53

Министър на репресии

преди 2 години

Важно е преди икономическата криза, да срутим малкото останал бизнес и да наложим по-тежък контрол върху населението, че когато почнем да вдигаме всички цени с по 2-3 пъти, ще ни искат мъртви, желателно е да се подготвим отсега, другари политици !

52

Стефан

преди 2 години

До всички анонимници-умни и прочие, само в България ни трябва гратисен период,и той обаче ако се въведе също не се спазва, защото някой пак не му е стигнало времето за да изпълни заповедта каквато и да е тя.......аман от анонимни и умни тук!

51

До 55

преди 2 години

До АнонименНяма да ти откажат болнична помощ, не го ли разбра??Но, ако ковид болните прогресивно нарастват, болниците се претоварват, въпросния доктор може да е ангажиран там и няма да може да ти обърне внимание.В един момент няма да има лекари, които да се грижат за всички пациенти- били те ковид или други заболявания.Да обяснявам ли още или ти е трудно да го осмислиш?

50

Анонимен

преди 2 години

Драмите на продавачите изобщо не ме интересуват. Фалирайте, като искате, и без това дялът на онлайн търговията е 80%. Айде у лЕво! Мислене на продавач- нямало да се ваксинира. Ваш си избор, сами се докарахте до тук.

49

До 49

преди 2 години

До АнонименНе, бе, колега/жке..те искат да умрат свободни. Ваксините са вредни и ще ги убият..но ядат кремвриши, вярващи, че са от истинско месо..ядат кюфтета от съмнително месо, пият евтин алкохол и пушат цигари, ноо..виждате ли..ваксината ще ги убие.

48

Анонимен

преди 2 години

Ако някой е болен от неизвестна болест - ще откажат ли да го лекуват в болница в БГ? Питам, щото Кацаров за Ковид отказва на неваксинирани......

47

Анонимен

преди 2 години

Абе,мотиватора от Банкя защо не мотивира хората да се ваксинират,а само лае като бясно куче?

46

До 42

преди 2 години

До до 32Ахам, разбрахме. Европейците са по-глупави от нас и румънците.Добре, записвам си.Ти, наистина ли си вярваш?

45

До 47

преди 2 години

АМа, какво разправяш.Т.н. господари на света ще печелят по милиард дори от всеки един от нас.Ето, например, ако леля Станка от Дупница се ваксинира, това директно ще добави 1 милиард в сметките на Пфайзер.Може и още 1 млрд в сметките на Бил Гейтс.По-добре леля Станка да не се ваксинира...а, ако се разболее и умре, ще ещастлива, защото е умряла свободна, без да пълни сметките на "господарите на света".

44

Анонимен

преди 2 години

немога да си обясня как някои хора ги е страх от ваксина , но не и от Ковид. Пораженията от вируса могат да бъдат много по- сериозни и многобройни...засягат много органи в тялото. Но не - ваксината ще ни чипира! Край! Контролират ни! По-добре да ми се изпържи мозъка от Ковид, ама ваксина - в никакъв случай! Ако не сте се замисляли отдавна сте чипирани и следени чрез смартфоните , но тях си ги ползвате с удоволствие.

43

Анонимен

преди 2 години

Да напускат. Гладни черноработници бол.

42

Шаши

преди 2 години

Господарите на света искат да се ваксинираме. Ако си разделим техните пари се пада по милион на всеки човек.

41

До 40

преди 2 години

Браво Петко,добре си се уредил.Къде са тия жени бе,и аз да си хвана една?

40

Анонимен

преди 2 години

Следя международната статистика. Имаме около 80 000 заболелите на 1 милион души. САЩ са 134 000 на 1 милион. За сметка на това смъртността ни е висока. Или има хора, които са го изкарали, но не са отчетени и смъртността е по ниска или не ни лекуват правилно и за това умираме.

39

Програмист

преди 2 години

Прислугата се бунтува. Те са много, те са евтини и заменими. Всичко зависи от финансовия интерес на работодателя. Като не искат да се ваксинират ще бъдат сменени.

38

До 32

преди 2 години

Значи вие да лежите и да с..те,а държавата да ви плаща.Бюджета не е бездънна яма и тази власт не е като оная да ни набута с 40 милиарда заеми,за да угоди на такива като мазния Алибегов,а да плащаме всички ние.

37

Петко

преди 2 години

А бащите, които остават вкъщи да си гледат децата? Ние нямаме ли права? При мен жената взима 6 хиляди лева заплата, а аз работя за 1500. Поради тази причина аз си оставам вкъщи и гледам децата.

36

Ефектът на доминото

преди 2 години

Фалират магазини, заведения и бизнеси. Просто няма потребление. Данъци, налози, такси и акцизи не се плащат. Съответно бюджета на държавата отива в канала /щото киното също е фалирало/. Обаче полицаи, военни, учители, лекари, пенсионери, държавни и общински служители си искат парите. Ама пари няма. Давайте, локдаундвайте. Като ще е рестарт, нека е тотален. Е, малко гражданска война ще има ако това е цената ....

35

Анонимен

преди 2 години

Едно докторче, ми предлагаше през май сертификат за 50 кинта...Минала седмица искаше по 350, а сега се е покрил...

34

Анонимен

преди 2 години

Респект за тези хора! НЕ НА МЕДИЦИНСКИЯ ФАШИЗЪМ!!!