45

Тони

преди 2 години

Ваксинират с Файзер.

44

Тони

преди 2 години

Това е истината, във Франция се научиха да живеят с вируса, ваксинираха възрастните над 60, медицинскя персонал, полиция, чиновници, ресторантьори и положението се успокои. Санитарният пас ти го дават веднага след втората инжекция, по европейски образец, с дата и място на ваксиниране и ще бъде валиден до юли 22 година. Франция е силна институциите са силни, а терористите,които убиват, най-често са чужденци. Във Фрация има ред, властта се грижи за населението.

43

Анонимен

преди 2 години

Във Франция вълната мина през август, сега е на Балканите. След някой и друг месец отново ще ги навести, ама дотогава имате още малко време да ни ги давате за пример как, понеже са ваксинирани, били свободни ха.

42

Анонимен

преди 2 години

"Само едно ЖИВОТНО не може да разбере смисъла на ваксинацията !!!"============ Вярно. А само един промит мозък не може да направи разлика между ваксина (чийто смисъл е да предпазва от заразяване и боледуване) и експериментален препарат (който не предпазва нито от заразяване, нито от боледуване).

41

Анонимен

преди 2 години

А с коя ваксина масово са във Франция?С Файзер като в Израел или друга?

40

Не мерси

преди 2 години

Горкия човек. Сигурно има бити от всички ваксини и на човек не го мяза. Този няма ли огледало да се види.

39

до 22 от славянин

преди 2 години

''Само едно ЖИВОТНО не може да разбере смисъла на ваксинацията !!!'' Именно, точно затова животните не ги питат дали са съгласни преди да почнат да ги бодат на конвейер!

38

славянин

преди 2 години

Не знам дали това е истина, най-вероятно не е, но на съседния остров положението е трагично и става все по-зле!!

37

SS

преди 2 години

Това не е вярно. Точно Франция беше страната в която се бяха ваксинирали около едва 500 души до януари 2021 год.

36

Solar Power

преди 2 години

До Другата истина: Ами при 65% ваксинирани толкова :) Освен това вземи им виж статистиката на починали и приети в болници. Да не се окаже ,че ние сме 10 пъти повече :)Изход от кризата има само чрез ваксина или прекарване (ако прекараш) това е !

35

Другата истина

преди 2 години

Великобритания - на едно от първите места по скорост и брой на ваксиниране ! В момента - над 50 000 новозаразени на ден, като се очаква до дни да станат двойно повече !

34

Анонимен

преди 2 години

ваксинираните не се хоспитализират. тях направо ги карат към крематориума, защото вече нямат нужда от лекарска помощ. директно отиват във ваксинационния рай, където за тях се грижат по 75 девствени медицински сестри.

33

(-_-)

преди 2 години

Всяка прилика с действителни лица е случайна, ама защо пак коремен хирург??Толкова ли нямат във Франция специалисти по темата?

32

до 27

преди 2 години

Явно във Франция послъгват :) или французите вярвайки, че са станали безсмъртни изпитват ефекта плацебо и не боледуват.

31

Анонимен

преди 2 години

Нещо за Афганистан да кажете , за Африка ... За Франция разбрахме !

30

Анонимен

преди 2 години

Да, супер. Днес няма, а утре има. Може да ни съобщавате всеки час да не изпуснем резултата случайно.

29

Анонимен

преди 2 години

По умни са от нас.

28

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че са се върнали напълно към нормалния живот, а именно: маски, дистанция, грийн пас, сертификати, бустери... Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха...

27

Анонимен

преди 2 години

Точно във Франция....айде сега моля ви се

26

Куцо,

преди 2 години

сакато и непознато пропагандата продължава....ама никой не ви вярва...насилието буди сериозно подозрение и недоверие....Насилието означва умисъл с лош край..