39

Анонимен

преди 2 години

Преди малко чета - пълен хаос в статистиката на ваксинираните в Европейския Съюз - процентът на ваксинираните надхвърлял 100%! Хайде някой математик, като проф. Витанов да ни обясни тези цифри?После що хората не вярват. Ми то не е за вярване!

38

как мислите

преди 2 години

Има ли някаква връзка между зелените чорапи и зелените сертификати?

37

Анонимен

преди 2 години

Ефектът от ваксинацията ще се почувства най-силно след 5 седмици. До 10 дни няма какво да стане, само още ще се влошава обстановката. 6000 в болниците! Тези, които се заразяват сега, ще влязат в болница до седмица. Трябва локдаун докато всички се ваксинират.

36

Анонимен

преди 2 години

ясно, търсят революция - вече е очевидна целта

35

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да чакате 10 дни, направо налагайте локдауна и се успокойте! Измислените ви сертификати няма начин да проработят! Особено в най-бедната държава членка на Европейския Съюз! Губите ценно време!

34

истината

преди 2 години

спешно да се даде сертификат на хора преболедували и с антитела - безсрочен! най- силен и траен е имунитета придобит след боледуване!

33

Талибан

преди 2 години

Ами с принудително ваксинираните в момента, след 10на дни не ни мърда пик на заболелите.

32

Анархист

преди 2 години

До Анонимен 21нали си ваксиниран и безмъртен, какъв ти е проблема?!?!?!

31

Анонимен

преди 2 години

Следващата стъпка е Дигитален зелен сертификат. Понеже заптиетата не могат да вардят навсякъде, на всеки ваксиниран трябва да бъде поставен електронен чип. При влизане в Мола, вместо да се носят хартийни сертификати, сканира се чипа и всички ваксани влизат като офце. Мечтата на господарите е реалност - тотален контрол. Офцете са доволни, че са ги допуснали в Мола или на работа. Новият Световен Ред в действие!

30

Анонимен

преди 2 години

Как се очаква да протаботи тоя сертификат като в транспорта 80% са без маска или с маска под носа или под брадичката? На затворена площ, гз в гз. Нека да направя правилата за дистанция разбираеми за българите - ако някой може да ви подуши потта, чесновия или ракиения дъх, значи не спазвате дистанция

29

И сега

преди 2 години

Ако не разбрахте , че сте опитни мишки значи нямате никакъв шанс !

28

Анонимен

преди 2 години

Хахаха. И накрая хем набоден, хем заключен вкъщи. Честито на офцете.

27

Член на НОЩ

преди 2 години

Нашият човек *** е най-робското създадние във веселената, почва да се се ПРАВИ на свободолюбив баш когато не трябва, заради глупости.

26

От коя страна сме?

преди 2 години

Противниците на сертификата/ваксинацията - Възраждане, атака и итн. *** на България. На изборите ще се преброят. Явно, целият свят го въвежда, но тези специалисти сбор от сценаристи, крадци на субсидии, пияници са по-наясно? Или просто яхат вълната. Хайде, да предположим. Сигурно самите те са ваксинирани, както и Слави си призна.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 - И на мен м дреме засе ресторанти и сертификати

24

Анонимен

преди 2 години

Затварянията нещо да са помогнали? Вирусът си шета втора година, който е в лошо здравословно състояние да се ваксинира, защо здравите трябва да страдат? Проблемът не е само здравен, а и икономически. Не можеш само да спасяваш болните, докато караш останалите да мизерстват и да бъдат без работа.

23

Анонимен

преди 2 години

грабеж, убийство и без ваксина в Метро, изравниха наказанията, за да е по-лесно

22

православен българин

преди 2 години

Не, еврейский робе и родоотстъпниче с еврейската болшевишка петолъчка на челото, която е символ на сатаната! Навлизаме в гражданска война с ваксърите, докато ви натикаме в подземията на тъмниците завинаги!

21

Анонимен

преди 2 години

Запасил съм се с храна и пиене за 120 дни. Затваряйте веднага! Изборите - след 4 месеца )))

20

1212

преди 2 години

ААААААААА направо го направете да проработи за 5 дена. Кво ще чакате 10. Цяло лято спахте )ците сега се сетихте. И първо затворихте пак децата бъдещето на тази скапана територия, а разни алибеговци и бизнесмени оставихте да ръсят зараза. Ще връщаме Бойко крадеца, на промяната се насладихме много бързо.