Снимка: Dnes.bg

Изискването за "зелен сертификат", отрицателен тест или документ за преболедуване, за служители, посетители и клиенти на закрито, доведе до истински хаос. А за някои струва и скъпо.

Тази сутрин пред един от столичните молове се изви опашка пред пункт за тестване, като на нея бяха предимно служители. Тези, които нямат необходимите документи, трябва да платят 15 лв. Или тази сума да бъде поета от работодателите им.

Една от хигиенистките се чудеше как ще работи.

"Ако трябва да плащам по 15 лв. на всеки два дни - за какво да работя? А и телефонът ми е стар и с копчета, как ще ми изпратят този сертификат? Чудя се дали направо да не си ходя", заяви тя пред репортер на Dnes.bg.

Още по темата
"Ясно е, че с тази заповед ни принуждават да се ваксинираме. Но има хора, които са го преболедували, а не могат да си извадят сертификат. Трябва да ги извадим от икономиката и социалния живот ли?", попита друг човек от опашката.  

30 лв. и се явяваш на изпити

Студенти, които не са ваксинирани или нямат необходимите документи за сертификат, се явиха днес на изпити в Югозападния университет в Благоевград. Изпити, които им струват 30 лв. допълнително, защото е трябвало да си направят антигенен тест предния ден, съобщи bTV. В противен случай няма как да се явят.

Коментари Напиши коментар

233

Ония горе

преди 1 месец

Чета коментарите и гледам ваксинираните как се радват.Но едно нещо ще им кажа .Радвайте се защото още малко и ще натиснат копчето и край

232

ваксаджия

преди 1 месец

До Татул- Ти нали си ваксиниран бе, какво ти пука. Ваксината те пази. А те нека мрът. Но сега със сертифатите само ние божествените ще се бутаме един в друг и няма как да се заразяваме един друг, защото ваксините работят.

231

Познат

преди 1 месец

Гледам, че ваксинираните продължавате да се напъвате до насиране. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че докато хейтите неваксинираните вие също можете да се заразите и да пренасяте заразата. Натъпчете се хубаво в моловете един до друг за да светне на края статистиката за заболели и да видите колко е сигурна ваксината.