132

Анонимен

преди 2 години

ВСЕКИ КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ЗАСТРАШЕН ЗА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО СИ -ТЕРМИНАЛ 2 И КЪМ ПО-СИГУРНО МЯСТО КАТО ЗУЕКА . ТАМ СИ БИЙТЕ И ПО 3 НА ДЕН АКО ЩЕТЕ . 80% ОТ НАРОДА С ПЪЛНО ПРАВО НЕ ВЯРНА НА ТАЗИ "ВАКСИНА" . И КОГАТО ВИРУСА НИ ИЗТРЕПА СЕ ВЪРНЕТЕ СЕ И ПРАВЕТЕ КАКВОТО ЗНАЕТЕ . .НО ДО ТОГАВА НЕ ДАНАЙТЕ НАКЛОН НА ... АЗ УВАЖАВАМ РЕШЕНИЕТО НА ВСЕКИ КОЙТО ИСКА ДА СЕ "ВАКСИНИРА" И ГО УВАЖАВАМ . НО КОГАТО КЕ ОПИТВАТЕ ДА ПОСЕГНЕТЕ НА ДЕЦАТА НИ , НЕЩАТА СЕРИОЗНО ЩЕ ЗАГРУБЕЯТ ... ОБЕЩАВАМ ВИ ...

131

Анонимен

преди 2 години

Аман от форумни"революционери"като вас и срещу какво ще се бунтувате,срещу това че мрем като мухи или......?

130

Една...

преди 2 години

Свободата е човешко право, а не платена услуга...

129

777

преди 2 години

Само *** би се ваксинирал с тези гадости,

128

Иван

преди 2 години

Ми много си зъл , бе познат ! Бъди жив и здрав ! Кой кога от какво ще мре не е твой проблем. Съвет към непознат - не се впечатлявай и не се хаби. Тук пишат повече т'ъпа ци. И да не ги отваряме повече.

127

Анонимен

преди 2 години

Така има хора всякакви тук има и една голяма група тарикати, които разчитаха, че ще минат между капките и сега умитат еднодозовата ваксина на янсен за да не се бъркат. Много народ се самоизлъга, че пандемия няма президента ни е антиваксери и сега дръвче...

126

Познат

преди 2 години

Мри в кофите бе Непознат. Никой по никакъв начин не може да ме задължи да правя нещо което не искам. Който го е страх и смята че няма да оцелее да си бие ваксина.

125

Непознат

преди 2 години

Доктор Богданова - общопрактикуваща от Нова Загора системно агитира против ваксините. Демонстративно не слага маска пред пациентите си в кабинета и навсякъде, където е прието да се слага, твърди , че не я лови вирус, пък тя искала да се зарази. Ми нейна си работа, ама защо се опитва да налага своята брутална позиция пред изумените хора, чакащи на опашка в коридорите на болнично заведение . Безсрамна работа.

124

Непознат

преди 2 години

Е, пък няма да я подаде. Точно така, трябваше още по- рано да им се предостави възможност на някои да избират ,дали да си гледат само личния интерес , да се правят на безсмъртни , да си вярват в чипиране и извънземни, на врачки и знахари и да си живеят малко по- настрани от нормалните хора, по- затворенички, или да преглътнат и да се ваксинират. Ми най - много още един пръст да им израсте или трето око, а може и роги да им излязат. Ама какво искаш от ******ка, когато има лекари , които изперкаха

123

Анонимен

преди 2 години

Господин Министре на здравеопаването при 23 дена в болницата на ръба при направен бъз антигенен тест при желанието да си изкарам сертификат не мога защото тестът бил бързантигенен и системата не го приемала така и обясниха РЗИ Варна и не могат да ни издадат документ Казаха да се обърна към Вас Кажете ми Виеот какво съм лекуван 23 дена вболниницата и защо сега се нарушават моите граждански права на съвместен човек като държавата неможедами даде този документ

122

Ева

преди 2 години

Възможност за продажба на сертификати и уж ваксинирани ?! И шеста вълна ще има после ! Кацаров що не си....подадеш оставката?

121

Анонимен

преди 2 години

Ся кат се удари по джоба, виж как за две седмици 50% от бг се ваксинира.

120

Анонимен

преди 2 години

И ква стана тя?Антиваксъри,революционери на опашка за ваксини.

119

Анонимен

преди 2 години

Българина е брутален нарушител и недобросъвестен във всяко едно отношение. Обаче удариш ли го по джоба и веднага се цивилизова.

118

Алекс

преди 2 години

Имаха на разположение цяло лято,за да се ваксинират.Когато си решил да се правиш на баш тарикат, си плащаш.

117

Б. Г.

преди 2 години

Ще се борим докрай за справедливост!!!!Политиците имат право за себе си, обаче народа също,а той е по-важен от шепа манипулатори!!!

116

Б. Г.

преди 2 години

До 136,прав си, ти ставаш за нещо!Живота ще ти покаже за какво по-точно...

115

Анонимен

преди 2 години

Мачкайтееее . Тоя бг народ за нищо друго не става

114

Професора

преди 2 години

Цензурирали *** ,факти сте политически фекален сайт.Продажници ,лъжци и действат по политически натиск,или доброволно си сваляте гащите(Вие си знаете ).Един ден всеки ще си получи заслуженото ,вие ще сте първите!

113

тя

преди 2 години

Пари ,пари, пари ! Всимко е само и едивснвено - пари !!!