди 2 години

Чудно ми е герб защо организира протестите само в ц.и..гаранция.ски...те градове. А да, избирателите му са там. Тиквата ще умре в затвора. Гаранция ви давам. Какво става с бившият министър на МВР, който работи за наркокартели? Как е? Чекмеджетата пълни ли са със злато? Колко деца уби тиквоний? Някой ще зададе ли този въпрос на тиквата преди да умре в затвора?

22

Бay

преди 2 години

"Протестно хоро" хахаха

21

Анонимен

преди 2 години

Земята е плоска,Кемтрейлс къпят ни с вируси,Били чиповете и ваксините,имам чувството че затъпяването е тотално!

20

Алекс

преди 2 години

Населението на Пловдив е ок.300 000.Протестиращи 50.Антиваксърите изчезват.

19

Анонимен

преди 2 години

В европа са същите ограничения!!! Уж ваксинирани а пак с маски и тестове

18

Анонимен

преди 2 години

лични карти и паспорти, те също са били създадени преди около 100 г и са давани на хора бреполедували испанския грип за да могат да пътуват после са станали политическа мярка.------Интересно, виж ти.

17

Анонимен

преди 2 години

Утре няма да можеш да се прибереш в дома си без сертификат, да отидеш до малкия магазин без сертификат, ще ти блокират банковите сметки, ако нямаш сертификат, ще те лишат от медицински, правни, социални услуги!! Ще ти таковат м.мата!! Вдигнете се ! Всички!

16

Анонимен

преди 2 години

Антиваксъри смотани. Акълът им стига колкото да играят хора.

15

Анонимен

преди 2 години

Благодарим ви братя българи че ви има борбата ще е обаче дълга и кървава успех ви пожелавам над 70% от народа ви подкрепа и стой зад вас само болшевишката мафия е срещу нас но ние сме повече и ще победим

14

Анонимен

преди 2 години

Те не са трътки. Ти си стой на твоята набодената трътка с отровен коктейл и недей да слагаш етикети на хора, които не познаваш.

13

така така

преди 2 години

всеки който протестира срещи тези сертификати а носи в джоба си лична карта или паспорт е ЛИЦЕеееМЕР това е

12

О, божке

преди 2 години

Утре ще кажат колко 200-300 са умрели, а тези какво? Отпразнуват го с хора ли? Антиваксъри, сър.

11

Бил Гейтс

преди 2 години

Пандемията свършва когато 6 милиона българи се ваксинират, просто защото вашата квота е 500 хиляди. Скоро моите ударни отряди от лекари и полиция ще обикалят по домовете и ще ваксинират доброзорно само с моите инжекции. Татко сигурен съм, че ще се гордееш с мен!

10

Анонимен

преди 2 години

Всеки болен от грип стана коронвирус

9

нещо не еми е ясно

преди 2 години

за какво са тези протести сега, ами дайте да протестираме и срещу личните документи лични карти и паспорти, те също са били създадени преди около 100 г и са давани на хора бреполедували испанския грип за да могат да пътуват после са станали политическа мярка. преди това е имало само пътен лист без снимка. или да протестираме срещу профилитее във фейсбук и др. където се излага много повече лични данни. или срещи ваксинирнето на бебетата с бцж. никакъв смисъл не виждам

8

😀&#1

преди 2 години

На спряха да се излагат. В Европа вече нямат никакво ограничения, ние пак заразени, болни и затворени. Срамота.

7

О, божке

преди 2 години

Тези се събрали да друсат хора и ядат мезета. Под формата на протест. Видя ли някой да друса хора и ми се гади. Най-проcтият народ е това.

6

славянин

преди 2 години

Преди час се върнах от протеста в Русе, трудно ми е да преценя колко бяхме, но минимум 500 души!