81

Анонимен

преди 2 години

А защо няма нови сертификати за повторно преболедувалите?

80

Анонимен

преди 2 години

До 87 Защото всъщност не знаеш колко измират. Тоталитарна държава с пълно информационно затъмнение. Колкото и в Северна Корея изобщо няма коронавирус. Намерил кого да дава за пример

79

Някой

преди 2 години

Пълни глупости! Ако и една стотна от написаното в тази статия беше вярно, в Беларусия (например), където няма нито задължителна дистанция нито задължителни маски, нямаше да има и един останал жив човек. Защо не измират хората там? Защото този най- обикновен грип е използван за налагане на неофашизма в целия свят. За грубо погазване на конституциите на всички държави, гарантиращи право на работа, личен избор, и всички човешки права.И за пълнене на банковите сметки на алчните XXL- ли.

78

Христо Стоянов

преди 2 години

Категорично не желая да се ваксинирам. Не пия не пуша, спортувам редовно. Здрав съм си и не ми пука за гриповете.

77

Анонимен

преди 2 години

До 81 Пълни глупости! Учениците е Германия ги тестват от няколко месеца. Стига празни философствания и глезотии.

76

Анонимен

преди 2 години

До 68 "А какво по-точно ще им стане на учениците, ако ги тестват" На първо място ще настане хаос заради фалшиво положителните и фалшиво отрицателните резултати. А само още хаос ни липсва, че не ни е достатъчен и до сега. На второ, заради фалшиво отрицателните няма да има никаква полза от тестването. И на последно място, но не и по важност, ще се насажда в децата чувство за вина, страх и срам, да не би да са заразени и виновни за масов мор. А една крехка детска психика приема тежко такива неща.

75

Феникс

преди 2 години

Три милиона ваксинирани и убидени .

74

Анонимен

преди 2 години

Леле хора страх ме хваща. Отнеха ни свободата и продължават. Но пак няма да се ваксинирам.

73

Динко

преди 2 години

Времето за мислене изтече отдавна ,,докторе,,.....Кво още да чакаме, да цъфнат налъмите......

72

Анонимен

преди 2 години

Антителата са едно правилно решение, а вие сте от Герб със сигурност. Гледам, че сте неграмотен и вещ като лидера ви взет от Хелуин!

71

ха ха

преди 2 години

Ами то е такива точно като тебе катили разубеждават хората и ги подкокоросват. Защо бе, защо давате достъп всеки божи ден на такива умници по медиите. Мангъра нещо зачезна-да не е в ковид отделение като пациент?, та взехте да копате всякакви други доктори.Сега и тоя-ама антитела. Ми не ги признават никъде в света, бе докторе. Айде спрете се вече. Има решение-да се спазва, а не да се философства. И спапаня-ците Кацата и радев трябваше да го обявят това още лятото, ама тогава им беше широко, нали.

70

Анонимен

преди 2 години

Явно към 20ч. им пускат за малко интернета в Карлуково и се разразява буря от умопобъркани излияния.

69

Анонимен

преди 2 години

Викайте към Бога, на друг не му пука.Ако, Бог е анахронизъм за вас, нямам друга опция.

68

1984

преди 2 години

Добре дошли в конспирациите..!! Методиката му трябва да включва пълното му премахване отсраняване и никога повече позволяване за повторно въвеждане..на така нареченият "зелен" сертификат нямащ нищо нито едно общо с този цвят !!

67

Анонимен

преди 2 години

До 19 Ти май си от маалата. Там така разсъждават.

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 "А какво по-точно ще им стане на учениците, ако ги тестват? Може ли някой да даде смислено обяснение, а не истерични писъци?" Нищо. Поредната опорка, която се използва, за да НЕ СЕ прави нещо.

65

Анонимен

преди 2 години

А какво по-точно ще им стане на учениците, ако ги тестват? Може ли някой да даде смислено обяснение, а не истерични писъци?

64

Анонимен

преди 2 години

Никой нямало да поиска да дойде в България заради ниската ни ваксинация. Защо? Те нали са ваксинирани? Ние искаме ли да ни идват някакви без ваксина за туберколоза?

63

До Байчо Баев

преди 2 години

Хахахаха. Че те и полицаите требе да се ловят един друг, щото и те не са *** да с бучат с експериментални бъркочи.

62

Анонимен

преди 2 години

Слава Богу, този народ е див, недоверчив и хитроват. Помните ли Слава Севрюкова - до 23-та 25-та година да се прибират в България. После няма да могат да се върнат, а там ще е страшно...Като гледам, нас само дивотията ни ще ни дде шанс за спасение.