61

и аз

преди 2 години

не на масовата ваксинация, да на разумната такава. В България има дългогодишна практика с ваксините. Има пред ваксинационна подготовка-преглед от ЛЛ и изследвания да си клинично здрав, ваксинация-доза, съхранение на ваксината,срок на годност- активност, безопасност, пост ваксинационен период-изграждане на имунитет, който иска време, търпение, пазене от зарази. То затова се нарича имунизационен календар- прави се в правилното време за изграждане на имунитет-образуване на специфични антитела.

60

Не

преди 2 години

Не на фашизма !! Не и не и не !! НЕ на черните сертификати замаскирани като мерки и грижда за здравето ни..2 години мерки стигат ! То не бяха Кппте глоби за преминаване на паркове и така нататък..Сега се загрижиха да неможеш да седнеш спокойно някъде..или да ходиш на работа..а после следващата стъпка- да не можеш да дишаш свободно..НЕ на фашизма !

59

Анонимен

преди 2 години

И румънците чупят *** с вечерния час. Но фандъкова държи първенството с най- г..л.упава мярка- затваряне на паркове и планината, еднопосочно движение...И не я е срам

58

Анонимен

преди 2 години

слабаците и в живота са така, два чимбера му удариш и се раздрънка и издаде всички, така постъпиха и с ваксата, страх на слабака да не почине от ковид, търчи изпунктовете, докара страната до тая гибел и после винаги търси под вола теле, че антиваксъра му бил виновен

57

Анонимен

преди 2 години

слабаците които допуснаха да са лабораторни свинченца докараха всичко до това дередже, ако не бяха показали слабост, сега нямаше и да сме на този хал, дали им е удобно или не написаното, то е факт, слабаците винаги предават

56

Анонимен

преди 2 години

Това не е вакснинаааааааааааааааааааааааааааа. Това е биопродукт с най-мащабното тестване от изобретяването на ваксините.

55

Анонимен

преди 2 години

Вдигайте се!!! Утре ще ти вземат и жилището и душичката, ако нямаш сертификат!

54

Черен сертификат

преди 2 години

Фокусът не вече върху това колко абсурден фашистки инструмент за сегрегация е този "зелен" сертификат..и че не трябва да се приема за нищо на света..а дали наличието на антитела да се добавя или не..нормализираха го толкова елементарно..свободата ще остане в историята като несъществуващ блян някога..Отнеха ни свободата бавно и неусетно почти и никога няма да я върнат..ако не сте се събудили все още досега..Конспирация е всичко- в кавички..!! Събудете се !!1984 се случва пред очите ни нищо повече

53

Анонимен

преди 2 години

До 1984антиутопия

52

Анонимен

преди 2 години

Аз съм убеден, че и ваксините както всички останали продукти са с едни съставки за западна европа и с други за Източна. Както казват-- съобразени с местния вкус и предпочитания

51

Анонимен

преди 2 години

ваксата е фашизъЪъм, лъжа, убийство

50

1984

преди 2 години

Все още ли си мислите че всичко се случва заради здравето ви..Утопията от филмите е факт и се случва пред очите ви..!!Всичко е консПирация, нали ??

49

Анонимен

преди 2 години

Добре де,по моловете нали влизат само безсмъртни,на които във вените им тече елексир на безсмъртието,а в джоба им е заветната биляшка,защо ходят зачулени,забулени и се пръскат срещу кихавица.

48

Анонимен

преди 2 години

До От 29Кой отваря? отварят за месец и почват отначало с глупостите. Нали щяха да прегърнат живота при 70% ваксинирани?

47

Анонимен

преди 2 години

46 целия свят приема и както путин ги нарече "това не са никакви емигранти, това са тер0ристи" само тук обаче сме против и са най малко, а ти вярвай на целия свят, ваксата незабравяй, че е избор, а не пропаганда и агитация чрез примери индиректно като в твоя случай

46

Байчо Баев

преди 2 години

Полицията да не спи, ами да почва да ви лови антиваксърите! Край на игричките, няма да се занимаваме цялото общество с вашите шизофренични бръщолевиния!

45

От 29

преди 2 години

Смешни аргументи - целия свят заговорничи. Испания , Дания, Норвегия , Финландия и кои ли не отварят, а България тепърва затваря. Сорос, масоните, Алф - всички заедно мразят *** и заговорничат срещу него.

44

Анонимен

преди 2 години

От Европарламента казаха че сертификатите са недопустими за Европа!

43

Анонимен

преди 2 години

Всеки грип е ковид е системата на МЗ. Това е престъпление, което трябва да се накаже. Министерството на здравеопазването да се прекръсти на МУ- министерство на убийствата!!!

42

Анонимен

преди 2 години

Към 2 октомври 2021 г. Европейската агенция по лекарствата (EMA) регистрира 26 523 смъртни случая, официално свързани с ваксината, и 2 милиона усложнения, от които 1 милион тежки. Тези цифри представляват само част от наблюдаваните случаи. Във Франция Националната агенция по лекарствата (ANSM) в доклада си от 16 септември 2021 г. съобщава за 22 559 тежки случая, сред които такива с летален изход. Много случаи остават нерегистрирани по различни причини.