216

The doctor

преди 1 година

Чавдар Войвода is armholding your hand?

215

Анонимен

преди 2 години

Плевели във вашата градина се ликвидират с РАМ

214

От Ръководството

преди 2 години

От гениколога-хирург. Г-н бивш президент, операцията мина успешно, използвайки лазерни кавитатори успяхме в съкратени и сухи срокове да направим пластична операция на вашия капризен хемероид, на който закачихме част от перуналния ви нерв след което се заформи едно разкошно и пъргаво клитурачисректумкльописус за радост на Вашите приятели от германските мостове и техните тираджийски клиенти. Оле, майнъ филибету

213

ФАНДЪКОВА НА СДС ГЕР

преди 2 години

ФАНДЪКОВА НА СДС И ГЕРБ 10 ГОДИНИ ИСКА ДАНЪЦИ СРЕЩУ КАЛ И ТИНЯ И КАРУЦИ В КВ СВОБОДА СОФИЯ Е ТОВА Е МАФИЯ

212

Крум

преди 2 години

На тази снимка го дава усмихнат и много щастлив.Защо ли?

211

Васил

преди 2 години

До Плевнелиев...Ти кой беше, този с многото баджанаци дето не се интересува кой му прави децата?

210

Плевнелиев...

преди 2 години

...разеделителят на Българите. Говорителят на ГРОБ. Лицето на едрия капитал. Откровен слагач на богатите, мразещ 95% от Българите. За съжаление хората трябваше да го търпим 4 горчиви години ;( .. Дано никога повече не го гледам по телевизията и да ми се наложи с рефлекса на зелена барета моментално да сменя канала.

209

Анонимен

преди 2 години

И свинята е ***, и Плювню е сбъркания, и вие сте много прости

208

Мистър Бийн

преди 2 години

Магарето на Тиквата.

207

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Въшка...лилипут смотан ! Не за президент,ами и за нищо не ставаш,Турчинов Росен! За нищо не ставаш!

206

да

преди 2 години

Гербджиков и тая там до него,която е военна на книга са победени още от сега..дори гербаджиите няма да гласуват за това недоразумение с неустановен пол, което отрича турското робство и обижда Васил Левски

205

Кочан

преди 2 години

Aз нe знaя имa ли мeрoприятиe в кoeтo Румeн Рaдeв дa нe ce e прoвaлил, нo пocлeднoтo e ocoбeнo пoкaзaтeлнo зa липcaтa нa кaпaцитeт зa упрaвлeниe. Дoри eдин eфрeйтoр знae чe oтдaвaнe нa зaпoвeд oт днec зa утрe нe мoжe дa ocигури изпълнeниeтo и. A тoгaвa кoгaтo имa причини зa нeизпълнeниe, зaпoвeдттa ce кoмпрoмeтирa.

204

Анонимен

преди 2 години

Радев вече си е тръгнал за Славяново. За нещастие ще го траем още 2 месеца.

203

Алекс

преди 2 години

Няма да си отиде.

202

това е корупция

преди 2 години

Всичко което е направило едноличното управление на Радев е грешно, но поради размера напостовете нека спомена че строителите на автомагистрали също имат деца и стари родители. Сега те няма да вземат заплати, няма да има магистрали, няма да има тунели. Парите вместо да отидат при трудоюбивите хора ще отидат незнайно къде. Официално при пенсионерите, но тъй като отделния пенсионер няма контрол, част от тях ще потънат незнайно къде . . . А това е корупция.

201

Плевнелиев...

преди 2 години

...беше и си остана президентът на 5-те % безсрамно богати българи, за останалите редови говореше, сякаш беше в друга реалност, типично за първеню, прекрасен наследник и ученик на Желю, който също се интерсуваше само от себе си, и който се срамува и срамуваше от останалите 95% свои съграждани. Срам ме е от най-вече от този, който без да му мигне окото наряза нашите СС23, единственото модерно средство, което имахме за защита! България не я чака нищо добро с такива откровено мекомпетенти политици!

200

Интелектуалец

преди 2 години

Роската пак се е събудил с отвити крака...

199

МНЕНИЕ

преди 2 години

Плевнелиев е Президента който се изгуби като Президент . Изгуби за България 5 ценни години . Няма по-лошо управление на Президент от него . Но той не е глупав - много Заводи , Земеделски Земи и Хотели са негови . Но Следващия Главен Прокурор ще има Работа и Аплодисменти .

198

СМЯХ

преди 2 години

Вчера гледах Интервю с Президента Първанов - той се подигра с Плевнелиев - завалията Плевнелиев се изцепи че когато влязал в Президентството видял че няма Компютри и Интернет - Първанов умря от смях и каза - така е , аз влязох в Президентсвото като Пещерен Човек от каменната ера .

197

Западна София

преди 2 години

Каква модернизация бе чехъл?Ако говориш за модернизацията на частните ти квартали и всички изхарчени пари около тях е грехота.Ти стъпвал ли си в северозападна София или села и градове, които на са свързани с ДПС?Защо не казваш и дума за далаверите с магистралите на ГЕРБ?Мошеник - ***.