119

Е, па...

преди 2 години

Здравният министър забрави да уточни, на базата на какви точно медицински или други научни аргументи, само за 24 часа си смени решението, след първата доза ваксина да се издава сертификат! Не може просто ей така, както са си стоели, да са го измислили. Защото не е сериозно, ваксинираните само с първата игла да имат сертификат, при все че нито са защитени самите те, нито пък пазят другите. Обаче са по-привилегировани от мен, който съм боледувал преди година. Защо? Мотиви? Обосновка? Няма такива!

118

Безсмъртните

преди 2 години

Производителя дава около 6 месеца ефективност на ваксината,а нашия вика сертификата за ваксиниран ще е безсрочен мухахаахахааха

117

Анонимен

преди 2 години

Соларче, никой не отрича вируса. Отричаме сертификата! Ваксинирания не е безопасен. Той се разболява и разнася. От което следва, че дори е по-опасен от неваксинирания, защото му се има неоправдано доверие.

116

Solar Power

преди 2 години

В Африка и в Индия ваксинираха и маймуните и затова там вече няма вирус. Само *** още не се поддава на световното изискване и си прави каквото поиска. На Запад вече няма мерки и всички си живеят нормално и са щастливи.

115

Коронаклоун

преди 2 години

Конституция на Република България, издание 2030 г. - чл. 2, ал. 2 "Всеки български гражданин е болен до доказване на противното."

114

Ванката

преди 2 години

С какво един ваксиниран от сутринта е по-защитен от един преболедувал?????

113

Анонимен

преди 2 години

Радев-21 - най-смъртоностният щам на COVID-19 !

112

Анонимен

преди 2 години

До реалнафантазияПо принцим съм злорадо доволен, защото Радев миналата година блокираше мерките против ковид и се мазнеше на антиваксърите. Но бабката сутрината по Нова ви го каза: покажете ми една научна публикация в която да казват над какво количество антитела имунитета срещу Ковид е наличен.

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 118Не,не си ме разбрал изобщо,защото нямаш мозък,нито един политически субект не може да притендира за доверието ни защото всички са за този терор. Поне от тези,които ще ги набутат за спечелили.

110

Обективен

преди 2 години

"И той ще направи, щото на всички - малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби - да се даде белег на дясната им ръка или на челата им, та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му" /Откр. 13:16-17/.

109

Анонимен

преди 2 години

Адекватни мерки. Стига мрънкахте

108

Анонимен

преди 2 години

При Хитлер немците са имали паспорти,в които е трябвало да докажат,че са арийци там са били изброени потомците им,сега зелен сертификат,който да докаже,че си се инжектирал с нещо ,което те са решили,че трябва да ти вкарат.

107

Ха-ха

преди 2 години

Ако Радев не махне Кацара,да има много здраве да му гласуваме!

106

Анонимен

преди 2 години

Надяваме се, че противоепидемичната мярка, която сме въвели да сработи. - ми няма да сработи щото ще се спазва както ограничението на скоростта по пътя, пък и има голяма обществена съпротива, щото едно говорихте до вчера, а днес затваряте училища

105

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали при това положение ще има избори,и дали изобщо някой ще има доверие на тази фашистка власт;,че ще проведе честни избори. Мерките,които се налагат изглеждат безумни и диктаторски,и вече е ясно на всички,че не става дума за спасение на животи,и вирус,а за диктатура,която използва грипове,вируси,за да се установи.

104

Анонимен

преди 2 години

Прави лицеви и се разхожда в планината. После боцка антиваксъри. Що е то?

103

реалнафантазия

преди 2 години

Не ви ли намирисва нещо? Да не се признават антителата? Защо някои толкова иска да инжектира света с тези ваксини? Съдържат ли точно нещо с което да се постигне някаква цел от някого? Защо бързат? :)

102

Анонимен

преди 2 години

...И, настана време, дружно да си го забо деме!

101

Анонимен

преди 2 години

Някога на вратата на Аушвиц изписали с метални букви Трудът те прави свободен. Днес с дигитални такива от всякъде крещят Ваксината те прави свободен! В кое ли време живеем, в кой ли по ред райх? Как ле ще се поздравяваме утре? И какви ли знаци ще ни пришият на реверите на нас неваксинираните? Идеи?

100

Анонимен

преди 2 години

Утре и антителата ще важат инъче доста сериозна охрана ще му трябва на този министър ми се струва.