143

Тялото

преди 2 години

До Дачо"Всеки сме ваксинирани за много болести като деца и възрастни,но тези ваксини са тествани години наред,а тази само няколко месеца."Това просто не е вярно. Провери колко и как е тествана всяка ваксина. От Полио, тетанус до шарка. По абсолютно същия начин. Самото тестване отнема месеци, останалото е административно време, чакаме на разрешителни и други.Най-бавно появилия се страничен ефект на ваксина от 250г насам е по-малко от 2 месеца. Това за годините го измисли някой местен.

142

Анонимен

преди 2 години

Добре че не живея в тоя к е нефв който се е превърнала държавата. . Човек не си избира родината и родителите, но има избора да живее нормално в нормална държава, сред едно мислещо и много по - отговорно общество.

141

Анонимен

преди 2 години

До 126 Лекарството не предпазва от заразяване, генийче.

140

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата не спира

139

Анонимен

преди 2 години

Всички , които са били болни, включително умрелите, са почнали лечение с вит Д, цинк, селен и аспирин. Това им се казва и по телефона. Ако помагаше, нямаше да имаме 25 000 умрели.

138

Анонимен

преди 2 години

Пак дъвка с информираното съгласие... Никъде не пише, че освобождаваш някого от отговорност. Много сте ***! Има я бланката в Интернет, чети!

137

Анонимен

преди 2 години

Заразяват по-малко, защото в отвъдното условията са по-различни :)

136

Анонимен

преди 2 години

Незнам какво трябва да стане, за да му увре тъпата глава на чукундура ***. Затова България е на това положение, когато цяла Европа се нормализира в България всекидневни рекорди.

135

Анонимен

преди 2 години

В заглавието се съдържа внушение, че всеки човек е заразител. Това естествено е грубо изопачаване на действителността, защото според властите, мнозинството хора още не са го изкарали (нали затова е зора да се ваксинират). Иначе да, хората трябва да се ваксинират.

134

Сия

преди 2 години

Вчера в предаването на Минчо Христов показа договора на Phiser с Евросъюза. Доста дебела папка, в която огромната част е секретна и не може да бъде прочетена. Просто черни карета на почти всички страници, с изключение на уводните. Нататък няма и дума непокрита с черно каре. Някой хакер сигурно скоро ще извади на светло какви незаконни неща са договорили.

133

Касандра

преди 2 години

До Анонимен 126 - лекарства има от самото начало - цинк, витамин D, кверцетин, ивермектин, хидроксихлорокин. Потърсете - има буквално стотици научни статии потвъждаващи ефективността. Послушайте интервюта с докторите Zelenko, Kory или McCullough. От това следва, че цялата пандемия е един голям цирк, чиите цели са: да ни принудят да се бодем с неясни субстанции за неясни цели (вероятно стерилизация или генетични промени) и да играничат движението и потреблението ни - което открито искат отдавна.

132

+++

преди 2 години

Лекарства против ковид ИМА. Прилагат се в над 25 държави - Мексико, щат Утар Прадеш (230 млн души), Латинска Америка... Цената е 1.80 $. Резултатът е над 20 пъти по-малка смъртност спрямо ваксинираните държави. От друга страна "ваксините" имат себестойност 14 цента и се предлагат по 20 $ - в милиарди дози. Гейтс е инвестирал 10 млрд, и очаква приход 200 млрд. Всеки може да гледа интервюто с него. Алтруизъм, бате... Изобщо не става дума за пари, нали?!?

131

Анонимен

преди 2 години

Напротив всички ваксинирани заразяват повеч не разбрахтели че в тия ваксини е самата зараза стига сте лъгари народа неви искаме никакви ваксини и лекарства нито пък сертификат няма да стане това което иска те дано да горите в ада проклети убийци никой не ви вярва вече вън в затвора дано да горите в ада проклети убийци

130

Касандра

преди 2 години

Хайде стига с тия измислени статистики. Нали преди 7 месеца ни казваха, че "ваксините" са 95% ефективни. Защо да вярваме сега, след като досега всичко, което ни беше казано, се оказа грешно? Нали виждаме как в Израел и Исландия дето са много "ваксинирани" как карат най-големите си вълни - следователно "ваксинираните" се заразяват и разпространяват масово. Данните от Англия показват, че и ***. Стига лъжи.

129

22

преди 2 години

Вчера имаше предаване на Минчо Христов, с много интересни материали. Има ги в FB. Силно препоръчвам да видите какво казват световно известни медицински специалисти, дори и създателя на mRNA, и много други, които се борят с всички сили ПРОТИВ ваксинирането

128

Анонимен

преди 2 години

"От антибиотиците дето ги пиете без рецепта имат повече странични ефекти от ваксината." ---- тези, които са по-склонни да си набият експериментална течност, са същите, които се тъпчат с антибиотици с повод и без повод. Нормалните хора се лекуват с природни методи.

127

Сия

преди 2 години

Хайде стига с манипулациите. Антиваксъри няма, или са изключително малко. Има масово хора - а това са 80%, които са против течностите, неизвестно защо наречени ваксини, въпреки че не произвеждат имунитет. Които иска, да се боде. Не ни ги натрапвайте тези недоказани методи. И защо ваксинираните са в такава злобна кампания срещу останалите 80%, които са 4 пъти повече от тях?

126

Анонимен

преди 2 години

До: Дачо Да, и за никоя друга ваксина не подписваме декларация за информирано съгласие нали? Само за ваксините срещу новия коронавирус ни задължават да подписваме декларация че сме съгласни с нещо, с което всъщност не сме съгласни, а сме принудени!

125

ХиХиХи

преди 2 години

....и не един, а два мармота връткат станиолчета.

124

Анонимен

преди 2 години

Принуждавани овце на заколение.