22

Анонимен

преди 2 години

И като се ваксинирате какво ще ви стане ? Може ли някой да отговори смислено.Научно,фактологично и с медицински аргументи ?! Да погледнем ли данните и фактите в света и у нас за ефиктивността на ваксините? Кое още не разбирате !? Кое е фашизъм ?Че ви дават безплатна превенция срещу небезобиден вирус?Защо инстинктите ви са винаги деструктивни и наопъки ? Защо все правите на пук на някого? Защо рушите ? Какво ни стана на 4 милиарда ваксинирани? Още сме живи и здрави,но от к19 умират по сто на ден

21

SHEFA

преди 2 години

А И НЕЗНАМ ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДА ПРАТЯ ЛИ НА БОРСАТА НЕВАКСИНИРАНИТЕ?

20

До24

преди 2 години

Аз отказвам "болнично лечение" от ковида а ще ми върнат ли парите които съм внесъл като здравни осигуровки при положение, че за над 20 години трудов стаж не съм ползвал болнични?

19

SHEFA

преди 2 години

ПИТАМ!-КАТО СЕ ВАКСИНИРАШ-ИСКАТ ЛИ ДА СЕ ПОДПИШЕШ НА ЛИСТ ЧЕ СИ НАЯСНО С ВАКСИНАТА?-И ДАВАТ ЛИ ТИ ДА ПРОЧЕТЕШ КАКВО ПИШЕ В ЛИСТОВКАТА НА ВАКСИНАТА?

18

На добре е

преди 2 години

Най после Радев свърши нещо полезно

17

Анонимен

преди 2 години

ваксинацията е по желание, когато няма голяма опасност за обществото. Когато 4-5% от заболелите почиват, никакво желание на индивида не е от значение. Трябваше да подкарват ваксинацията по списък на имената и по възраст. И ако откажеш ваксинация, да се отказваш и от болнично лечени в случай на Ковид.

16

До 19

преди 2 години

Спокойствие друг път! Султанът и везирът обикаляли на длъж и шир и ислямизирали наред всяко християнско семейство! Инак ти режат главата! Днешните български мюсюлмани, са си чисти християни, но в ония времена са били насилствено ислямизирани и родът им така се развил, особено в Родопите! Чисти християни са си! БГ винаги си е била християнска държава!

15

Анонимен

преди 2 години

В държавата на Радев, Каруцаров и *** положението с ковида е пълна кооччиинна!

14

Не

преди 2 години

Не на фашизма

13

Анонимен

преди 2 години

Добре, че бяха османците, та да запазят прираста на населението ни. 500 години нито една война с европейците СИ Е ПОСТИЖЕНИЕ. Докато по ония времена Европа буквално се е изклала, ние сме си гледали спокойствие и уют.

12

SHEFA

преди 2 години

ЧЕТЕТЕ ГОРЕ-ЧОВЕКЪТ КАЗВА ИСТИНАТА.ВАКСИНИРАНИЯТ ЗАРАЗЯВА ЗДРАВИЯТ-КАКВО ЩЕ КАЖЕ МИНИСТЪРЪТ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО?АКО ГО ПИТАТ ЩЕ МЕЦА КАТО ПЪРВОКЛАСНИК.

11

Анонимен

преди 2 години

14-ти първа стъпка към ада

10

Анонимен

преди 2 години

Абе бодете се бе плана на милярдерите неможе се изпълни

9

Нане

преди 2 години

През 14 век, османците насила са сложили фесовете на едни наши сънародници слабохарактерни и страхливци! Сега пак ли ще го допуснете бре ОФси...

8

Анонимен

преди 2 години

Аз днес си сложих първата доза. Нищо особено. Освен, че ме боли жестоко ръката.

7

1984

преди 2 години

Сертификатът е политически инструмент за принуда към ваксинация, чрез безогледна дискриминация на неваксинираните и хората, които не могат да се ваксинират по обективни медицински причини. Това не е медицински или научно-обоснован метод за ограничаване на "пандемията". Всички знаят много добре, че ваксинираните пренасят вируса, разболяват се, влизат в болница и умират от вируса. Лъжите за ефективността на ваксините бяха оборени отдавна. България е окупирана държава, която се управлява отвън, а тези вътре, които виждаме са актьори, които подло лъжат народа, че имат някакво значение

6

Анонимен

преди 2 години

Пътят към мола минава през опашката за ваксини.................С голяма инжекция се набоди, голяма чалга не отказвай................ Три пъти се боди, веднъж избухни.............. По-скоро антиваксът ще мине през инжекционната игла, отколкото рокер да влезе в чалга клуб.

5

Анонимен

преди 2 години

Малко тоталитаризъм НЕ Е излишен. Винаги е помагал в подобни ситуации. А никой НЕ е казал, че демокрацията ще е вечна!

4

Анонимен

преди 2 години

гледайте по тв как овцете си търсят извинения за страха от радевия бич - 'Ми беше ми на път и се убодох, а не ме питайте защо отлагах'. Отврат. Българите са отврат.

3

Анти Ваксов

преди 2 години

Абсолютно, знам за едни служители, които ги насилиха да се вакснат.