46

Вие разбирате ли,

преди 2 години

че България е жалка умираща васална държавичка, а Китай е първата световна икономика?

45

Щерю

преди 2 години

Китай сега се управлява от евреи - така, че нищо чудно...

44

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/42"Освен това някой писател да ми го обясни при например 20 милиона жители кой ще се напрегне едновременно да види всички, които заспиват на волана ..." - ми един компютър... по-слаб даже от този на ЕС в София.

43

MaйMyнaтa

преди 2 години

Добре е да не хвалите електрониката толко, че не энаете нищо эа размерите на химията, която пък движи фиэиката!! Ясно ли е, пъпчивите айти спецове

42

чалгаростан

преди 2 години

Време е и тук да се направи. Това овче стадо (80%) разбира само като го ударят с сопата по главата , тогава схващат иначе не

41

До Ставри

преди 2 години

Някои се раждат роби...

40

MaйMyнaтa

преди 2 години

Ставри, ти от къде энаеш кое от кой эависи? Ставри, *** да се ваксинираш, ако не си ходил. И да идеш да гласуваш, нищо че от теб нищо не эависи.

39

Ставри

преди 2 години

Нормално след като населението на земята се увеличава с такива темпове. Как се контролира тая ***, за да работи нормално обществото, иначе ще е хаос. Сега камери по нататък чипове. Нищо странно не виждам. Лошото е че хората се заблуждават, че от тях зависи нещо, не не зависи.

38

@ SS

преди 2 години

Този път по изключение си прав.

37

Мачкат ви

преди 2 години

Знаете ли колко скрити камери има-милиони, главно по пазари, хотели и институции, и стават все по малки и по малки, сега Израелските са като косъм! Също има инсталирани уреди за смачкване на психиката,паник ефекти..... добре дошли в Новият Световен Ред, за вас се грижи Изкуствен Интелект!

36

Сосидж

преди 2 години

От една страна е кофти, защото все пак имаш лично пространство, но пък хора, които извършват незаконни дейности, има от какво да се притесняват. Като се замислите, ако има по- обширен видеоконтрол, обирите и вандализмът ще намалеят. Аз съм в село и сега ще слагам две айпи камери, защото все пак искам да ми е сигурно и са ме крали.

35

MaйMyнaтa

преди 2 години

Камерите са детска играчка, эа да имат успех трябва да четат.....не книги а мислите на тия които наблюдават. А да съэдават мисли на човеците, могат само у филмите

34

Анонимен

преди 2 години

"През това време майкай й се грижи за седмичния пазар и плащането на семтките, използвайки само смартфона си." Един цитат от горната статия, пряко отразяващ качеството на съвременната БГ Журналистика. Клета, клета пародия.

33

Селянин

преди 2 години

Да, това категорично е бъдещето за целият свят ако хората масово не се усъзнаят и реагират. А хората дори и не се спират и разсъждават какво всъщност се случва, те просто ще се събудят един ден и ще се адаптират към диктатурата. Ние имаме опит с това, просто не позволявайте това да се случи поне у нас отново...

32

Христо Христов

преди 2 години

До 18Точно така си е. При нова ес психопатите хем правят Биг Брадър, хем срадат пари за приближените си фирми.

31

Анонимен

преди 2 години

А гледа ши ги някой тия камери? Щото в София насложиха камери в подлезите което никак не пречи разни клошари и пияници да пикаят,рушат и трупат отпадъци всяка нощ.

30

MaйMyнaтa

преди 2 години

Още са далече от истината, която е раэлична, от камери, ковид и ваксини. Докато се опитват да контролират хората и нещата, беэ да знаяг эащо...ще се окаже, че те са контролираните!!

29

Анонимен

преди 2 години

'Частната собственост е кражба' - съвременна западна поговорка

28

Анонимен

преди 2 години

При фуражката всичко е възможно, сега ни кара да се тестваме всеки ден за да ходим да работим, скоро може и да ни наказват с камшици

27

Анонимен

преди 2 години

Чудя се дали изобщо е възможно да им го кажат още по- в прав текст, така че най-накрая ваксърите да започнат да схващат какво им се случва?