61

До до 75

преди 2 години

Нашата прокуратура няма нищо общо!Щеше да е общо ако нашите забранят дпс или нещо подобно!Сравнението ти е неуместно!

60

Анонимен

преди 2 години

Toя е пътник като Садам Хюсеин

59

Анонимен

преди 2 години

Сега ще ви кажа, защо тук сме по-добре. Пишем си някакви неща в този сайт и си дебатираме. Няма значение, кой и какво е написал. Отидете в Турция и направете същото. Ще ви намерят и ще се отзовете в положението на онзи човек. За нула време ще ви спретнат обвинение в държавна измяна и после.....само на Бог може да се молите.

58

До 75

преди 2 години

Ако изляАт 4/5 посланици в България и кажат, че нашата прокуратура не е независима, ти какво ще направиш?Ще им кажеш да не се бъркат? Или ще се замислиш...истина ли е, ковто казват?Още повече..знаейки, че нашата прокуратута наистина не е независима..какво правиш?Или...на такива като теб най важното е никой да не ни казва какво да правим и да ки се меси.А дали казва истини, дали казва правилните неща...това е бвз значение?

57

Въй!!!

преди 2 години

"Защо тези десет посланици правят подобни изявления? Ваша работа ли е да давате урок на Турция? Кои сте вие? Оставете Кавала. Нима в собствените си държави оставяте убийци, терористи и бандити? Те винаги отговарят че съдът е независим. Тоест, вашият съд е независим, а нашият зависим?" Не съм фен на амуджата, но колкото и пъти да го препрочитам, грешка няма! Казал им е истината в очите!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Идолът на мутрата от Банкя.И той иска да е като Ердоган.

55

Баба мара

преди 2 години

каква демокрация в турция какво върховенство на закона там правосъдие нямагледаите един сериал и си направете изводите що за територия е това свободаза политическите затворници

54

Анонимен

преди 2 години

Много са зле турците - вече са 85 милиона, имат съвременна армия, произвеждат дронове. Отстояват позиция и не се съобразяват нито с ЕС, нито със САЩ или Русия. Въпреки това Запада не спира инвестициите, а напротив, налива все повече и повече пари. България от друга страна никой не я брои за държава от 30 години и няма изгледи за подобрение.

53

АнонимеН

преди 2 години

ОПИТВА СЕ ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ СРИВА НА ТУРСКАТА ЛИРА! ТУРСКАТА ЛИРА ЗА 1 ГОДИНА СЕ Е ОБЕЗЦЕНИЛА С 30%. ЗА 3 ГОДИНИ ТУРСКАТА ЛИРА СЕ Е ОБЕЗЦЕНИЛА С 90%!

52

Ордун

преди 2 години

В Турция обикновен работник взима около 80-100лири на ден една бира в кръчма е 20лири. Сметките ги оставям на вас.

51

Барселона

преди 2 години

На целият проблем който има Турция този психясалият си построи дворец с 1000 и кусур стаи...за какъв х@@ му са...за да покаже че е Султан Ердоган... *** Първи...

50

От гореизброените

преди 2 години

Големите играчи на, който имената се отличават са единствено САЩ Германия и Франция, другите са дребни риби вие не гледайте Турция ами мислете за ваше си държави, че както е тръгнало скоро ще са малцинства в собствените държави.

49

Петков

преди 2 години

Това може да го направи държавник с топки. Ха кажете ми в световен мащаб някой подобен,че нещо не се сещам за друг?

48

Хайде, хайде

преди 2 години

Този човек има някакви много сериозни ментални проблеми. Турците изнемогват, лирата продължава свободното си сгромолясване. Още в понеделник от любопитство погледнете какво ще се случи с курса и.

47

Ами в очите на

преди 2 години

Турция този кавала си е национален предател!

46

Анонимен

преди 2 години

Аз имам един бивш колега, лека му пръст почина. Той навремето беше ходил на работа в Сирия. И като се връща в България с кола през Турция, беше арестуван в турски затвор. Вика що страх брах тогава леле, не е истина! Затворили го в клетка като маймyна! Сбъркали номера на колата с друг.После го пуснали, ама вика... страшна работа, голям ужас е вика!Та в Турция докато има такива талибани като Ердоган бей - ни ща!

45

Модеус

преди 2 години

Ердоган ще управлява докато турската лира не загуби напълно стойност спрямо останалите валути, а това бавно, но сигурно се случва.

44

Чакайте да позная!

преди 2 години

А Русия? Русия?? Русия??? Посланикът на Русия дали е освободен????

43

Анонимен

преди 2 години

Пишете, каквото искате, но просто си личи, че човека губи почва под краката си и панирайки се за енти път опитва да си измисля врагове. Турците, обаче няма винаги да му ходят по с.вирката. Краят на всички диктатори е един и същ. Първо е осанна, а после разпни го.

42

Натовеца

преди 2 години

Гони краварски посланици и хич не си полюва турчина!Ние кога ще изгоним малко краварски окупаторски посланици за груба намеса във вътрешните ни работи и шпионаж!Както и спонсорирането на подривна анти-българска дейсност!>Кога ще изметем американците !?