45

Талибан

преди 2 години

До +++ "Е този вирус не е безсмъртен.Много ми е интересно като изчезне след 1 г." --- ще изчезне колкото е изчезнала инфлуенцата. Това е просто поредния грип, с които се среща човечеството. Както при другите непознати вируси в историята, и този ще има по-висока леталност в началото докато имунната система на хората не се срещне с него.

44

Анонимен

преди 2 години

Революция требе с тоя звер. Нема да стане с добро. Не разбира от дума. Нема капка мозък...

43

хахахаха

преди 2 години

Вече прекалиха, съвсем ни взеха за ***. Айде на иглите всички да станат нарком*ни. Какво толкова 2-3-4....8, важното е пари да падат за алчната фармация, тия хора полудяха ли?

42

+++

преди 2 години

Е този вирус не е безсмъртен.Много ми е интересно като изчезне след 1 г. за какво ще пишат пишман журналистите и тия "професори","доктори" и т.н. "светила" които ръсят глупости навсякъде.

41

Анонимен

преди 2 години

Става досадно!

40

Анонимен

преди 2 години

Милиард и половина ваксинирани, половин милиона случай активни към момента. Иначе са го прекарали 220 милиона. Накрая Ковид ще остане само в България и Румъния.

39

Анонимен

преди 2 години

Клoyните от Възраждане пак се раздават в Ковид темите

38

Анонимен

преди 2 години

Аз още чакам Български вариант, защото нали казаха, че тук като сме неваксинирани, сме развъдник за варианти...

37

до 40

преди 2 години

ами питай се но докато се питаш предложи нещо което да намали поне умрелите ако не заразените. И не ми разправяй Мангъровите простотии за грипче и съчки.

36

Анонимен

преди 2 години

Добре, че доста хора се ваксинираха и заразените са 5-6 пъти по-малко. Знае се че колкото повече заразени, толкова по-голяма вероятност от нови мутации.

35

ваксаджия

преди 2 години

Яко ще се мре! Гответе чувалите. А ваксинираните дори и да хвърлят топа, няма да ги пишат че е от ковид. И ще е със сертификат и привилегии. По тая причина се ваксах, въпреки че хич не им вярвам на буламачите. Както навремето навремето взех партийна книжка по подобни причини, без да съм им вярвал в партията.

34

Анонимен

преди 2 години

Питам се, защо всичко е толкова едностранчиво в полза на ваксините. Няма ли противни мнения? АААА, има, но не ги огласяват. И то са от имунолози сс дълъг стаж. Когато видя спор по темата и ще имам мнение, но няма спор. Ваксинирайте се, ваксинирайте се...

33

Примитив

преди 2 години

Много корави гадинки са вирусите, като срещнат нещо неблагоприятно за тях - веднага се променят. Примитивчета, лесно им е.Какви ли трябва да са мозъчетата на тези, които си мислят, че недоправени "ваксини" ще спрат еволюцията?Доказателствата са налице - милиони ваксинирани, милиони болни.

32

Анонимен

преди 2 години

Каква ирония- мутация в една от държавите участвали в разработката на Пфайзер.

31

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще ви уврат главите, че вируса мутира за да се справи с ваксините ви и с тях само влошавате нещата.

30

Анонимен

преди 2 години

"Вариантите" се появяват в страните с най-много "ваксинирани" за да се оправдае защо най-много новозаразени има там. Някак трябва да се обясни защо псевдоваксините не просто не работят, а влошават ситуацията. Във Великобритания ги подготвят че щяло да има "супергрип" тая зима, с което вероятно после ще обясняват тежкото състояние при "вакснираните"

29

Анонимен

преди 2 години

Нали обяснявахте, че щяла да се появи у нас, защото не сме се ваксинирали? Защо така пак във ваксинирана страна изникна мутацията?

28

Антон

преди 2 години

За какво нарастване на случаите в западна европа говори този. Ония ерасите нали са масово ваксинирани. Как така има нарастеане на случаите. Я ходете да си набиете шеста доза

27

Чичо дядко

преди 2 години

Който търси ,намира.

26

Анонимен

преди 2 години

Ухаааа! А, ваксините действат ли или трябват нови?