121

ББ

преди 2 години

елементарен манипулатор!...Народа на Турция е уважаван и приет...,посланниците са изразили несъгласие...съобразно ценностите които изповядват...кой Ви дава право да ни налагате...ценности...нима Божиите зад които се криете не са ви достатъчни...нима ги спазвате?нима попитахте турските гражани...как искат да живеят?....нима работите за това как искат да живеят?...налагате им вашите ...лудости!...няма господари...велики...богати,фалшиви ценности са...свободата и справедливостта...са божиите ...

120

баба мара

преди 2 години

ами какво чакате санкции до дупка стига ви е изнудвал за пари прекратетевсякакви отношения кипър е на дневен ред

119

аа

преди 2 години

Не са обявени за " персона нон грата " все още това се обсъжда, това се поражда от международни споразумения, които не допускат директна намеса във вътрешните работи на държавите. Посланиците правят точно това, като казват да се освободи човек, за който има много обвинения и в момента се водят дела. (лично моето мнение този човек е за бесилото) Гледах му биографията

118

Голям

преди 2 години

Ердо не е като нашите - дето само слушкат и папкат

117

Анонимен

преди 2 години

Откьде на кьде касиера на детеубийците, атентаторите и анархистите ще застъпват завладените територии на ***. Намеса на сьдебните дела и кьда. Пуснаха в пьвото обвинение за да се опрат на по добрите доказателство и по дьльг престой. Ореваха за касиера си.

116

Удобно Пропуснатото

преди 2 години

До 132. Прав си. Откъде накъде в Турция ще строят завода VW, след като дори да нямаме ресурсите и качествена работна ръка, ние не само не сме забранили прекрасната човеколюбива международна организация, но тя и цъфти тук: "64-годишният бизнесмен и издател е финансирал множество граждански организации още от 90-те години насам. Той е сред основателите на филиала на "Отворено общество" в Турция - част от международната мрежа, създадена от Джордж Сорос. Фондацията вече не функционира в Турция." !

115

Анонимен

преди 2 години

Тръмп много добре лекуваше този ислямист.С един туит пращаше великата турска икономика по дяволите в Анадола.Ама назначеният Памперс не знае Турция държава ли е или остров на Карибите.

114

Анонимен

преди 2 години

А на ти сега VW завод в Турция.

113

Удобно Пропуснатото

преди 2 години

С тези премълчавания ме карате насила да харесвам Ердоган. А ето и истината:"64-годишният бизнесмен и издател е финансирал множество граждански организации още от 90-те години насам. Той е сред основателите на филиала на "Отворено общество" в Турция - част от международната мрежа, създадена от Джордж Сорос. Фондацията вече не функционира в Турция." !!!!!!! Какво да се очаква от Кавала? Не че си ги нямаме и у нас такива кава.., че и издатели и бизнесмени като него дори.

112

Анонимен

преди 2 години

Както е казал поетът: 'Какво тук значи някаква си личност?!'

111

Сюлейман паша

преди 2 години

Враговете на Турция в какви ли не роли се вживяха: еко защитници,филантропи,борци за права,кюрдски партизани,ултраси провокатори,,,многострадални и безправни" арменци...Но в най тежките години на страната не са успели да я сьборят а в днешно време пьк нямат никакьв шанс!!! Втората по големина и вьорьжение армия в НАТО и поставила си за цел да стане 10-а икономика в света дьржава ще се предаде на шепа нищожни предатели?!Но пасаран!!!!

110

Спокоен

преди 2 години

Силно се надявам да имаме служби със съответните анализатори, които да подготвят въоръжените ни сили за това, което се очаква. А то е изумителен натиск по границите ни от хора, които претендират, че са български граждани. Стотици хиляди са! Какво да ги правим? Социалната ни система ще рухне. Тези хора не говорят български, имат умението да пасат крави и отглеждат дини. И до там. Германия ще обяви рестрикции, ама какво да правим с задаващата се ***?!

109

Анонимен

преди 2 години

До Осман Чак пък щастие ? Щото за ,,турчин ,,османлиите са вадели кинжала ли ,калъчката ли ? С една дума ,утрепвали са .

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Евалла !

107

Сметалото

преди 2 години

Стягайте куфарите. Сега е време за пазаруване от Одрин.

106

Ха-ха

преди 2 години

Евроджендърите така и не разбраха,че Турция няма нищо общо с Европа и няма място в нея!Както и исляма въобще.Нека си се развива в Азия,където и е мястото!

105

Анонимен

преди 2 години

Ердоган е Диктатор

104

Ко?

преди 2 години

една турска лира днес е 18 стотинки. чакам понеделника да видим какво ще стане.

103

Анонимен

преди 2 години

Пак добре, само да те изгонят от Турция защото руския посланик направо си го застреляха в Турция.

102

Анонимен

преди 2 години

1 турска лира = 1 цент !!!