249

АнонимеН

преди 2 години

БИЛ ГЕЙТС: НЕ МОЖЕ, ВСИЧКИ ЩЕ БЪДАТ ВАКСИНИРАНИ С ДОБРО ИЛИ С ЛОШО ! БЕЗ МЕН РАЗБИРА СЕ! НИЕ ХИТРИТЕ САМО РЕКЛАМИРАМЕ И РАЗПРОСТРАНЯВАМЕ НО НЕ УПОТРЕБЯВАМЕ! ИМА ГРАФИК ЗА СПАЗВАНЕ И ТОЙ Е ПОД 1 МИЛИАРД ХОРА ДО 2030-ТА, А ГРАФИЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ!

248

до Българка

преди 2 години

България: починали 22 719, население: малко над 6 милиона, починали на 1 милион: 3 302, активни случаи: 68 776Израел: починали 8 029, население: малко над 9 милиона, починали на 1 милион: 861, активни случаи: 16 023Айде, сега, опитай да омсилиш тези данни за БГ и Израел...

247

Българка

преди 2 години

Бабоо, в Англия и Израел защо не ги пазят антителата от ваксините?? Ако имаше повторно разборял се в болница щяхте да ревете из медиите, но НЯМА такива. Дерта ви е да си пласираге отровиге и да се отчетете пред висшестоящите!!

246

анонимен

преди 2 години

А защо не разработват ваксини за новите щамове?

245

Земен Човек

преди 2 години

Проблемът е, че Създателят не си е свършил правино работата, и за това сега ние земните хора въоръжени със силата на науката трябва да Му поправяме и оправяме работите. Ето сега, учената професрка обясни научно как имунната система е създадена криво и естествения имунитет не създава правилно антителата, затова ние със силата на науката трябва да я изправяме чрез ваксините.

244

Дан сан

преди 2 години

Лъже като дърта баба!

243

тя

преди 2 години

Човек когато лъже се оплита и почна да говори небивалици !

242

тя

преди 2 години

Човешкият живот не струва пукната пара , само ваксините са огромна печалба !

241

SHEFA

преди 2 години

До Анонимен-253-ЕМИ ХОДИ НА ПСИХОЛОГ-ТОЙ ЩЕ ТЕ ПРЕНАСОЧИ НА ДРУГО МЯСТО АКО ТРЯБВА.

240

тя

преди 2 години

Тъй като много хора го проболедуваха , това не ги устройва и затова всички нод ножа !

239

SHEFA

преди 2 години

НЕМА ПО ДБРЪР ИМУНИТЕТ ОТ ИМУННАТА СИСТЕМА ДЕТО ГО Е ИЗГРАДИЛА.-ВСИЧКО Е ЗАРАДИ ПАРАТААААААААААААА.

238

Интересно...

преди 2 години

Значи решението за борба с вируса е да заразим здравите с ваксина, вместо да търсим спасение за болните? Само аз ли намирам това за странно?

237

Анонимен

преди 2 години

Продажници

236

ааа

преди 2 години

"Често обаче е възможно човек да не е образувал достатъчно антитела от вида на неутрализиращите, а да има много повече от другите видове, които не защитават от повторно боледуване." Не е ли меко казано шизофренично това твърдение,че нямали защита от повторно заболване,след като целият свят призна,че И ваксинираните СЕ ЗАРЯВАТ,ЗАРАЗЯВАТ други и нямат НИКАКВА защита от повторно боледуване.

235

Анонимен

преди 2 години

Тая жена е с деменция !

234

Anonimko

преди 2 години

А тези които не правят антитела с ваксините???? На тях как им се дава сертификат ????

233

Анонимен

преди 2 години

Няма значение кой имунитет и антитела са по-добри - важното е да се усвоят едни пари от ЕС и да покажем колко сме послушни , та да може пак да дойдат парички !

232

11

преди 2 години

И тая *** се опитва да лъже - какъв е проблемът да се направи тест и ако след боледуване има високи антитела от тези, дето правят ваксините, да се издава зелен светофар?

231

тя

преди 2 години

Помните ли за колективния имунитет, който щеше да ни спаси ?!Ставаше дума за 70 % проболедували и ваксивирани, сега някой да говори за такъв имунитет освен за ваксини и пак ваксини ! Нещо почнаха лъжите им да идлидат на яве !

230

Анонимен

преди 2 години

И това ми било "професор"? Я да обясни тая бабка, какво човешката ръка е сътворила по-добре от природата и Господ?