8

Не сме зодии

преди 2 години

и нямаме самочувствие.

7

Учуден

преди 2 години

Нищо с нищо няма вярно в тез измислени точки?!Как може позитивността да се тълкува като ниско самочувствие?!Я си представи,че си пилот и самолета ти се гуца и ти за да прикриеш ниското си самочувствие,според матриалът по отгоре,излезеш и с трагична угрижена физиономия съобщиш на пътниците си,че трябва да се успокоят и че нещата може и да излязат на добър край?!Такъв пилот беше льотчика Радев!Демонстрираше самочувствие намръщен и отричащ всичко направено от ГЕРББ?!Да ви с,ра на новините?!

6

Нормален човек

преди 2 години

Dnes.bg, дайте нещо за ваксините, за ковида, за ваксърите, за антиваксърите, за математиците, за клоуните Радев, Кацаров, Рашков и сие, дайте за канадеца и крадеца дето не мига, другото ви е трудно...

5

Анонимен

преди 2 години

Я, ама те са описали Кирчо! :))

4

Чичо

преди 2 години

Не иска да се ваксинира.

3

Растата

преди 2 години

Глупости на търкалета. Може да се опонира на всяка от шестте точки. Например първата - прекалено положителни. Какво общо има това със самочувствието. Даже негативните хора са по-скоро с по-ниско самочувствие, понеже те винаги се съмняват във всичко и смятат, че нещата в живота им няма да се получат както искат, независимо дали става въпрос във връзките или работата. Точно такива хора с ниско самочувствие, а не положителни. Все тая, нали трябва да се запълват с нещо тези статии.

2

987

преди 2 години

Праска хорца на площада, има татуировка на Левски, живее все още с мама и тате, има 15 годишно бмв, смята, че анцуг е официална дреха и не на последно място, патреот е.

1

Лили

преди 2 години

А как да разберем, че има ниско либидо и му е малък, преди още да се опознаем с него?