229

И

преди 2 години

ТАЗИ призова хората, оцелели от отровата пак да се натровят, но вече с препаратите...Не може така да се разхождат живи здрави...това не е по план...

228

друг въпрос

преди 2 години

Ваксинацията болестта ли спира или хипотетичното тежкото прекарване , а болестта продължава да циркулира сред ваксинираните докато не мутира в друг щам .

227

Анонимен

преди 2 години

На сертификата има право само този, който помага да се усвоят едни пари, демек ваксинираните.

226

Ха-ха

преди 2 години

Всичко яко лъже!Дори след официалното признание,че имунитетът след преболедуване е в пъти по-силен и траен!Явно целта е масова ваксинация,без значение имат ли хората имунитет или не!А каква е точно целта на масовата ваксинация можем само да гадаем.Но предвид хората,които я налагат-не е добро нещо...

225

Анонимен

преди 2 години

абе за преболедували в болница не съм чувал, *** като гледам 20% от влезлите са ваксинирани

224

Както казва

преди 2 години

баба Радка: ПРОТЕЗИТЕ СА МНОГОКРАТНО ПО-ДОБРИ от естествените крайници!Понеже НЯМА НИКАКЪВ ШАНС да направят ваксините задължителни, освен че прилагат незаконни рестрикции и принуда, дават пълна възможност на "светилА" и "експерти" да дрънкат каквото искат. От 5 новини, 4 са за ковид, но нито ред, нито дума за протестите в Европа?!?А как е ковида в Африка? Защо нищо не казват и за там?

223

гогич

преди 2 години

До 208Как ше научат медийте, като фирмата не е в БГ :)))

222

до до англия

преди 2 години

""""""и кои точно новини слуша""""""" Radio City LVP.

221

Анонимен

преди 2 години

Сега само да обясни смисъла от ваксинация , при положение ,че ваксинираните също се заразяват , разболяват се и те заразяват други - включително ваксинирани.Това че имаш сертификат прави ли те незаразоносител и подлежиш ли на карантина , ако си ваксиниран заразоносител .

220

Анонимен

преди 2 години

Ваксината е нож с две остриета - особено сегашните за КОВИД !

219

преди 2 години

Тая се чуди какво да" измуче" от пръстите си !

218

тя

преди 2 години

Лъжата лъсна !Всичко се свежда до използване на закупените ваксини , които насила са ни пробутали и сега заплахи за хората !

217

Бгг

преди 2 години

Айде бе ти ще ми кажеш , че ваксините изграждат по добър имунитет от естественият. Това означава ли , че учените сте надминали самият Бог ?Учени пък прости.

216

Крал Трол I

преди 2 години

От другата седмица изкуствените жени са по-хубави от естествените! Даже заповед ще излезе. Поръчвайте!

215

Стоян

преди 2 години

Хора, всичко ще продължи 42 седмици. Пише го в Библията. Още година и половина ни остава.

214

...

преди 2 години

Та вие и за ваксините не давате гаранция. А сега какво правите.

213

Анонимен

преди 2 години

До Леша. Че вие платените слуги на руската пропаганда се имате за баш патриоти. В собствените си очи не сте родоотстъпници, така е!

212

Дедо

преди 2 години

Наредено е да се ваксинират всички ! Две години ще се надлъгваме тука ! Ай пуснете една томбола......

211

Анонимен

преди 2 години

При преболедуване с/у вирус по вид,род,вариант се изграждат противодействащи точни ефективни антитела и имунната система е по-качествена и издръжлива с КПД с продължителен срок понеж за придобиване необходимите антитела съответстващи с различията на вирусите по образуване,съществуване в подсистемната информационна на имунната система как организираща запомняща,съхраняваща,възстановяващаново/изграждаща от сигнали с данни за обработка на решения се прехвърля куп сродни функции с действия от случаи

210

...

преди 2 години

Изказване на абсолютен рд Има количествени тестове за антитела. Има международен стандард за количество антитела след прекаран, след ваксинация и по време на заболяване - . ЗАЩО АКО ИМАШ НЕОБХОДИМИТЕ НИВА НА АНТИТЕЛА НЕ СЕ ИЗДАВА СЕРТИФИКАТ??? МАФИЯ!