176

Анонимен

преди 2 години

Това, което е писал Плевнелиев на пръв поглед изглежда разумно, например за СРМ, но има скрити неща, а други са завоалирани. Например не е писал нищо за офшорките си, с които е ощетил българския бюджет. Второ геополитиката на Нато не е изгодна за българските национални интереси -- когато нещо не отговаря на националните интереси загубите се изчисляват в милиарди. България влезе в нато без референдум по инициатива на частна партия. Трето парите от ес са малко, колкото сиренцето в капана.

175

М. Николов

преди 2 години

Господин Плевнелиев е най-добрият Български президент в историята ни.Просперитетът на нацията ни се постига с доказали се политици пред света като него.Когато българинът осъзнае каузата и отговорността на професионалисти като него, тогава ще се повиши стандарта му. Това е правилният път на България в Европа. В противен случаи само ще завижда на други успели българи, задоволявайки се с оправданието, че повечето са крадци и измамници, а не оценявайки собствените си качества. Нямаме време.

174

Анонимен

преди 2 години

Законите в европейския парламент се приемат при лобиране на 2600 регистрирани организации за лобиране и неизвестно колко още нерегистрирани (регистрацията не е задължителна) -- това е узаконена корупция. Не съм чувал да има българска лобистка организация, която да е прокарала някакъв изгоден за България закон. На практика никой не защитава българските интереси в Брюксел, българските евродепутати са нули, които се прибавят към чужди единици, а ние получаваме трохи.

173

Fallschirmspringer

преди 2 години

Очаквам Борисов изпълзи като огромен мазен червей от дупката,в която се е сврял.Трябва да дава кураж на оредяващите редици на своите почитатели.Може да останат най-верните,тези ,които получаваха най-тлъстите обществени поръчки,още преди да бъде да бъде осигурено финансиране.Най-вероятно е,той да напусне България и да се приюти в някое спокойно,екзотично кътче,за да се наслаждава на спокойствие на милионите си или милиарди.Борисов изнесе на ръце Плевнелиев до президенството,той му го дължи

172

Анонимен

преди 2 години

Целият ес е една измама или пирамида за обогатяване на големите корпорации,българските политици ви лъжат, самите те във властта имат изгода да провеждат политиките на ес, благовидни на пръв поглед, но в плановете има заложени скритиуловки, които провалят бъдещето на отделните държави. Всичко е режисирано, парите които получаваме са оскъдни и се усвояват законно от корумпирани политици, които крият истината от народа -- справка цялото управление на герб.

171

Иван

преди 2 години

Някой тъне в голяма заблуда, че нормален човек ще прочете повърнята на този....От него по- голям про' стак не познавам.

170

Анонимен

преди 2 години

Радев е 100% полулист. Помня как каза че ако бил на власт нямало да има престъпност. Еми повече от 6 месеца е на власт и има престъпност и изобщо не е намаляла. Такива изказвания са несериозни за държавен глава.

169

Анонимен

преди 2 години

"Dnes.bg" страшно много се излага като публикува пасквилите на бившия президент Плевнелиев, който е посмешище на цялата нация! Но сигурно им плащат добре, за да се излагат!

168

Анонимен

преди 2 години

Целият европейски бюджет сравнен с БВП е от порядъка на 1% от брутната добавена стойност на ЕС, което означава с тези пари не можете да правите политики, може да правите само едно нещо -- да давате бакшиши.Вие давате на върхушката най-вече държавната администрация, и на неправителствени организации. За това виждате едни и съши анализатори, на европейската хранилка и ви говорят едно и също, всеки е за еврозоната, за ес и т.н., а хората не получават нищо.Григор Сарийски, икономист от БАН

167

Влак GT

преди 2 години

Браво Росене!!! ------Много точен анализ и констатации!

166

Анонимен

преди 2 години

?

165

Монев

преди 2 години

Браво,господин Плев налиев ! Абсолютно точно и вярно ! Време е тоя летец да се връща да си кара самолетите...

164

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 177 Къде ги видя класите на Плевналиев бе байно ? Караш ме да си мисля,че не Плевналиев е две класи над Радев,а ти си две класи под Плевналиев и така ти се вижда . Айде ако можеш да мислиш,мисли и си остани със здраве.

163

Някой си

преди 2 години

Защо Плевнелиев мрази толкова много Радев?! Ще ти кажа българино! Г-н президента Радев,ОБЕЗКОСТИ групировката ГЕРБ и Борисов съвсем законно! Показа кражбите му на всички от 12 г му " управление"! Борисов " инвестира в частният бизнес на Плевнелиев пари от данъците ни в Тех Парк София! " Държавно участие" н Частен терен! Този пак аплодира мутрата да се " върне" и продължат " инвестициите"!-:) Това приключи др Плевнелиев! Времето ви изтече!-:) Успех г-н генерал Радев!

162

ПроСоТо

преди 2 години

До Един Българин...хареса ми .."от пишеШТите тук"!..Разбира се,отколешното правило е :-"Не се отнася за присъстващите"..В нашия случай-за пишещия..Иначе,за майтапа,ето моя отговор:..-Всичко това е""" на """",защото """" ,независимо че """...Викат му "Слобода на словото"..

161

Анонимен

преди 2 години

така наречената демокрация не донесе нищо добро на обикновения човек,не направи живота на работещите по-богат или по-правов,права и свободи имат само богатите,за тях има голям избор от възможности,но само за тях.Обикновения работещ човек няма право на нищо,вече и трудовия кодекс е без значение,работодателя определя.Държавата загуби роля,правилата загубиха стойност,няма кой да подкрепи хората в нужда,или слабите финансово.Отделни хора се сдобиха с власт и богатство и са безнаказани за всичко.

160

Анонимен

преди 2 години

Плевнелиев е поне две класи над Радев. Радев е подходящ за президент в Латинска Америка.

159

Polipantev

преди 2 години

Федероско Приматлиев! Бегай при джипко, да те дърпа за ушенцето!

158

Анонимен

преди 2 години

ей марика, само глупости и простотии ръсиш

157

Само да вметна

преди 2 години

Бившите комунисти като този индивид и др Борисов приключиха с властта в България! Так както приключи и гусин Иван Костов! С тази разлика,че тия 2 мат се оказаха По нагли! България и българите вече гледат към новото! И няма да се върнем на зад! -:)