285

баба Цона

преди 2 години

Аз с 10 лева изкарвам седмицата за храна .Как ли пък ще ги дам за тест ,та да вляза в Мола. Има и други магазинчета.

284

Право в целта

преди 2 години

Ясно, отивам на село да копая компири. Ех, че кеф...

283

Зелен хайвер

преди 2 години

Карат ме да искам зорлем да се заразя, само и само да не се ваксинирам.Това ли било то демокрация и *** съюз?Заслужават пълен бойкот, да останат без слуги - като в Англия.НЕ ИСКАМ ВАКСИНА! ОСТАВЕТЕ МЕ НА МИРА! Като са толкова загрижени- да раздадат пари на бедните,за да няма мизерия по света.

282

Анонимен

преди 2 години

Прокуора: Господин съдия, наистина подсъдимият е действал при самозащита, спасявайки живота на бременната си жена и двете си деца. Но, господин съдия, подсъдимият е неваксиниран! Съдията: Ок, доживотен без право на замяна. Цялото имущество на осъдения да се раздели между Пфайзер, Бил Гейтс и Джордж Сорос.

281

Анонимен

преди 2 години

Хора, пазете се. Ако РЗИ впрегне цялата полиция да гони антиваксъри, престъпността вероятно ще скочи петкратно и повече. Комбинирайте липсата на полицаи с поскъването на ток, газ, вода, храна и т.н. и получавате перфектния сценарии за холивудски апокалиптичен филм.

280

Анонимен

преди 2 години

Да не мислите че някой се интересува от обикновения човек дали е жив или мъртав.---===----Разбира се, че се интересуват. Някой трябва да работи, да плаща данъци, да купува стоки. Без хора няма бизнес, няма печалби, и качеството на живот на всички ни пада.

279

.

преди 2 години

Кой толкова дава зор за тези ваксини и сертификати.Най вероятно са хора който трябва да получат облаги.Да не мислите че някой се интересува от обикновения човек дали е жив или мъртав.

278

Анонимен

преди 2 години

МЗ развихрят корупцията

277

Дико Сашев

преди 2 години

Радев и неговите министри цяло лято спяха, провалиха ваксинирането, а сега искат сертификати от неваксинирани хора. Човешката глупост е безкрайна. Те си отглеждаха *** с конспиративни теории и сега ще си берат плодовете. Лошото е, че всичко е за сметка на хората.

276

Анонимен

преди 2 години

Супер и без преподаватели и без администрация ще останете, само го направете

275

Анонимен

преди 2 години

Служебният кабинет от хора или демони е съставен? Тези са живото зло бе!

274

ACDC

преди 2 години

Решенията трябва да се взимат от образовани и компетентни хора. Не може необразованата маса да взима решения. Едно време тази необразована маса е вярвала, че Земята е плоска и Слънцето се върти около нея.

273

Учител

преди 2 години

"Идеята на МОН е да се включат и учителите" Направете го това и ще видите как няма да има кой да ви учи сополанковците. И без това не достигат учители, сега ще изгубите и малкото, които останаха.

272

Анонимен

преди 2 години

...И настана време разделно...Първо маски, после сертификати и накрая белега на звяра.

271

Беновска пипа

преди 2 години

*** народ може да бъде управляван само по този начин! Виждане докъде стигнахме, когато няма ваксинационна кампания, а в медиите се оставиха какви ли не конспиратори, мангъровци и всякаква пасмина да говори каквото си иска ....

270

Анонимен

преди 2 години

Това не ми прилича на пандемия, а на фашистка диктатура!

269

Анонимен

преди 2 години

От дне за мен думата "конспирация" е синоним на "истина"! Още миналата година бяхме предвили такъв развой. Насилието е ясно видимо, сатанизмът е отявлен.

268

303

преди 2 години

Напротив, в Западна Европа протестите са против зелените паспорти-. Гледайте видеа на живо. Дори и да не знаете френски, немски или италиански, ще чуете "Но Грийн пас!"! Хората са наясно, че сега ако се допусне такъв геноцид, утре ще правят с вас каквото си поискат. И харакири могат да ви поискат, като станете за пенсия, да не се харчат по вас!

267

Анонимен

преди 2 години

ВЪЗРАЖДАНЕ!

266

Анонимен

преди 2 години

в западна европа не протестираха срещу ваксинацията, а защо преболедували и ваксинирани трябва да спазват същите мерки и да се карантинират наравно с другите. и им отмениха мерките, въведоха и разграниечения навсякъде. а някои западни държави си бяха затворили и границите изцяло. и аман от 'полит-коректност' - наясно ли сте, че 75% от заразените и по болници са контингент от ***'алите, без здравни и с нула дисциплина?