36

баце

преди 2 години

Бла бла, аз зайчето нямам вина за делата в блатото. Да бе да, ама не.

35

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов,#47Ристо, забравяш че цените на тока и газа се определят въз основа не на най-ниските, а на средните в ЕС. РЗ на хората се определя от собствениците на фирми в частния сектор и от премиера+министъра на финансите в държавния сектор. И не случайно премиер Боце от Банкя повиши миналата година заплатите на хората от държавната и общинската администрация с 30% и ги предупреди да внимават за кого гласуват, че ... И те гласуват за Пожарникаря - минимум 430 хил. гласа...

34

ББ

преди 2 години

щом ти си "фактор" в ЕС...изход...тотално превзет и зависим от мафията...,тоя отдавна трябваше да е в затвора!...Бог да прости...ЕС!...хитлер...пасти да яде пред тези престъпници с печатници и банки!...Изход!!!

33

Щирлиц

преди 2 години

Едната глава на тройната ламя.У лево.

32

Ники

преди 2 години

Този е бил с чуждо гражданство когато е станал премиер

31

Анонимен

преди 2 години

На 8 декември 2005 Сергей Станишев и Румен Овчаров подписват договора за AIS - Американските Тецове на които в момента плащаме 650 милиона евро квота въглероден двуокис ние данъкоплатците парите които са съразмерими със вноската ни към ЕС . Овчаров еднолично прекрати Договор със Газпром за покупка на Газ до 2035 г при цена 155 $ за 1000 кубика газ . Честито сега дъщерятя на Овчаров е на 1 място в редиците на БСП в София за кандидат депутат .. А неговият кумец Кадиев на трето в Стара Загора ...

30

Анонимен

преди 2 години

В България , цените са по-високи от западните държави, а разликата в месечната заплата е в пъти, болшинството хора в България са на ниски заплати и са бедни работещи, как ще плащат високите цени на тока?!

29

Анонимен

преди 2 години

Енергоизточниците трябва да са съобразени със специфичните особености на страната,релефа+природата на дадения район и да са разнообразни, навсякъде не върви на фотоволтаици и вятър, при това, перките убиват птици, а от соларните и вятърните системи, се получва ***, какво му е зеленото? И цените също трябва са според възможностите на държавите и районите, не може в район, който минималната заплата е 1500 евро , да плащат същите цени, като страна или район, в който заплатата е 330 евро!

28

Лойко

преди 2 години

Браво на Станишев.Заработи скромната си заплата за този месец в Европарламента само с една стаийка-прогноза. Напмня за себе си,може да го броим за жив.Не го ли хвана носталгията по Родината и да се завърне да целуне родната земя.Липсва ни живото му присъствие.Великите българи...,ама само в собствените си очи.

27

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАбсолюно вярно, а в северна Европа често няма слънце, често и вали, но дори и когато не вали, дните са мрачни, слънце няма, откъде ще дойде енергия? Това е пълно безумие, както много други неща, като емисии, либерализация на цените в Европа на енергията и други подобни безумия! От БСП, да наслагат турбини по 10 до 20 КВ успоредно на Дунав, с решетка при вливането и така няма да сисипят природата,реката и ще получват енергия, макар и не много мощна!

26

Анонимен

преди 2 години

Излизането от въглеродната икономика е поредната безумна идея на евробюрократите. Но целта е рзвиващите се страни в Европа, каквато сме и ние, да се простят с всякаква индустриализация и конкурентна икономика. Ставаме завинаги колонии, с неустойчиво стопанство. Да разчиташ на вятъра и слънцето, за да развиваш сериозни отрасли и индустрия е виц и връщане в средновековието. ЕП гласуваха закон, според който европейската конституция е по- силна от националните конституции

25

Анонимен

преди 2 години

До Калеко Алеко Защо провокираш хората, ами влез и прочети статиите за енергетиката в "Народ.бг" , вие герберите я държите и бившата любовница на Бойко!

24

vlady

преди 2 години

Браво на големия учен историк д-р. Станишев с важни изследвания върху руската история.

23

Анонимен

преди 2 години

До Калеко АлекоКалеко, вие герберите и партиите от ЕНП държите цялата енергетика в ръцете си, нагло е да обвиняваш хора на БСП, които правилно бяха започнали да договарят различни енергоизточници за България и желаеха да бъдем енергиен център на Балканите и не само!

22

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВ южна Германия съм, тук няма всеки ден слънце ,както е в България, да не говорим на север как е , а в Холандия , Англия и други севрни държави, не спира да вали, има да чакаш на слънчеви панели, но няма да се получи достатъчно енергия , колкото и да се стараят и напъват хората, затова в Германия взимат ток от френските АЕЦ, не построите ли Белене, България изпада в криза и високи цени на всичко!

21

Калеко Алеко

преди 2 години

Така е Станишко, няма ги Гоце и Румен Овч. да оправят нещата, техните посреднически фирми дето ги наредиха м/у Овергаз и Газпром още им снасят комисионни, макар и нагодени към сегашна конюнктура, както и на другите ти енергийни експерти, зацикли и Веца на Цанков камък с хидроинженер Доган, да не говорим за трапа в Белене, който наследихме от теб и в който още се въдят шарани ... !!!

20

Еврозона

преди 2 години

Този от снимката, който прогнозира бъдекето, сигурно вече има трудов стаж. Като премиер и евродепутат. Аз имам над 30 г., така че ще се пенсионирам преди него, ще имам по-голяма пенсия и доста повече депозити в банките от него. Честито на политическите лидери и финансовите анализатори от БНБ. До кога ще продължават да ни говорят за данни в левове. Нали България вече е в еврозоната. Защо не кажат колко да спекстяванията на гражданите и фирмите във валути ? Те, тези валути изобщо не са техни.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27.... Добре хортуват тия комисари, но колко еленергия се ползва в Европа, колко еленергия се прави от вятър и слънце, може ли напълно да покрият нуждите от еленергия.

18

Анонимен

преди 2 години

СтаМишко стана премиер без един работен ден стаж да има.

17

Анонимен

преди 2 години

Франц Тимерманс, еврокомисар по зелената сделка: "Газът няма място в Европа и трябва да се изключи от списъка на енергийните източици".Комисарят по енергетиката на ЕС Кадри Симсон: "За да се отървете от зависимостта от газа, трябва да спрете да го използвате."