163

Анонимен

преди 2 години

Оглупяването на нацията е постигнато. Така се появиха ваксърите.

162

Анонимен

преди 2 години

Веднъж се раждаме и веднъж умираме. Така че всички ще умрем няма да хвръкнем. А дали щее по рано или по късно изхода е само един. Нагоре в небесата. Още никой нее успял да избяга от смърта. Милиони са живяли преди нас и са си отишли. Никой вече не ги помни защото децата и внуците им са си отишли. А правнуците няма как да ги помнят. Това е кръговрата на живота. Едни се раждат други у.мират и света продължава дотогава докато БОГ не реше да го унищожи.

161

Анонимен

преди 2 години

Това са платени проучвания, неверни. И защо няма линк? Потърсете "increases cases unrelated vaccine" и четете първия резултат. Има и други научни проучвания, които показват, че еднакво заразяват и двете групи. Статистиките също го покзват - вижте последната вълна по заразяемост в Норвегия, Израел, САЩ, UK, Ирландия, Дания, ...

160

Анонимен

преди 2 години

Лоши новини за антиваксърите. Поредните.

159

11

преди 2 години

Пълни глупости! Кой заразява повече - онзи, който го фане вируса и се тръшне на третия ден на дивана или онзи, който го кара по-леко и въри и ръси напред назад 10 дена, щот не се тръшка на дивана?

158

Анонимен

преди 2 години

Ххаахах! Елате да ме фанете за там дето се държа в момента! Хахахха! Заразявали били по-малко! Какви ли не тьпотии за да ви сложат персонален QR код (покрай "зелените сертификати")

157

Анонимен

преди 2 години

Е, това няма как да е вярно. Ако за смъртността може да се спори, то за заразяването не! Вижда се навсякъде, че в най-ваксинираните държави заразените са много повече, макар и смъртността да е по-ниска.

156

Искра

преди 2 години

Дори и това да е вярно, в което се съмнявам, това че се придвижват без ограничения и имат повече контакти е прдпоставка за повече заразени от тях.

155

Ако

преди 2 години

Се ваксинирам, то искам да е без информационно съгласие. Властите да ми осигурят и тази опция.

154

Дачо

преди 2 години

До Тялото!!! Ами то защото тези ваксини са толкова тествани,че в годината два, или три пъти трябва да се боцкаш,пък и декларация подписваш

153

...

преди 2 години

Говори израел, където вече са на 4-та доза. Тази новина е Фейк Нюз

152

До 142

преди 2 години

Ти не си особено интелигентен. Направи услуга на обществото и спри да се изказваш

151

Анонимен

преди 2 години

Едно време същите, които са приемали турската вярва, сега приемат ваксините.

150

Анонимен

преди 2 години

Няма как ваксинирани да заразяват по малко, защото не зависи от тях, а от имунитета на човека изложен на заразата.

149

Анонимен

преди 2 години

...да, "тялото" наистина не е наясно. Кара го на мускули и логика. )

148

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Тялото", очвидно нямаш дори и бегла представа от клинични проучвания и говориш небивалици.Чета медицинска литература вече 20 години и това ми е образованието.2 месеца клинички изследвания 12 години бюрокрация и преглед и набиране на средства. Това е типичния случай на една ваксина преди да бъде одобрена.Ипропускате най-важното. 1вите 2 фази са за безопасност, 3тата е само за ефективност. Зашото преди да набодеш 10 000 човека трябва да докажеш че е безопасно.

147

Обективно до 145

преди 2 години

ЛИЧНО СЕ ИЗЛЕКУВАХ С ТОВА ЛЕЧЕНИЕ ПЛЮС АНТИБИОТИК И ПРОБИОТИК. АНАЛГИН ЗА ТЕМПЕРАТУРАТА. ВИТ.Д ГО ПОЛЗВАХ 7 ДНИ, СЛЕД ТОВА УСЕТИХ, ЧЕ СЕ ВЛОШАВАМ ОТ НЕГО. АСПИРИН НЕ ПОЛЗВАМ. ПРИБАВИХ И ИМУНОСТИМУЛАТОР. От Народната медицина - ЧЕСЪН И ПЧЕЛЕН КЛЕЙ, СИРОП ЗА КАШЛИЦАТА. ВСИЧКО СЕ ПОЛЗВА! ВИРУСЪТ Е КОВАРЕН! Може и ГЕЛОМИРТОЛ ФОРТЕ. ВСИЧКО!!!Тоест искам да кажа, че посоченото от теб ЛЕЧЕНИЕ Е НЕДОСТАТЪЧНО ЗА ИЗЛЕКУВАНЕ!!!

146

До тялото

преди 2 години

Само времето за тестояе с животни е 2 години минимум. Поне десетина години минават, за да се одобри ваксина.

145

Анонимен

преди 2 години

"Тялото", очвидно нямаш дори и бегла представа от клинични проучвания и говориш небивалици.

144

До Касандра

преди 2 години

Абсолютно права сте. И за McCulough и Zelenko. Ако се започне незабавно лечението няма никаква опасност. За съжаление. Тези хора не знаят езици, не четат, не мислят и повтарят, каквото им кажат. Като овцете от Animal Farm на Orwell