30

Анонимен

преди 2 години

"да останат вкъщи в продължение на четири месеца" Ехаааа. Успехите на кървавия пигмей край нямат. Абе, Вова, я вкарай един двама опозиционери в затвора и пусни две три анимацийки с безаналогови оръжия, да разведриш обстановката!

29

Net

преди 2 години

Русия има един основен проблем - че сама не може да се предпази от фалшивите новини които разпространява в бившия си блок! А на България проблема е, че народа вярва на всяка фалшива новина и всяко проруско ***!!!!

28

Анонимен

преди 2 години

всичко е организъм, не до ваксина или без нея, не случайно има смъртност и при едните и при другите, вакса е за нещо друго

27

Анонимен

преди 2 години

Кофти, колкото и да не им харесвам политиците, не искам да умират хора. Руснаците са горди та чак вироглави. Едва ли ше приемат помощ от вън.

26

Леша

преди 2 години

В Италианските новини, съобщение от днес - От ноември най вероятно ще има нов тотален локдаун. И как точно пребориха вируса с инжекциите?

25

Анонимен

преди 2 години

Много активност от троловете на коментар 9. Явно там има нещо...

24

Леша

преди 2 години

Всички нормални хора по света не искат да се бодат с графен. В Австралия военни и полиция разбиват вратите на хората и ги инжектират насила, в Италия полицаи бият малолетни ученици по училищата. Така е в държавите които стигнаха 50% инжектирани. Да не забравяме и Англия, острова е пред колапс, защото се раболяха или умряха всички които работеха. Вълшебните инжекции на СЗО косят наред! Добре, че тук се инжектират само чистачки и бездомни.

23

MaйMyнaтa

преди 2 години

А въэможно ли е, аэ да редуцирам милиардерите? Само питам де, нищо лично!!

22

Еркюл Поаро

преди 2 години

Такааа... Значи, след тая новина, обичайните заподозрени отпадат! Отначало си помислих, че вирусът е изпуснат нарочно от китайска лаборатория, защото е руски, и Путин иска да заблуди САЩ, за да не разбере че това е руско оръжие срещу САЩ! Обаче, при тия поражения в Русия, едва ли е така.Остава друга версия: а тя е, че американска компания възлага експерименти с вируси на лаборатория в Китай, където ограниченията не са така строги.И оттам са изтървали вируса.Някой ден истината ще излезе...

21

Жалко за жертвите

преди 2 години

Не искат защото избиха с отровните ваксини по стотици хора дневно. Пролетта и лятото там бяха черни и траурни. По принуда на Путин. Той също е сатанист олигарх и предаде изстрадалия руски народ.

20

Смешници

преди 2 години

До Анонимен Наполеон го победиха в битката на народите при Лайпциг.Основна роля има Прусия.Хитлер го победиха САЩ и Великобритания.Без тях СССР даваше фира още през 1941г.А Русия е наследник на монголо-татарската орда .Поскреби руского и найдеш татарина.Азиатски *** .Каква гордост в този пиян и развратен народ..жените де...те мъжете им от пиене не могат да го вдигат.

19

Анонимен

преди 2 години

колко руски депутати са в болница или починали от ковида? пак ли е 0?

18

Анонимен

преди 2 години

Пишете за безработицата и бездомниците в Америка. И за полицейския произвол!

17

Анонимен

преди 2 години

Милиардерите не ви искат всички, редуцирайте се до половин милиард!

16

Питър

преди 2 години

Копейкин да ходи да въдворява ред :)

15

Пустиняк

преди 2 години

Същите тъпани като нас.

14

Анонимен

преди 2 години

а в болниците само най тежките случаи които са вече за тръби

13

Анонимен

преди 2 години

за какво са им легла като всеки си има дом, отива линейка, дава им кислородна маска, рецепта и живущите с лицето което е заразено, ще се грижат за болния, точно 1 към 1 с болницата

12

MaйMyнaтa

преди 2 години

И това е само эаради половината ми наследство, иии то било по-малката част. Не ми се мисли эа останалото, но ще е ужаст

11

Анонимен

преди 2 години

и Русия призовава САЩ да не бият гх