86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Биг брадър в Демократичният лагер : Камери на всеки милиметър,това ли е демокрацията ?

85

Китай

преди 2 години

Предпочитам добра система да следи, с цел здрав работлив, умен народ, здрави ценности, отколкото запада, разврат и либерал фашизъм. Тук също следят но частна структура NWO, имам предвид гугле, тубата и фейсбук, имат детайлен поведенѐски профил, снимка на всеки. Тези неща ги ползват за преврати, насаждане на ЛГБТ идеология...Ако мога да избирам между ЕС и китайското следене, бих избрал китайското.

84

самокритик

преди 2 години

! КВАРКИТЕ НА ЧОВЕШКАТА СЪЩНОСТ:"РАЗДЕЛЯЙ"и"ВЛАДЕЙ"черни срещу бели,севера с-у юга,набожни-атеисти,богати-бедни,комунизъм-капитализъм,мъже-жени,ПАР-ТИИ,ПОЛИ-ТИКА,джендърСРЕЩУджендър,ваксинирани срещу неваксинираниАЗ-ТЕБ!!!Истината е че всеки признава свободата на другия,стига да не пречи на останалите или да ги експлоатира!Но за този "МИР", земята вече е тясна!Човечеството е скорпион, затворен в горящ кръг(земята)!!! ЧЕСТИТО ВИ САМОУБИЙСТВО !!!??? ВИЕ СРЕЩУ КОГО(кои) СТЕ ???

83

Чудя се

преди 2 години

що е това милиметър и могат ли две камери да се поставят през един милиметър дистанция? Щот ми се губи смисъла нещо, камери на всеки милиметър, това прави 1000х1000=1000000 (един милион) камери на квадратен сантиметър. Смятай на квадратен метър, а на километър? Кой ще ги гледа всичките, дори да се анализира изображението с Изкуствен Интелект пак ще е необходима огромна изчислителна мощ. Така че камери на всеки милиметър не е практично. Затова и не прочетох ред от горната "статия"

82

Анонимен

преди 2 години

Държавата се месела в тик ток! Хубаво бе, а като няма лихви по парите в банките и даже стана отрицателна! и печатат трилиони на хартия- това какво е? Не е ли намеса и то ограбваща всички? Къде е по- голяма манипулацията, че не мога да се сетя?

81

Ха ха

преди 2 години

Пишете все едно САМО И ЕДИНСТВЕНО в Китай има камери по улиците на градовете .... Хаха мазни сладки манипулатори . Елате в Париж да видите какво означава "биг бардър" наблюдаващ всеки и всичко ... Ходил съм и в Амстердам - и там е същото.Камери навсякъде . Бил съм и в Рим, Дубай, Барселона, Прага, Берлин, Сиатъл .... НАВСЯКЪДЕ има камери. Тук в тоя "шокиращ" репортаж е редно да се добави че В БЪЛГАРИЯ НЯМА КАМЕРИ ЕДИНСТВЕНО ЗАЩОТО НЯМА ПАРИ ЗА ТОВА . За сега.

80

ZzZ

преди 2 години

В Марсилия е така от поне 20 години. Лицево разпознаване навсякъде. От тази година и в Русия е така.

79

Анонимен

преди 2 години

Ние сме на всеки....милиметър и така до края на ... Китай. Не си мислете, че като има камери те ще работят 24/7 и някой ще гледа 24/7. Даже и изкуствен интелект да следи всичко в реално време то ще му е необходима супер квантов компютър и цяла атомна електроцентрала само за него. Просто вярвате на преувеличената пропаганда подадена ви от ком партията на Китай и сте вече в заблуда, че някой постоянно бди над вас и вашите действия. Всичко е въпрос на внушаване.

78

Радо

преди 2 години

Всичко въвеждано от Китай е идиотска работа и най - гадното, контрол на живота. Тея са като бълхите и за жалост искат да управляват света. Света трябва да ги спре някак си щото да не разпространяват освен в Китай на гадните си действия и начин на живот в зависимост.Ужасни са.

77

Анонимен

преди 2 години

До Пробна Ако можеше да четеш щеше да разбереш, че не само, че Запада няма нищо общо с масовото наблюдение в Китай, но Китай се опитва да се наложи на Запада чрез тази технология.

76

Пробна

преди 2 години

Китай е пробна за всичко, което предстои в световен мащаб.. лека, полека и всичко с времето си. В западните медии, Китай беше даван като пример, за това виж ли как с това масово наблюдение и тотален контрол над хората бързо се справиха с вируса. Прекрасният нов свят на Олдъс Хъксли в западният свят и 1984 на Оруел в Китай ( и не само). Докато не дойде време за новия световен ред и всичко надмине очаквания и двамата автори,с всичките технологии сега и за в бъдеще, които са на разположение

75

Анонимен

преди 2 години

Еее бе DW, "...това е много удобно"... Вие каква *** сте!!! Много е яко някой да ти бърка и в гащите, а ти да пърхаш щастлив... Бай Оруел се върти като пумпал сигурно човека.

74

Коприва

преди 2 години

До Чалгаростан - Ако се чувстваш чифтокопитно, намери някой да те наложи със сопата. Светът си затваряше очите за търговита с човешки органи в Китай и може би е закономерно да изпита част от страданието сега.

73

Анонимен

преди 2 години

Точкова система за социален рейтинг..ще го наложат поетапно по света както наложиха и отровите- наречени ваксини

72

Анонимен

преди 2 години

То щото в съюза на европейските со () ци алисти че с ки републики е много по- различно сигурно. Кеф ти камери, кеф ти зелени з в е3 д и...сертификати де, а скоро и трудови лагери за неблагонадежните, така де нали трябва да се прехранват и те. На портала ще пише как си трябва Ваксината освобождава.

71

Слава императоре Си!

преди 2 години

Да илядиш!

70

до 80

преди 2 години

Няма нужда, камерите на социалната система следят и здравословното състояние. Скенери засичат температура, пулс и жизнени показатели. Мракът е вече тук, системата се тества и в САЩ и ЕС.

69

Анонимен

преди 2 години

На всеки милиметър, сериозно ли? Преувеличавате и пак статия с въпросителна все едно мен питате. Не това не е бъдещето със сигурност. Просто търсите евтина сензация

68

Анонимен

преди 2 години

Китай е първата антиутопия в света. Системата за социален рейтинг следи всички, и ако не сте "благонадежден", не можете да си купите дори билет за кино. В китайската провинция има десетки концентрационни лагери, където "неблагонадеждните" се "превъзпитават", а различните етноси като уйгурите са преследвани и затваряни /китайската система от камери автоматично засича уйгури/. Пишете в нета: China social rating system и гледате 1984 на Оруел в действие.

67

Krom

преди 2 години

До Право в целта - оффф, аман от "непоколни бунтари". Толкова, щото 500 години сме спали сладко в Османската империя, чакайки Дядо Иван. Гледам всеки ден "непоколни бунтари" които стеснително гледат встрани докато пред тях малтретират жени и деца. Айде да не се изсилваме, а?