73

Anonymous043

преди 2 години

😃😃😃😃😃 Отблъснали сте ни к**а, просто сменихме целта..."Информационно обслужване" е новата ни цел, а за иззетата информация от там и всички държавни сайтове които "поддържа" се създава сайт, който много скоро ще бъде разпратен на всеки българин по имейл, отделно най-ценното също ще достигне до вас и по пощата...Подгответе кирките и лопатките, скоро ще има палежи, убийства и протести навсякъде в страната.. Ще се постараем всеки, дори и в най-малкото селце научи!Анархията е неизбежна!

72

дам

преди 2 години

То от DDOS атака може само един да спечели и после да каже : Ето видяхте ли на Радев хората ви спряха да не ходите на работа и не можаха да опазят сайта от който трябва да вземете документ за да работите. Дреме им на разните хакери дали ще се ваксинираме или не .... Постановките на тези палячовци стават банални

71

Анонимен

преди 2 години

На калпаво правителство хакери му пречат

70

Отблъснали?!:D

преди 2 години

Империята отвръща на удара. С тая статия искат да кажат, ей на вижте не сме толко неграмотни, само остава и ние да повярваме!

69

Анонимен

преди 2 години

А кога ще бъде отблъсната атаката срещу българите на президента и другата пoдлoгa кацата? Тоя така наречен "президент" съвсем ясно и точно предприе отявлен геноцид срещу нацията ни, като постави ограничения на тези които не искат да се бодат с отровите му, на тези които не искат скоропостижно да починат от инфаркт и инсулт и на тези които искат да имат поколение.

68

Нещо не разбрах

преди 2 години

как точно са "отблъснати" атаките? И към този момент сатанинското сайтче на президента не работи. Когато в една държава прогонваш специалистите и наемаш неграмотници на работа резултата е такъв. Така наречената "образователна система" е целенасочено наложена отвън с цел нацията ни да бъде неграмотна. Докато преди години се чудех как е възможно ученици от първи да учат сложни логически задачи, то сега изумях когато разбрах, че в 10 клас ще се преподават интеграли от виша математика, хахаха.

67

Анонимен

преди 2 години

Като ги гледам какви кукумицини и коремни калинки, барабар с баш дерибея са се снимали на сайтчето на Информационното, страх ме хваща.

66

Анонимен

преди 2 години

Въх то там един кадърен специалист няма само *** връзкари та по вероятно е скоро всичкода утече.

65

Анонимен

преди 2 години

Току що се възгордях.

64

Бонго Бацил

преди 2 години

Скоро ще ги сринат, няма да издържат дълго.

63

:)

преди 2 години

ха ха - този arp flood дето е на снимката, трудно ще направи 80 милиона заявки за секунда :) :) : ) Прилича ми по-скоро на домашен рутер с 2 PC-та зад него :)

62

Qanon

преди 2 години

Работил съм за тия. 5 пари не струват.

61

Хасан хакеро

преди 2 години

Аз ко хакнем с 5 кила чук компютеро и Алах не мой го опрай,ама само тенеке две кила и файда нанай!

60

сал

преди 2 години

направо не си рабоше в доста големи периоди от време сайта. А щом успеват да го свалят с DDoS атака да дории и за 5 мин. тези от иинформациионно обслужване са за уволнение.

59

baionya

преди 2 години

До Blabla ми давай да те видим, хакни ги. Ако не си средно грамотен да го направиш, значи нямаш право на мнение по въпроса. Такива папа-гали като теб, дето си изключват компьОТАРА от големия бутон винаги се изказвате неподготвени ...

58

Аз

преди 2 години

Я кажете и ние как да се включим. :)

57

Анонимен

преди 2 години

Нещо по участие и местоположение на търсенията подсказва,че не целия БРИКС е участвал за получаване на достъп до портала за теглене на образец както казаха преди,но дали с вписване запълнен под намек или просто заради бързината на услуга с отказ от нея заради тренировките по комкурентните сертификатите предлагани по конкурентни изисквания и ценоразписи.

56

Blabla

преди 2 години

Всеки един средно грамотен тийн може да вакне умрелите ви сайтове и системи. Као знам колко много монтажници и жичкаджии се водят IT експерти в държавната администрация, не се учудвам изобщо..Теа нищо не са отблъснали, лъжат!

55

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че хакнаха акаунтите на Юлия Висотская. :)А, да, и честит азерски газ, Европа! :)

54

Абе

преди 2 години

До Марин кво ти пука,нали им плащат?Ако разбираха кой знае кво чудо щеше да е?