25

Анонимен

преди 2 години

Човекът много добре го каза - какви са тези глупости в България. Ама... толкова де. От някои неща няма как да избягаш.

24

Анонимен

преди 2 години

В друга статия от Днес пише, че във Великобритания имат най много случаи от Юли. Там са еднакво ваксинирани. Професоре по гастроентерология, какво ще кажете по този въпрос, дайте мнение. В Ирландия, професоре този вирус да не мрази островитяните?

23

Ай Сиктир

преди 2 години

Да не говорим, че пика на третата вълна във Франция е бил юли-август със средни дневни стойности повече от 25к новозаразени. Демек в момента са в ремисия. Не обичам да споря, но побеснявам, когато някой некадърно се опитва да манипулира. А некадърно е, когато обективните данни са на няколко клика разстояние.

22

Анонимен

преди 2 години

Статията лъха на фалшивост от всякъде. А Кaлкyлaтopка, цял ден бълва статии с разни санитари от Германия и "професори" от Франция.Колкото повече статии на ден за ваксините напише, толкова повече парички ще вземе!

21

Анонимен

преди 2 години

Брей тези франсета бре! С ковида се справили, а защо не могат да се справят с тия дето режат главите на учителите им по история? От народ, който не може да гарантира на учителите си по история правото да преподават спокойно в час, акъл не щем.

20

Бай Хуауей(о)

преди 2 години

Статията е абсолютна манипулация. След време истината ще излезе наяве, а именно че ваксините са "ваксини". Само след няколко месеца.

19

Анонимен

преди 2 години

Само едно ЖИВОТНО не може да разбере смисъла на ваксинацията !!!

18

До 18

преди 2 години

Защото сте със здрав разум,затова сте последни по всичко !Икономика,стандарт,здраве,продължителност на живот,смъртност,грамотност !!!ХахахахахахахаГолям си *** ,ама пък със здрав разум !!ХахагагаКое му е здравото на разума бе,кл()шар миризлив,да умират по 120 души на ден ли ?

17

Ай Сиктир

преди 2 години

Инсинуацията на Професора е, че огромното число ваксинирани води до незначителен прираст на болните, които даже са изключително и само от неваксинирани. Споменава някакви си хилядатина човека по реанимациите, но числата от статистиката казват друго. Хайде като си толко навит дай твоя анализ

16

До 15

преди 2 години

Я дай имена на диаметрално противоположните ??Само без дементиралия 90 годишен французин,за който сте се хванали като удавници за сламка !!!

15

Анонимен

преди 2 години

То не бяха акъли на уж български доктори от Англия,Швейцария,сега и Париж! И всичките ни учат колко важно и полезно е да се ваксинираме.Все едно,че сме ***,които безотказно се подчиняваме на чуждите нареждания! За огромно тяхно съжаление,а и на господарите им,ние БЪЛГАРИТЕ сме със здрав разум и не се поддаваме на манипулации.Така сме оцелели почти цели ЧЕТИРИНАДЕСЕТ ВЕКА!!! БОГ да пази БЪЛГАРИЯ и НАРОДА ни !!!

14

Еди Койси

преди 2 години

Не ми давайте за пример хора дето са поробвали други хора

13

До до 12

преди 2 години

Няма нужда някой да е чувал за мен да виждам какво става. Всеки титлуван гледа да изкара още някой лев като се изкаже по начин който се харесва на статуквото. И защо да не го иеонизирам, като от този професор има много по-известни капацитети, които се изказват диаметрално противоположно. Ти, явно защитаваш такива от твоята кръвна група - тези които са готови да затрият цял народ, ако някой ги осигури с пари.

12

До ай сиктир

преди 2 години

А знаеш ли Франция колко милиона е ?70 милиона !Тук сме 6.5 милиона.Дай сега статистика за България с 13% реални ваксинирани и да сравним с Франция.Да видим дали ваксините са ефикастни !Дай да го направим ,а ?

11

Анонимен

преди 2 години

Понеже били много ваксинираните, имало много малко случаи на заразени, а още по-малко на умрели. Не знам каква цифра е още по-малко от много малко, но ще гадаем. Иначе на фона на тези ваксинирани и малко зараза, да се напомня за маските, че да си личи добитъкът. Професоре, а иначе вие от благородна загриженост ли давате интервю, или някой ви е поканил с допълнителен мотив в брой ?

10

Еди Койси

преди 2 години

Франция да се пази от ислямистите не от грипа

9

Майстора

преди 2 години

"ако някой е без маска, другите му напомнят да я сложи"... Е нали "86% от населението на Франция е ваксинирано"... За какво са им тогава "маските"... Като са "предпазени"... Мозъците масово спряха да функционират, само пропагандните лозунги и манипулацията остана в тях...

8

Ай Сиктир

преди 2 години

Статистика от завчера във Франция: 5934 новорегистрирани положителни, 49 починали, 87766 активни случая от които 1049 в реанимация. Да връщам ли още?

7

Селяндур с джип

преди 2 години

От сутрин до вечер облъчване. Няма край.

6

Ай Сиктир

преди 2 години

От снимката се вижда, че професора не е от интернет фамилиар поколението. Да помогна: за вчера във Франция: 6036 новорегистрирани положителни, 21 починали, 88626 активни случая от които 1049 в реанимация. Нямам какво повече да кажа.