50

Em

преди 2 години

До Анони Кифлите не ги мисли, има си Фотошоп. И от луната ще ти пратят снимка.

49

Ц Ц Ц

преди 2 години

До Анонимен -нема нужда да влачи мкабел, ще лети с блутут над жп линиите... стига да електрифицирани

48

Анонимен

преди 2 години

1% от популацията си играят със съдбите на останалите 99%. И проблемът е че тези 1% така са завладели умовете на останалите 99% чрез демокрация и свръх консумация, че последните изобщо си нямат идея къде се намират, какво става около тях и част от какъв заговор са.

47

Анонимен

преди 2 години

Защо няма натиск върху "продавачите", така както и върху "клиентите" за по-чисти алтернативи? Къде е логиката в това да натискаш примерно Луфтханза да купят най-новите AirBus-и а да не натискаш AirBus да ги пуснат на нищожно ниски цени ?

46

Ruslan

преди 2 години

До АнонименТочно така.но няма да мине тяхната. Той започна да се разпада.но ние какво търсим там не е съвсем ясно.

45

а малките

преди 2 години

Не само големите авиокомпании са проблем. У нас например се навъдиха малки писти за малки самолети пета употреба, шумни, мръсни, тероризират населението, падат, често заорават в полето без да се разбере Такава има край Ихтиман -тероризира местните, и застрашава живота им.

44

Vol'Jin

преди 2 години

А слушай сега десните полукълба на двете копилета гл.ас.Тодор Овчаров и Доцент Младен Младенов! Ако можеха да говорят:Младен "Голяма беля направихме някога, прецакаме осем човека по-добри от лъжливото Овчарче"Тодор"Пред тия копилета немах шанс аз единствения начин беше да навия Галя и да бутна пари на Младенов и Бочев" Галя "Е Тошко е много силен сега и чаровен!"Лазаров "Не защитих правилния човек"Бочев "Трябваха ми малко джобни.И това ми били държавни служители отговарящи за бъдещите учители!

43

Анонимен

преди 2 години

"Който си мисли, че 2025 година няма да минем изцяло на зелена енергия..."/________Ще минете на зелена енергия. С 60% ток от ТЕЦ, 25% от АЕЦ и 10% от ВЕЦ знаеш ли га ще минем на вятър и соларки? За 4 години цял ЕС да дойде да строи тука безвъзмездно - пак е под въпрос дали ще смогнат. До тука за 15 години усилено строене имаме 1.5% зелена енергия.

42

Анонимен

преди 2 години

Що бе, ще направят елелктрически самолет. Кабела за ток ще се влачи след него, хаххах.

41

Предлагам:

преди 2 години

Гл. Ас. Тодор Овчаров и Доцент Младен Младенов на вътрешен одит на МОН с поздравления за най-*** копилета!

40

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да закупим камили и с тях да пътуваме. Еко са

39

Анонимен

преди 2 години

Който си мисли, че 2025 година няма да минем изцяло на зелена енергия и тока ще е без пари от слънцето и вятъра, значи е много пpocт и не разнира нищо от енергетика.

38

Анонимен

преди 2 години

А България за да стане 1 милион не трябва да прави нищо - след 30 години ще бъде 1 милион каквото и да прави, а може и по малко.

37

Анонимен

преди 2 години

Що бе, нали Норвегия беще с най-много елеткрически коли. Кога минавате на вятърни мелници и соларни панели - 2022, или 2025та всички ще карате евтини Тесли, и самолетите ще са на ток и билетите за самолет ще струват като билетче за градски транспорт.

36

Анонимен

преди 2 години

Тези простотии ги има само ЕС.Най-много да се разпадне.

35

Анонимен

преди 2 години

Китайските фабрики се затварят поради недостиг на електроенергия и перспективите са мрачни. Китайското правителство реши да премине към екологичен дневен ред и въведе по -строги правила за емисиите за промишлените производители. Но се оказа, че няма да е лесно, а през зимата може да има недостиг на гориво в Китай. За първи път от много години. В резултат на това решението беше признато за погрешно и отменено, но ще бъде трудно стартирането на заводите, а също така е проблематично да се увеличат доставките на въглища за предприятията.

34

Анонимен

преди 2 години

Да полетят на май на та си!

33

Анонимен

преди 2 години

Ще ползваме джипки като Толупа от Банкя.

32

Анонимен

преди 2 години

2035 г. като забранят бензина няма да има коли, всичко ще мине на тротинетки и на колела, само избрани от елита ще имат коли. Вятърните перки и соланите панели могат да произведат едва 7-10% от необходимат енергия която потребляваме сега, а и без това електричестките коли са скъпи. Производството ще се свие с 80%, останалите без работа ще е са на базов доход, ако дотогава еврокомисарите не ги прочистат с ваксините, ако останат много хора ще има доброволна евтаназия. Става въпрос на Запад, в Русия и Китай не смятат да играят тая игра.

31

Анонимен

преди 2 години

Богатите също плачат.Иначе и те ще умрат но за разлика от бедния те умират веднъж а бедния всеки ден.