331

bbb

преди 2 години

До БогатЧе какво му е на Криско- сам си печели парите, има хубаво семейство и е доста интелигентно момче! Хайде, нека не плюем и даваме квалификации на хората!

330

Л.Иванов

преди 2 години

Добре бе, малоум....ник, след като Радев създаде хаос, защо не се кандидатира за президент, да спечелиш и да оправиш хаоса! Но си просто един голям СТГРАХЛИВЕЦ! Много е лесно е сега да критикуваш, но хората не са слепи и глухи, и много добре разбират кой създаде хаоса!

329

Ивайло Симеонов

преди 2 години

Дано никога повече не дойдеш на власт , мутро проста и крадлива ! Само , че тъпата държавна администрация е ваша и напазарувана . Но има Видовден , така да знаете пасмино крадлива . Ще си получите заслуженото . Отдавна трябваше да търкате наровете в панделата , сбъркани чутури.

328

Анонимен

преди 2 години

Оценката на Борисов, оценка? Оценка се дава от наставник, попечител, ръководител, за Борисов е редно да се каже мнение, според мнението на г-н Борисов мерките са неадекватни да речем. Борисов вече е г-н никой, бивш (а може и настоящ) престъпник, криминален и политически. Неадекватен празноглавец с огромно его, който остави кален отпечатък в политическата история на държавата ни.

327

Гиб Мелсън

преди 2 години

Днес говорих с инженер собственик на фирма който е работил по изграждането на тръбата на Турски Поток в Северна България. Каза, че фирмата му трябвало да има приход от 400 хиляди лева за определен участък от тръбата, за част от работата. От 400 хиляди лева до него са достигнали 60 хиляди лева. Остатъка от 340 лева според него са били откраднати. Каза ми: Представи си за какво крадене става въпрос. Съотношение 1:6 долу горе се е крало по тръбата. Толкова по въпроса с Винету.

326

Анонимен

преди 2 години

Боко-тиквата реве,,,,,Дайте си ми държавататочно като оная сМиганка дето си искаше банкомата

325

Анонимен

преди 2 години

Как може да цитирате тиквата с разни оценки за каквото и да е?!?! Това е все едно че цитирате павиан какво мисли за Айнщайн..

324

Анонимен

преди 2 години

Казва човека който затвори държавата при трима заразени в цялата страна, и пусна полицаите с противогази, да проверяват за нарушители.

323

Богат

преди 2 години

4. Герб доставиха ваксини за ВСИЧКИ и организираха зелени коридори, но НИКОЙ или поне малцина се ваксинираха.Живейте с в държавата на червения фигурант и чакайте чалгари и сега както е модерно и РапЕри да ви оправят. Какво следва? Криско да влезне в политиката?Малък но много *** и злобен народ!!! Заслужавате си политиците!

322

Богат

преди 2 години

Ей, народе от злоба ще се погубите!!! Бойко, че не надарен с интелект е ясно, но и 99 % от коментиращите са дори по-зле.Ето ви факти :1. Германия и западна Европа гонят над 70% ваксинирани и звлвният сертификат е ФАКТ от лятото!2. Ангелов контролираше заразата в пъти по-добре от фигуранта с неговата хайка. Статистиката го показва! Смъртността беше 10-20 души на ден.3. До 380 - Герб не съставиха правителство понеже нито чалгарите, нито останалите ги подкрепиха.

321

ПроСоТо

преди 2 години

ся:..-АЗ немам нищо ЛИЧНО с/у него..Къде е той,къде съм аз..Обаче:..-Няма как да пренебрегна факта,че това същество е изровено от Ъндърграунда,започнало "кариерата" си като шофер на мутрите и бесчия на колите им по паркингите....Това съществително ФИЗИОЛОГИЧНО НЕ е годно да бъде ВОДАЧ на една нация!..Дори и на нашата!...Просто "интелектуалното" му ниво е сведено до животински УСЕТ ЗА СЛУГИНАЖ и интригантстване..В някои случаи това е предимство,но за ДЪРЖАВНИК е..УБИЙСТВЕНО!../убиващо нацията../

320

WTF???

преди 2 години

Тиквата затвори държавата, когато имаше по 20-30 болни на ден. Цял месец - КПП-та, затворени паркове, демонтирани пейки, полиция и проверки... После точно преди изборите, отвори чалгарниците при 3000-4000 болни на ден. И това същество ще дава оценки на Радев. НЕКAДЪРНИК КРAДЛИВ!!!

319

Анонимен

преди 2 години

Ако сега е хаос, то по времето на Борисов беше 100 пъти по-голям хаос.

318

Анонимен

преди 2 години

Ами защо не състави правителство, а върна мандата? Ако беше съставил, сега всичко щеше да е по мед и масло.

317

Анонимен

преди 2 години

Престанете да му тиражирате ежедневните глупости напоени с много злоба и страх че може реално да отговаря за далаверите си.

316

Mopcku_

преди 2 години

Дъртака с телеса на древногръцка стомна пак се окакакакаа в гащите. Никой не го интересува кво бръщолевиш тулупе.Излез в София, Пловдив, Варна или друг областен град на центъра като мн знаеш, за да се запознаеш с всенародната любов. Нагъл крадец !

315

България над всичко

преди 2 години

къде е оня голям разбирач "генерал" *** .. целия хаос е благодарение на Щаба с него начело.. скри се като плъх

314

Пижо

преди 2 години

Наглост, цинизъм, арогантност! При мутренското му управление: тотален хаос в здравеопазването, хора умираха, лекувани от джипита по телефони; умираха на стълбите пред болниците; умираха в линейките; умираха пред затворените "заради зараза от ковид" окръжни болници. Благодарение на мутренското му управление има недостиг на лекари, масово напускане на България на лекари, медицински сестри, санитари. Претъпкано метро, затворени паркове, отворени гета... това е наследството. ЗАТВОР!

313

Доган

преди 2 години

Ще е по-добре, ако Борисов отиде на КПП-та за да лови вирусите, които ги прескачат. Вече сън не го лови от този Радев !

312

Анонимен

преди 2 години

радев, върви си с мир! предупредих те.