160

Йо

преди 2 години

Бойко беше подготвил Арена Армеец за болница, тия тука не знаят на коя планета се намират.

159

Анонимен

преди 2 години

Майка ми не може да се ваксинира поради автоимунно заболяване..И сега какво? Трябва да остане безработна??? На тези хора, кой ще им помогне?

158

Анонимен

преди 2 години

164, Как разбра 2019 че си изкарал Ковид, комико? 2019 вирусолозите не знаеха за Ковид-19, но ти го изкара, сложи си диагноза и си велик?????Изкарал си някой грип. Имаше тежък грип в края на 2019. Просто си имал късмет, че не те е мачкал Ковид. Не викай Дявола.

157

Анонимен

преди 2 години

Много обичам за интелект и морал да ми говорят хора, които четат данните като дяволът евангелието. Единствените държави, в които няма пик на вируса са тези, в които мерките бяха най-малки или тотално липсваха. В България масово се хоспитализират хора без показания за хоспитализация и масове се дават антибиотици още на първият ден от разболяването. Лечението на болните няма нищо общо с европейското. Ваксинираните масово се заразяват и разпространяват зараза.

156

Анонимен

преди 2 години

Повечето антиваксари просто ги е страх от спринцовка .

155

стар комунист

преди 2 години

До Анонимен 162 Да, това е ключът за бараката! И кой го е казал- разбира се дядо Маркс!

154

Анонимен

преди 2 години

Просто не трябва да се влиза в държавен павилион маскиран като "ваксинационен център". Отива се при личния лекар и ако е разбран човек изсипва поредните 0.5ml от астрата в канала и приложението светва зелено.

153

Анонимен

преди 2 години

Антиваксарите в лагера в Белене

152

Анонимен

преди 2 години

Задължават хората да се ваксинират - непряко, без да ги изследват в някакви си палатки и форгони. Има висока смъртност от тромбоза след ваксините. Как не ви е срам. Това е в абослютен разрез с всякакви правни норми. Самозабрави се и това правителствто.

151

Само Абонааатииии

преди 2 години

Има ли абонирани за ваксините? Първите игли са безплатни, после не можеш да живееш без иглата, това го знае всеки дилър на хероин.

150

:)

преди 2 години

*** разбира само от тоягата. И част от западняците са така, но там повечето предпочитат моркова. Затова и живеят много по-добре. Като сложим ниският интелект на 80% от БГ-тата + некачественото образование и ниския морал... става мазало.

149

IT-спец

преди 2 години

е уж не били задължителни ваксините ама задължавате хората да се ваксинират, тези които не сме притиснати от това да се ваксинираме можем и без да ходим на ресторанти, театри, молове, можем да си пазаруваме по интернет.... ама пък колко хора притиснахте не е истина направо, продажни коп....

148

15 години Ковид

преди 2 години

За 15 години Ковид 30 ваксини си набихте. А спрете са е!

147

мед сестра

преди 2 години

До doc А, бе *** с ***, ти нали работя там и виждам за какво иде реч! Болни хора с ъс заболявания характерни за сезона и обострени хронични такива ,а и има и са -болни ,но тях също ги броим за ковид .Изобщо няма никакви други болести освен ковид,ами 1200лв на месец са си 1200!

146

Пламен

преди 2 години

Изкарах тъпия грип наречен Ковид още в края на 2019, никакъв шанс нямат нещастниците да ме принудят да се ваксинирам с експериментална още ваксина.Няма да им позволя и да ме принудят

145

Анонимен

преди 2 години

До 152Е,как какво ще стане ?Ние ще работим с намалено работно време,какъвто беше варианта,но о чудо най-големите антиваксари още на другият ден отидоха да се боцкат.Останаха само две чугунени глави от 17човека персонал.А,бяхме само 3ма ваксинирани!

144

Анонимен

преди 2 години

Капитализмът е екстензивна система, и може да се развива само като разширява териториите си. Работи много просто - приобщава в периферията си евтина работна ръка и реализира печалба. В края на 19в се оказа, че цялата периферия е колонизирана, край на икономическата динамика, тоест капиталистите трябваше да започнат война - ПСВ и ВСВ. Сега е много по-зле заради анимационните филми на Путин. Единственият изход за капитализма е да демонтира икономиката си, да държи населението затворено, ваксинации на 6 месеца и постепенна евтаназия.

143

Зелен Фашизъм

преди 2 години

Ваксинираните обикалят без маски, разнасят чума най-безотговорно. Те са заплаха за националната сигурност.

142

Светофар

преди 2 години

Само да поясня за нерабралите! Убеждението е един път, а принудата е всеки път. С принудата народа да се ваксинира си спечелиха по-отявлени врагове, от тези които не са и няма да успеят да принудят. Победата в перспектива е пирова. Друг е въпроса, доколко е полезено да си вкараш в тялото нещо, което си убеден, че не е трябвало да е там. Това съсипва приелия препарата, най-вече психически.

141

Анонимен

преди 2 години

В Израел анулираха зелените сертификати на 1.6 милиона души (електронно, с едно кликане на мишката), a според Jerusalem Post броят е дори 2 милиона, заради изтичана нa 6 месечния срок и трябва отново да се ваксинират ако искат да получат достъп до посещение на обществени места.