212

Ония горе

преди 2 години

Чета коментарите и гледам ваксинираните как се радват.Но едно нещо ще им кажа .Радвайте се защото още малко и ще натиснат копчето и край

211

ваксаджия

преди 2 години

До Татул- Ти нали си ваксиниран бе, какво ти пука. Ваксината те пази. А те нека мрът. Но сега със сертифатите само ние божествените ще се бутаме един в друг и няма как да се заразяваме един друг, защото ваксините работят.

210

Познат

преди 2 години

Гледам, че ваксинираните продължавате да се напъвате до насиране. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че докато хейтите неваксинираните вие също можете да се заразите и да пренасяте заразата. Натъпчете се хубаво в моловете един до друг за да светне на края статистиката за заболели и да видите колко е сигурна ваксината.

209

Анонимен

преди 2 години

Фо227 Сите кандидати от всички партии да едни и същи миризливи гов...на!След като могат да ми нарушават основни конституционни права,АЗ мога да ги отсвиря на изборите и да не подкрепя никого!Да не да го забравили това,че имам и тази възможност!Нека да похарчат още пари, за още избори!Който му е плитък ъкъла,да му е як.г....за!

208

Оставете природата-

преди 2 години

естественият подбор да си свърши работата!Всеки един от нас,сам за себе си да мисли,преценява и решава,както за много други неща в живота!Който издържи,издържи,който НЕ!Бог да го прости!Тъкмо държавата,обществото,народът,нацията ще се пречисти или самоочисти от чалгата,селенията,алкохолът,курвалъкът,лакомията и простотията!Те и без това,по-пътищата гинат,като мухи,отделно алкохолици,наркомани,убийци и всякакви други такива ***,ден,през ден,та всеки ден!

207

Татул

преди 2 години

До 206. Аз уважавам желанието на хората да не се ваксинират. Обаче ми е много неприятно, когато се стълпят в магазина или което и да е друго место, и се блъскат в теб, и ти кашлят във врата. Българите не сме дисциплинирани хора. Възпитанието на повечето е под всякаква критика. Имаме една поговорка. Каквото повикало, такова се обадило. Все някой друг ни е виновен на нас, ама никога не гледаме ние самите какво правим.

206

пешо рендето

преди 2 години

гадна страна пълна в хаус! На запад тези тестове са безплатни беше мършииии

205

БРАВО

преди 2 години

Харесва ли ви промяната. Пак гласувайте за фуражките, кирчовците и чалгарите.

204

Анонимен

преди 2 години

До НеваксиниранНе забравяй, че около 85% от хората в болниците, които се борят и утре да са живи са неваксинирани. Останалото са празни приказки.А най-потърпевши от ситуацията са децата на България.

203

Чичо Скруч

преди 2 години

До Тъй де!Утре съм там!

202

gosho

преди 2 години

produjavayte da podkrepyate neadekvatnite radev i drugite okolo nego.da ne za bravite pak da gi izberete ,che oshte mnogo iznenadi sa vi zamislili.

201

Неваксиниран

преди 2 години

До Тъй де! (222) - Може да сме 300-500 души по площадите, но поне сме истински хора, а не лабораторни плъхове като теб. :D

200

Тъй де!

преди 2 години

Вече два дена на площадите по 300 - 500 души, а ваксинираните над 40 000. Иначе клавиатурни революционери колкото щеш. Щели да излязат, щели бунт да правят, щели правителството да събарят?!!! Ще излязат, ама ...друг път!

199

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са безплатни. Всичко друго е платено.

198

Анонимен

преди 2 години

Нали се сещате, че това е противоконституционно? ;)

197

Ирина

преди 2 години

До АнонименБългарите трябва да се бземат в ръце .Борба и без никакви отстъпки .Зависимостта е по-страшна от всичко.

196

Анонимен

преди 2 години

Мал оумници! В България без друго няма кой да работи, особено в търговията и хранителната индустрия. Сега съвсем остана без хора. Да не почвам с учителите и здравните работници, които на мига се изнасят, ако някой се опита да ги изнасили по този долен начин. Вие знаете ли, че работници и за фабриките у нас няма? Кого сте тръгнали да плашите? Няколко стотин страхливци и хора, на които извивате ръцете за да си хранят семействата? Вторите при първи шанс са вече навън! Не навред има геноцид.

195

dulovo

преди 2 години

ako v trudoviq dogovor nqma takova iziskvane nqmat pravo pone taka e v GERMANIQ i testa trqbva da e poßevtin zaradi tova bqja uvelicheni zdravnite osigurovki bi trqbvalo da bqhte poluchili udovleniq za tova

194

1

преди 2 години

По-добре е локдаун, поне няма да има кой да им работи.

193

Анонимен

преди 2 години

Ако хората имат глави на раменете си и смелост, да не се оставят да ги изнудят, ще напуснат целокупно местата, в които им налагат насилствени интервенции без никаква гаранция за защита на здравето и живота им и ще се струпат пред МС и президентството! Какви 15 лв. назад? Луди ли сте, хора? Борба е решението! Иначе даваме шанс и у нас да се разрази италианският, френският и немският фашизъм.