172

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 193Беднотията идва от глупостта. Кой да те вади от беднотията? И как? Защо в БОГАТИТЕ държави масово се ваксинираха? А БЕДНИТЕ не щат? Въпрос на наличие или липса на АКЪЛ!!!!Затова едните са богати, а другите бедни. Там където се вакинираха смърността рязко намаля. Тук ги страх, че щело да им стане нещо. О, колко е скъпо жалкото съществуване!!!!

171

Мен

преди 2 години

И стана въпрос за пари!Защо трябва да плащаме ние? На нас сертификат не ни трябва! Вие искате сертификат вие си го плащайте!

170

Анонимен

преди 2 години

При Борисов имаше проба грешка. Нищо по различно и сега по отношение на мерките и ваксинацията, по отношение на проверкиките от полицията и почти във всичко. Много обърката работа . Държавата се е загрижила за здравето ни , а не за беднотията ни - беден но здрав или здрав но беден.

169

Анонимен

преди 2 години

Роден сън свободен и не ми трябва сертификат, за да си купувам хляб! Продажници! С всяка стъпка към бленуваната сигурност, губиш от личната свобода! Абсолютна сигурност няма, но робство има!

168

Протестиращ

преди 2 години

Не плачете не плачете ! Все пак сте в казармата на Юмручния и ще слушате та и хоро ще играете ! Искахте "промяна" и изчегъртване ето ви промяна и сега ви чегъртат !

167

аз

преди 2 години

Нали някои искаха промяна. Здравен фашизъм плюс по високи цени на всичко.

166

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта влиза в затвора скоро!!!

165

Fax from Kazan

преди 2 години

Министърът сам не осъзнава каква каша създаде. Ама така е, като вече цяла година сме в политическа безтегловност.

164

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е България да последва примера на Англия и да напусне спешно ЕС, на каквато и да е цена. Няма такъв цинизъм... На изборите, където гъмжи от нечистоплътни хора може да ходиш без сертификат, но ще затворим училищата.

163

Анонимен

преди 2 години

На изборите не е нужен сертификат, но за да ходиш на работа ти трябва. Хора, ние сме стадо овце!

162

void

преди 2 години

Да ви *** на промяната... Проба-грешка, далеч по-зле и от ГЕРБ - 10 дена пробваме зеления сертификат и ако не станело влизаме в локдаун. Хубаво де, ама ако половината от 6 милиона души трябва да си правят антигенни тестове на всеки 2 дни за този период, това са 450 милиона лева експеримент на гърба на хората. Излиза че Кацаров и индиректно Радев ни бъркат в джоба с едната ръка, а с другата ни сочат светлото бъдеще. А уж комунизмът беше останал в миналото...

161

Вида

преди 2 години

До Анонимен ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ГРАЖДАНСКА!!! АРМАГЕДОН ИДВА!!!

160

Kuma

преди 2 години

Jebem wi i bulgurskata demokratia!

159

Анонимен

преди 2 години

Честита демокрация, свобода и капитализъм. Кой не скача е червен.

158

Спамери

преди 2 години

Тука два наглеци ползват форума като чат! Никакво уважение към, останалите пишещи и четящи

157

Карл Маркс

преди 2 години

Лекарите , дето рядко падат по 5 000 чисти, особено сега с пландемията, и даскалите, които са с по 4 месеца платен отпуск и преподават онлай - не ги мисля , да се оправят! Аз съм в завод с 370 човека , един до друг сме - никой не ни иска нито маски нито нищо! А колкото до сервитьорките и продавачките от мола - спокойно могат да напуснат, тва не е няква професия за която да си струва да се инжектираш с тази 0тр0 ва

156

Антифашист

преди 2 години

Тази заповед е в нарушение с кодекса на труда.Ваше задължение е да се явите на работа, но ако някой не ви допукса на работното място по една или друга причина е проблем на работодателя, а не ваш. Не подписвайте неплатена отпуск. Консултирайте се с адвокат по трудово право.Бъдете смели и отстоявайте правата си!

155

До Маскарад

преди 2 години

Извинявайте,обърках Ви с началника,поради сходствата в умственото функциониране. Намеси ни се тука в приятния диалог с Вас. :)

154

Евгения

преди 2 години

То хептен стана като при фашизма! глоби, заплахи, проверки, пропаганда, папорти...МОМИЧЕТА, НЕДЕЙТЕ ЗА 15 ЛВ ДА РИСКУВАТЕ ДА НЯМАТЕ ДЕЦА /така се говори за експерименталните течности/

153

Анонимен

преди 2 години

Фашисти.