17

Анонимен

преди 2 години

Този кабинет вече по нищо не се различава от Борисовият кабинет макар и да е с друми имена на министри. Липсана на дърва за огрев и високите им цени, високите цени на хранителните стоки, горивата, тока, водата и пр. плюс зелените сертификати и ваксините ще страт много хора които искаха промяна да гласуват и честито ББ на бял кон.

16

4-5 място

преди 2 години

напъните на импексова за гласове не спират .

15

Кабинетът

преди 2 години

веднага да спре ГЕНОЦИДА НАД ХОРАТА.....ТОТАЛНИ ПРОДАЖНИЦИ...ДАЛИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ГЛАСУВА, ЗА КОГОТО И ДА Е БИЛО....

14

Сата НАТО

преди 2 години

Това го говоря от 10 години.

13

Чи как така

преди 2 години

ще се топлят на дърва. Питали ли са Брюксел? Възмутен съм. Това повишава значително твърдите частици и замърсява повече дори от старите автомобили. Аз и моят *** приятел имаме електричка, тока си го набавяме от фотоволтаици в двора, ядем само отглеждани от нас плодове и зеленчуци, пеем им и ги поливаме с дъждовна вода и сме с по три дози Pfizer, но тези бедните и невежите нарушават нашия дълбок Дзен мир като замърсяват, сеят зарази и ни травмират с простотията си. Брюксел да направи нещо.

12

Анонимен

преди 2 години

За какво са ни дърва. Те планират да ни ликвидират като нация - имат петилетка да изпълняват. А вашия президент (понеже не е моя) нещо няма ли да каже по някоя от важните теми в момента? Или всичко е супер и няма нужда.

11

Каун Грипенов

преди 2 години

Ще ви осигурят дърва,но сега правя лицеви опори и трябва да се актуализира бюджета. Бойко авансово е раздал пари на дървосекачите без да са осигурени от бюджета. Чакайте да направя и едно коремно. Във форма съм за изборите.

10

Биволъ

преди 2 години

Кой не скача е червен.Защо не скачате,а зачервили сте се от студ,а и вие страх от изчегъртване.

9

От българите

преди 2 години

Нинова, ти си една безбожна еврейска слугиня. В страната се въвежда геноцид със сертификати, обявява някой си луд Виктор Николаев, че след няколко седмици някой си решил, че у нас всички държави служители ще бъдат с наложена задължителна ваксинация, а тя тръгнала за дърва да говори! Всички комунисти вън от България, а проповядващите учението ви - на дръвника!

8

Ние

преди 2 години

Нинова, липсата на дърва е цел на уравляващите от които сте и Вие. Целта е да няма пепел и да няма с какво да си посипете главите след безумията които вършите.

7

Анонимен

преди 2 години

БСП,ГЕРБ,ДПС и Патриотите действат по един и същи начин,значи са една партия.ИТН саботира останалите партии,това означава,че е от тази група.

6

Анонимен

преди 2 години

От търговията с дърва и дървен материал печели 100% единствено мафията на ДПС ... С Тези пари се купуват избори.

5

Анонимен

преди 2 години

ДС агент 007 към Нинова - Ръчката не работи, дрОгаркУ! ----- Нинова - Каква ръчка, бе ДС агент 007? Няма ръчка, има копче! ------ ДС агент 007 към РадеФ - Оо! Извинете, г-н Резидент, но партията-майка нареди друго! ----- РадеФ - Продължавай с ръчката още малко, моля те, още малко ооо, ооххх!

4

Ай Сиктир

преди 2 години

Другарката Нинова на кого говори? Всеки си призовава в пространството за някакви неща. Нинова! С вашата подкрепа другаря Радев е.а майката на всички българи. И типично за вас, децата и внуците на ония, що още излизат из шумаците, се снишиха и чакат бурята на отмине.

3

оиа

преди 2 години

Боько каза вдигайте всичко на аверчетата си дето бъркаха 12 години в кацата.Дървата са в сектора на ДУпЕсЕТО.....ИСКАТ ДА ПОКАЖАТ ЧЕ без тях нищо не става.Мафия Корупция, малко Ви остава още няма и месец.....готови сте да утрепе народа за власт....ммммммааа

2

Анонимен

преди 2 години

Никой нищо няма да спре, защото хаосът в държавата е неконтролируем.

1

Анонимен

преди 2 години

2021ва година, Нинова има визия как хората да се отопляват на дърва. Това леко ме плаши .