139

Анонимен

преди 2 години

Отсега прогнозирам, че следващите насрочени за ваксинация са децата. За това ги спряха от училище. Ще приложат същото изнудване. Ако искате присъствено ваксинирайте си децата.

138

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани с 1 игла НЯМАТ изграден имунитет,как така на своя глава решихте да ги пускате навсякъде,каква медицина и грижа за хората стои зад това,каква цел за намаляване на болните?С това показвате,че ваксинацията е самоцел и не се прави,за да се ограничи заболяването

137

Анонимен

преди 2 години

Честито на Бойко. За такъв подарък баш преди изборите няма как и да си е мечтал.

136

Таня

преди 2 години

Нямам нищо против сертификатите и всички мерки, но имам въпрос: ние ще влизаме в магазини, ресторанти, църкви и др. със сертификат, а всички служители в тези заведения имат ли такъв? Лично познавам работещи в тези сфери, които казват, че никога и при никакви обстоятелства, няма да се ваксинират.Бъдете здрави!

135

Анонимен

преди 2 години

Управлението на Радев и хунта е най-неадекватното и престъпно за всички времена !

134

Анонимен

преди 2 години

На всеки час ново 20

133

Анонимен

преди 2 години

143 ако във Финландия пият по бутилко водка на вечер ти ще пиеш ли по толкова? Не ми пука какво правят във Финландия с котките и норките! Щом никой не посегна на прилепите дето уж са заразоносителите на всяка гадост, значи всичко е лъжа. Точка.

132

Анонимен

преди 2 години

Ако не щеще со благо и со кротце,следва бой, глад и стирганьеDDD

131

Анонимен

преди 2 години

Сега казва че може да е валиден 12 месеца без да има научна обосновка, ама в 5 без 10 може да издаде заповед че важи 3 месеца, заели човек ... с такива резки смени кво ще измисли накрая

130

Анонимен

преди 2 години

Държавата на Радев и хунта - българите измират сред изобилие от ваксини като през средновековието, цените скачат ката по времето на Луканов и Виденов, Народа е уплашен, озверял и безпомощен, а "Вера Су" се клати в зловещо очакване !

129

Анонимен

преди 2 години

OДжингъл белс ,Джингъл БелсВаскинки ще има за всички от сърцеВече ми е коледно!

128

Анонимен

преди 2 години

138, т.е. ваксина направена за 20 дена е по-мащна от природата еволюирала милиони години, така ли? Еха! Пфайзер е новия бог... поклонете се неверници, иначе ще горите на кладата!

127

Факт

преди 2 години

До АнонименА бе аланкоолу,вече дори и апологетите на ваксинирането признават,че имунитетът след преболедуване е до 15 пъти по-силен от ваксинационния и освен това по-траен!Цялата работа е да се принудят хората да приемат пфайзерската гадост,а и да свикнат да бъдат бодени за щяло и нещяло!

126

Анонимен

преди 2 години

Вече е всно, че няма медицина в това представление, ако си нормален няма как да не го видиш. Въпросът е ще стоим ли безучастни към случващото се?

125

Анонимен

преди 2 години

Финландия ваксинира и норките. Обмисля се да се ваксинират котките. Нормално, коронавирусите прескачат от животните на хората и обратно.

124

Анонимен

преди 2 години

До Ха-хаНе разбра ли, че това са мерките? Други няма! Алибегов с ниското чело питаше онзи ден: защо всеки като седне на министерския стол му става нещо? Ами едно е да плюеш отстрани, друго е да го свършиш. И Волен Сидеров да сложат на този пост и той накрая ще наложи тези"неадекватни"мерки. Ама сте лоиш матреал и налапвате всяка въдица като кратуар. После що не сте случили на политици?

123

Анонимен

преди 2 години

Браво бре Соларче, в Африка ваксинирали даже и маймуните? Българите на маймуни ли ти приличат? Е, понеже сме дарвинисти, ще ти го кажа в прав текст- когато в Африка ваксиниат и комарите, тогава аз ще се ваксинирам. Айде ходи да ядеш банани.

122

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде в Европа сертификата след преболедуване е 6 месеца, а за ваксиниране безсрочно.

121

Ха-ха

преди 2 години

До АнонименАко Радев смята да я кара като Баце-с пълно подчинение на брюкселските ***,то за какво беше цялото подскачане!Орбан доказа,че може да се прави национална политика дори в рамките на ЕС!Вярно,трудно е,но е възможно!Ако Радев няма куража да го направи-то за какво ни е???Послушковци има в изобилие,така или иначе.

120

Анонимен

преди 2 години

Много е 12 месеца. След 6 месец рискът е много голям да се разболее пак. За съжаление почнаха веднага с компромисите.