30

Анонимен

преди 2 години

Кви самолети, кви пътувания за простолюдието. Онези искат да ги затворят по къщите им, даже са съгласни пари да им дават да не мърдат, те за пътувания се размечтали.

29

Ямболски цървул

преди 2 години

Прясна информация от Ямбол.Имаме Су- 25,което ще бомбардира НС.

28

Анонимен

преди 2 години

Пускаме електрическите самолети,не се притеснявайте.

27

baionya

преди 2 години

До -------Че тоя видеосоциален рейтинг звучи супер! Представям си ***, как е паркирал където му падне като последния селянин и после хоп! - няма книжка за една година. За нашите географски ширини друг вариант няма. Кога ще го въвеждат тук викаш?

26

Хахаха

преди 2 години

Някои от по-долу коментиращите никога не са пътували със самолет, ама са се притеснили. Хахахаха. Ако ги питаш кои 2 държави са най-големите производители на самолети, не могат да ти кажат.

25

до анонимен

преди 2 години

"""""видео социален кредитен-рейтинг като в Китай ,,,,,,,,,, какво е това?""""" ---- Видео мониторинг, който който определя благонадежноста ви в обществото. Ако извършите нарушение рейтинга ви пада, например - пушите на обществено място, изхвърляте хартийка на улицата, правите "неправилни изказвания" и т.н., ако имате нисък кредитен рейтинг, например - нямате право да използате обществен транспорт, или замразяват за няколко дни банковия ви акаунт, или губите работата си. Не, не е фантастика.

24

Това е Нищо

преди 2 години

с това, което следва - свинската мръвка заменена с чер вей, насекоми и соя пълна с естроген, за химическа кастрация на мъжете и затръстяване!

23

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Всичко върви точно по план! ако има още неразбрали, защо ЮдеюСемитите са прогонени от 109 държави в исторически план - ама преди имаше мъже на място и отстояващи своето, сега е само Жендр до Жендр създаден чрез отравяне на храните и водите от същите с бисфеноли, естрадиоли и най-важвното флуор за контрол над съзнанието за лесно внушение...

22

Анонимен

преди 2 години

видео социален кредитен-рейтинг като в Китай ,,,,,,,,,,,,,,,, какво е това?

21

-------

преди 2 години

Казах ви го още пролета! След време, лични автомобили няма да има, полетите ще са привилегия само за богатите, недвижимото имущество ще се нациолизира, парите ще са само електрнни, видео социален кредитен-рейтинг като в Китай. Скоро мнозина професии ще изчезнат... влезте в Тубата и вижте - Meet Grace, the health care robot . До 2030 г. няма да познаете света в който живеем.

20

Анонимен

преди 2 години

Кви самолети Ве ей рая? Утре може да Ви искат цял паспорт с ваксини за влизане на кино, те на самолет искали. Свърши това с летенето, вече и да се отвори за пътуване, техниката ще прави какви ли не проблеми. Я дръжте някаква машина на открито за 2-3год, да видим как ще работи после? Първите полети ще са кошмар

19

лимузина с педали

преди 2 години

Водородът е лесно запалим и силно експлозивен, не става. Използването на готварско олио и водорасли за самолетно гориво е като за сценарий на комедиен готварски сериал. Това ли са ни постиженията в зеления сектор?Някак съвсем рязко всичко се сгромоляса , тези неща с климата не бяха ли ясни отдавна -а може би светът ни досега е бил управляван от и.диоти?Направо да конструират самолет на оборски тор.

18

Кацаров

преди 2 години

Давам ви ултиматум на всички българи и cigaни да ми се махате от тук, много пари ми дадоха евреите и треба да заселвам територията с пакистанци не ми пука за ваксините изчезвайте иначе децата ви ги пращам у белене !

17

Край

преди 2 години

А добър ден. Местенето в пространството ще е привилегия само на заможните. Това с колите за по 4-5 Хил лева и самолета на Уиз ер за по 40 евра отиване и връщане вече Беше.

16

Кацаров

преди 2 години

Боко не можа, но аз ще ви затрия българи такива !

15

Анонимен

преди 2 години

Грета си изигра ролята. Хубавото свърши.

14

Анонимен

преди 2 години

Дам. Личните автомобили и месото също ще ги забравим. Ще ни хранят с буболечки, защото ни смятат за ***. И ние го доказваме всеки ден като се делим на ваксъри и антиваксъри.

13

Анонимен

преди 2 години

Дали ,да не си сложа вдно печено агне в куфара и да си сваря ,няколко кренвирша в чайника ?!

12

Анонимен

преди 2 години

Голем праз ,аз пътувам с каруцата

11

@

преди 2 години

Съмнявам се, човечеството ще се усети в един момент и ще нашиба зелените с пръчки по задниците. После всичките им дивотии ще отидат в кофата.