37

MaйMyнaтa

преди 2 години

Има нещо във ваксините, и то е эа да ви следят. Поне эа сега, то е эа много други неща, ама тестове требва....

36

Пффф

преди 2 години

Това са същите докторчета, на които пациентите им умират в ръцете, защото са некадърни и бъркат диагнози, ама после искат да им пляскаме. Същите, при които деца умират по време на елементарни операции като апандесит.

35

Анонимен

преди 2 години

До 25: Когато някой ***, назначен от сайта, се опитва да раздава акъл пишейки неграмотно, ефекта от пропагандата му става обратен. Гн.ус ме е да си представя даже кой точно стои зад тези драсканици. А в кой форум ще пиша, решавам аз.

34

Анонимен

преди 2 години

До Oktombo Imugdani Мани, мани. Нищо не разбират тези медици. Я попиъай бай га ня да ти обясни как ваксините спасяват живот.

33

До 10

преди 2 години

от оли гoфернаАз и други колегикато не отидем на работа, теб направо свети Петър ще те лекува!

32

Анонимен

преди 2 години

Аууу, докторите нищо не разбират и не искат да се ваксинират!! Я питайте бай ви га ня да ви обясни, той много разбира от ваксини. Все пак това са някакви доктори и са учили медицина. Не са толкова компетентни като бай ви га ня.

31

Анонимен

преди 2 години

Държавата не може да функционира, ако 50% от хората напуснат работа! Да не говорим 75%, колкото са неваксинираните в момента. Не се поддавайте на заплахи и шантаж. Всички колеги заедно просто казвате НЕ! Работодателите сами ще ви търсят след седмица.

30

Oktombo Imugdani

преди 2 години

След като голяма част от медиците, които трябва най-добре да разбират за какво става въпрос с тези течности, та след като те не искат да се набоцкат, как може да очакват от обикновените хора да си ги наръгат тези течности в тялото? Ако беше 100% полезно то медиците първи щяха да си ги наръгат до един, а ето те не искат. Но иначе обвинявате вие факсърите нас нормалните хора, че не искаме да сме опитни зайчета.

29

Анонимен

преди 2 години

До фенките на Тато - точно вашата сбъркана идеология ни натресе тоя вирус!!!

28

Ясен до 2

преди 2 години

Дебати докторите.

27

Анонимен

преди 2 години

Когато излезе заповед за ваксинирането - вместо информираното съгласие давам ксерокопие със саморъчно написано "изпълнено", дата и подпис.Не можело?!Ами да се разберат с разпоредилият задължителното ваксиниране.Защото нито е информирано, нито е съгласие, а принуда да избереш между правото си на труд или да се подложиш на медицински опит.А който уволни човек от работа поради убежденията му ( антиководваксърски) да си търси адвокат - чл. 172 на Наказателния кодекс.

26

Няма

преди 2 години

желаещи, има принудени!Или удобно, както и много други неща се подминават?!?

25

До nekoj

преди 2 години

Легай бързо младши и гаси компютъра, че като пишеш и става страшно. Не я разбираш тая материя, няма смисъл да се гърбиш да драскаш.

24

Анонимен

преди 2 години

От две години се правят опити да ваксинират целия свят. И всички управляващи пеят една и съща песен. Няма да спре това, докато не бъдат смачкани л.удите автори на тази гавра с човечеството. Трябва са хвърчат глави!!!!

23

До 11

преди 2 години

Ходи да се надграмотничиш в някой фиологически форум бе !Медиците нямали доверие .Един момент.Кои медици ? С купените дипломи или мед.сестри и лаборанти,завършили преди 30 години и от тогава ги мързи да прочетат какво се случва с медицината.И ако си прочел аналитично,контекста е,че не искат ваксини не заради скептицизма от тях,а заради факта,че са преболедували Пропускът е в законодателен аспект,а не медицински !

22

мак

преди 2 години

Май искат двойни стандарти.

21

nekoj

преди 2 години

Някой допуска ли че лекари и сестри които година и половина се занимават с Ковид болни до сега не са го хванали и изкарали? Да не би смешните маски и мантии да пазят от нещо? А сега ги карат да се набоцкат с нещо които те най добре знаят че не става! А и може да е много по вредо от болестта която те вече са изкарали!

20

Анонимен

преди 2 години

До НОВОТО НОРМАЛНО - Те го разбират и за това не щът да ги боцкат! Кацата не го разбира или се прави

19

До войнстващия 15

преди 2 години

Ша са биеш ле лъв? Голям бияч излезна, дай да те видим какъв мишок си на живо.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 Ти така ли ще направиш или само наливаш акъл