206

ПроСоТо

преди 2 години

До Радева миризливка...радвам се за теб,че Тиквун е успял да ти вкара..член на мястото на "акъла" ти..

205

Анонимен

преди 2 години

Този ако до края на кампанията хората го научат кой е и как се казва ще бъде успех за него.

204

ПроСоТо

преди 2 години

До До ПросТо То...айде стига си се плюнчил/а..Обясни ти се:..-Няма генерал /символично казано,нямам предвид пагона на Радев!/..,който да си бъбри с РЕДНИКА,вместо с противниковия "генерлал"../гледай си..всъщност,научи плетката,ще ти бъде повече от полза след съвсем малко години../..Макар че на мен би ми бил интересен такъв "двубой"..Напр. представям си как ще започне:..-От елементарна учтивост Радев ще попита:..-"Как са жената,децата,подкрепят ли те?".../голем симпатяга е бейбифейса Гербджиков

203

Радева миризливка

преди 2 години

До ПроСоТо....... та Тиквата ,като едноличен собственик на ОПГ "....................... Както казва Тиквата, "да е член, да ти го вкара човек, ама акъл не може да ти си вкара ". Хайде със здраве!

202

Миро

преди 2 години

Радеви троляци пак изпълзяхте от К...О..чи-_ни ..Те си .Но няма да ви се получи.Втори Ценко Чоков от село Галиче няма как да заеме най-високия пост в държавата.Аре обратно по местата да лочите помията

201

До ПросТо То

преди 2 години

Борисов винаги е твърдял , че постът президент не го интересува, но в тролските сънища явно се надигат други сценарии! Въпросът е ***... защо и троловете на Радев скачат да го пазят за директен диспут срещу Герджиков ? За да не блесне Фелдфебелът със първосигналналният си примитивизъм ли! Всички знаем, как Радев набързо изстрелва опорките ,които е наизустил, и бяга от журналистите, да не би да го накарат да се "замисли" със някой въпрос!

200

Анонимен

преди 2 години

Трябва ни здрава ръка! ГЕРБ! За сега. После ще ги сменим. Но явно, сега нямат алтернатива!

199

БАНко

преди 2 години

КАНДИДАТ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ СЕ СРЕЩНА С УМРЯЛОТО СДС И ДВАМАТА МУ ЧЛЕНА ГО ПОДПРЯХА !!! КОГА ТОВА ЩЕ СЕ ВИДИ С ДОГАН ??? НАЛИ СА ДРУЖКИ !!!

198

ПроСоТо

преди 2 години

...та Тиквата ,като едноличен собственик на ОПГ "герп",би могъл да агитира в "спора " си с Президента...Но кухатаТиква просто няма какво да каже..За това,пробута поредното си "магаре"../НЕГОВ ИЗРАЗ,НЕ МОЙ!!/ на сцената...Но както и с Цецка,така и сега е заложил на куция кон...Не му дойде акъла и на стари години на тоя и това си е..

197

Фотограф

преди 2 години

Едно катинарче му се слага и става 1 към 1 с един известен ватман. Лицето не лъже.

196

ПроСоТо

преди 2 години

До Мария....Марче /колко си "Марче" само ти знаеш де../,Тиквата ни проглуши ушите че бил щял да са кандидатира за президент и да "отнесе Радев с 200"..Не помниш ли?После Тиквун най-после осъзна,че ще бъде освиркан за нула време,и си постави поредното "магаре"-Гербджиков..Но най-важното:..-Дискусията НЯМА КАК ДА БЪДЕ ЗА "пост"!!..Институцията "Президент" е дефинирана ясно и категорично в Конституцията..Дебатът единствено би могъл да бъде за политики,а Тиквата,като СОБСТВЕНИК на "партия",би трябв

195

Анонимен

преди 2 години

Ще ви кажа, много съм стар много съм видял, но това което виждам сега е уникат! Президент Гимнастик, кандидат президент певачка, първа партия (на предните избори) шоумен, отказал да сглоби кабинет, идват нови поредни избори. Знаем ли какво искаме? Аз знам какво ни трябва. Здрава ръка! Да стъпим пак на здрава почва.

194

.

преди 2 години

Нищо няма да направиш.Ти си един фигурант наподобяваш плевнелиев.Боко пак изтегли късата клечка.

193

Мария

преди 2 години

Ей това Просото е много нагло и про сто.Да дискутират Борисов и Фигурата за какъв пост бе?Борисов не е кандидат за президент?И като какъв фигурата го предизвиква да се кандидатра за президент ?Че фигурата не става нито за Президент,нито за Мин.председател. Той не става и за кмет на село,защото с лъжи и интриги така ще настрои хората да се избият.Фигурата е с маналитета на оня от село Галиче-Цонко...дето беше настроил хората един срещу друг

192

Анонимен

преди 2 години

Плача от умиление... човекът щял да ни защитава в Брюксел! :))))

191

Анонимен

преди 2 години

" какво правеше правителството досега ... " Изчегъртваше!

190

ПроСоТо

преди 2 години

До Люба...кукло,понеже явно си празнатракаталница не знаеш,че когато човек ОБМИСЛЯ думите си,той не ги изстрелва като кречетало!!!!!..А да чете ,..НИКОГА не съм го видял!...Друг "недостатък"?..Питай дали се бръсне редовно!

189

ПроСоТо

преди 2 години

понеже во истина не съм се интересувал от това лице,рекох да надникна в Уикито..Вижте какво можете да прочетете там:-"28 февруари 1963 г. (58 г.)Кърджали, Народна република БългарияЕтносбългариОбразованиеХумболтов университет на БерлинСемействоБащаГеорги Герджиков"...?!?!..През 1985-та го пращат да учи в Берлин!!!..КОЙ МОЖЕШЕ да си позволи това?..Помислете малко!..Па и друго ме поразсмя:..-"Семейство:-баща Георги Герджиков"..Тоя и семейство нема..?!..Ега ти прошляка!..Напнал са държава д

188

Люба

преди 2 години

До мак Не е вярно! Радев дори не може да говори. Той рецитира написан текст. Затова говори толкова бавно като човек назубрил нещо, който се опитва да си спомни какво са му написали.

187

мак

преди 2 години

До Надблюдател. Тролчета всякакви, в т.ч. и гербави. А Герджиков ще го видим, ако евентуално спечели, дали няма да е фигурант. Да говори всеки може, да обещава всеки го прави, а той отгоре на всичко излъга, че кампанията му ще е позитивна, ама не е. Припява на т.лупа в лаене срещу Радев.