31

единственото хубаво

преди 2 години

нещо е,че в тази криза не ни управлява този *** и крадлив Tyлyп! Мръсен демагог,крадец,лицемер и мошеник! Никога повече няма да помирише власт!

30

Българин

преди 2 години

Скрий се, робе на иудеите! Ти си народен предател и масов убиец, пропагандиращ еврейските ваксини, сертификат и всичко останало, т.е. пълно заробване и мъчително унищожение на хората. Между тебе и еврейския слуга Радев няма никаква разлика. Всички сте за затвора доживот. Еврейските ви господари чак ви се възхищават как браните Новия Световен Ред. Слугите са надминали господарите си по жестокост. Какво странно явление!...

29

Анонимен

преди 2 години

Малко му се виждат мерките, иска КПП-та, къртене на пейки и никакво излизане по планината Витоша.

28

лицемер

преди 2 години

Едно говорим на власт, друго в опозиция. Този е същият лицемер като Радев. Слуги на чужди сили, които защитават своя, а не националния интерес.

27

Ха-ха

преди 2 години

Кацара спокойно може да бъде обвинен,че води гербаджийска политика 1:1.Гербавите 100% щяха да въведат зелен сертификат,ако бяха на власт.С останалите неща е същото-никаква разлика.

26

Въпрос

преди 2 години

Тролювете днес се късат да плюят по Бойко и Зеленият сертификат. *** ли ги фана нещо? Или им се усложни работата напоследък?

25

Анонимен

преди 2 години

Тоз 2луп като какъв дава оценка? ***, нагъл, необразован, патологичен лъжец, за което е и осъждан 2 ДВА пъти. Но след като си е платил ще ни занимават с наглата му физиономия всеки ден до изборите. То това ще е предизборната му кампания, плюене по сегашното управление.

24

Анонимен

преди 2 години

Кви мерки ве ,,спасител,, Марш от тука . Помним та как затваряше пътища и предприятия и с кви бележки се минаваше да на спасяваш .И глоби по 500 лв ако седиш в парка .

23

Хахаха

преди 2 години

Тикво, как са кюлчетата? Минискусът как е? Кажи бе, руска ***.

22

Факт

преди 2 години

Е не е ли така?

21

Анонимен

преди 2 години

За три дни виждам само критики от ГЕРБ и нито едно предложение.Хорта спряха да се ваксинират доста преди да дойде на власт Кацаров и служебното правителство импо врвме на Ангелов.Някои хора помнят много добре и аз съм едон от тях.Хората спряха да се ваксинират след като Ангелов спря със заповет приложението на ваксината Астра Зенека.След това я отмени ,но беше късно.Тя беше спряна заради маркетингови подходи на конкуренцията и евтината и цена и липсата на далавера.

20

Анонимен

преди 2 години

колкото е да го плюем е прав и най-вече за малките ученици, брао румен, брао радев

19

Анонимен

преди 2 години

Бойко ми обеща, че ако стана член на ГЕРБ, ще ме уреди за следовател! Вече втора година чакам, а нищо! Плащам дебел членски внос, за какво?! Да побърза, а не да ми се занимава с тоя и оня!

18

анонимен

преди 2 години

А бе яко тричане ще се заформи-нека само минат изборите , а може и сега - за загрявка да свикват.

17

Анонимен

преди 2 години

Лицемерието на този както и глупостта му са безгранични!

16

Анонимен

преди 2 години

"ЕК вече е написала какво трябва да се направи и въобще не трябва да се разсъждава", вика Баце. Ето как е управлявал 12 години!

15

Анонимен

преди 2 години

МУТРО - ВЛИЗАЙ В ЗАТВОРА!!

14

Хахаха

преди 2 години

Това прасе на снимката е патологичен лъжец, крадец и психопат. Медиите, които го отразяват, трябва веднага да бъдат закривани, а всички гласували за него, преследвани от закона. Да каже за кмета от герб, който хванаха вчера да превозва 30 нелегални мигранти. Да каже за убийствата, които е направил по време на своето управление.

13

Анонимен

преди 2 години

И този не става, ама като че ли беше с една идея по-добър в някои отношения

12

Анонимен

преди 2 години

Прав е Бойко! Радев - лицевата опора, който чака все да му напишат сценария, за да говори пред народа, е като подчинен на Кацаров! Нищоправещи, но дрънкащи! Изпуснаха КОВИД-пандемията и сега сърбаме попарата!