240

Анонимен

преди 2 години

Тея ваксини са жив ташаг как така ваксинирани го хващат пък хората около тях не аз лично познавам два случая

239

Анонимен

преди 2 години

Изтекли срокове закупени от герба ,така каза Балтов ,а от ЕС били им удължили срока с 6 месеца е как удължават като срока е свършил и то ваксина )

238

Алекс

преди 2 години

Вместо антиваксърска революция наблюдаваме ударно ваксиниране.

237

Анонимен

преди 2 години

Защо учителите и медиците не се ваксинират?", попита риторично доц.- Околийски. - Какво "риторично"? Защо не си задава въпроса сериозно? Защо тия медици които са се сблъскали с толкова страховития ковид отказват тези безопасни и ефикасни ваксини? Или виждат нещата различно от медиите? Този въпрос е изключително важен?

236

Анонимен

преди 2 години

Гледайте махалите там никой не се ваксинира и следете за смъртноста и ще разберете има ли вирус.

235

истината

преди 2 години

Сега разглеждах картата на света на ваксинираните освен в Африка другите страни колкото нас са тези които завършват на стан(Афганистан, Пакистан ...)Украйна и Беларус - доста елитен клуб на държавите.

234

baionya

преди 2 години

Бхахахаххаа всички тея надъхани с тяхните жалки скандирания "Аз няма да се ваксинирам", "Моята ваксина ви я дава", вече се набодаха. Иначе са много отворени на приказки, ама като им спряха молчето и чалгичката и айдееее.

233

Б. Г.

преди 2 години

До 249,лекувай си мозъка или да те прибират, където ти е мястото....

232

Анонимен

преди 2 години

Докато ни разделят на ваксинирани и неваксинирани, целта е да се унищожи малкия и средния бизнес, т. е. Средната класа , която от това физически ще загине и тоя хаос ще продължи до 5 години.И от едната и от другата страна на спора седят едни и същи хора.Гледайте как да оцелеете икономически а не си играйте на ваксини и санитарни мероприятия.

231

Анонимен

преди 2 години

"Заради сертификата" е евфемизъм, който в случая се използва вместо реалното "заради грубата принуда".

230

asd

преди 2 години

Андрешковци, до къде го докарахме така? Забогатяхме ли, оцеляхме ли? Позор! Децата затворихме и първи по смъртност от КОВИД.

229

Бигфарма Оружай

преди 2 години

Ще има и за комисон на мериднжеите, берекет версин.

228

Анонимен

преди 2 години

Българина е страхливо, ама страхливо ***!Днешното поведение е поредното доказателство за това твърдение. Племето по-скоро да хваща ковида и да отърве Земята от присъствието си!

227

Анонимен

преди 2 години

"Заради сертификата броят на ваксинираните на ден скочи три пъти" Как ще е заради изискването за сертификат ,просто много хората сега изведнъж пожелаха да се ваксинират ,я не лъжете ,че е заради сертификата .

226

Анонимен

преди 2 години

Да се бодеш с графенов оксиди и какво ли още не,за да ходиш в кръчмата и в мала,е тва е тест за ***

225

Киро Х

преди 2 години

Аман от пропаганда! Аман! Който иска да се боде с експерименталната ГМО помия, който не иска - да не му я насилват! Та нали уж ваксата предпазва?! Откъде накъде тогава оваксаните ще насилват нормалните хора да се бодат? Нали те са защитени и нито ще влизат в болница, нито ще умрат! Аман!

224

Анонимен

преди 2 години

Само да питам защо у ***,алите при тъмните няма ни зелени сертификати и масова стирилизация-пардон ваксинация.Защо не вземат примерно такова решение управниците ,че не сили набоцкан няма социални помощи...Иска ни се ама няма .защото ч***футско-рептилския(елит) си пази любимите тъмни и си следва плана за затриване на омразния им български етнос.

223

Някой

преди 2 години

"представител на СЗО" - това е гаранция за "обективност" :))))))

222

Някой

преди 2 години

"кмята доц. Михаил Околийски", "Това е някакъв защитен механизъм, който ни предпазва да не развие някакво депресивно разстройство." - Ками, какви ги пишеш ?

221

До програмист

преди 2 години

Вярваш ли си на това което говориш/пишеш/мислиш ?! Ако беше така със затварянето , защо по дяволите Кауфланд/Лидл и други чуждестранни вериги , за които се знаеше че целия персонал е едно Ковид огнище...не затвориха ?! Защо НАП-Варна при наличието на повече от 50% болни с кОвиД не спряха да работят , даже още повече бяха надъхани , да търсят под вола теле ??! И при положение с такъв натиск "сериозна комбинирана проверка " , някакви пиклювци да ми се карат , и да ми обесняват че съм длъжен !!!!!