37

П.К. инк.

преди 2 години

Ниновца незабавно да върне на Държавата България всички имоти, капитални средства, и налични средства на всички Външно-Търговски Дружества, до които се е докоснала при криминалната и престъпна "приватизация".

36

анонимен

преди 2 години

Другарко,не си управляваща,да даваш акъл. Гледай само как приятелят ти Радев и назначените от него експерти,потъват в кашата,която сътвориха.

35

е да

преди 2 години

не само дървената мафия ами и енергиината , да спрат износа на ток

34

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да каже Нинова, поплювковците ще ревнат! Наистина ли им плащат или така, от безделие, вътрешно напрежение и неприятен характер ги напъва да напишат някоя глупост? Имайте добрината, когато казаното от отсрещния е БЕЗУСЛОВНО ПРАВИЛНО, да се въздържите от напъните! А онзи с дървото и другия с цепеницата да не пострадат, ако стане нещо!

33

Анонимен

преди 2 години

До СМЕХ....А за теб ще побием един подострен кол. Нататък е описано от Васил Друмев, Антон Дончев, Иво Андрич.....Ще бъде смешно!

32

Анонимен

преди 2 години

Ам, Нинова, това не е ли вашият кабинет? Вашия и на вашия президент Радев? И уж и вие и той изпозлвахте думата отговорност във всяко второ изречение, сега нещо ние вие нито той излизате да поемете отговорността. Радев защо не излиза при протестиращите сега?? Да ги чуе, да им отговори, да ги подкрепи, хм??

31

Анонимен

преди 2 години

Неможе лидер на партия да нарежда на президентската република.

30

Ами,да....

преди 2 години

НИНОВА , ДА ПРАТИ ЦЕЛИЯ АКТИВ НА ПОЗИТАНО У РОДОПИТЕ...ДА СТАНАТ ШУМКАРИ ЗА ДА ПАЗЯТ ГОРАТА....!!!!!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Когато България изнасяше ток за съседните ни държаси,там осветяваха не само населените си местаами и главни пътища с тока от България.И когато в Гърция попитахме а къде е тая щедра България,те сочеха на севр и викаха:-ей там в тъмното.И сега положението с дървата е същото.Типична шопска философия.Я не сакум да съм добре,я сакам Вуте да е зле.Така за 75 години,5 пъти фалираха България.На всеки15г.веднъж.Гласувайте пак за шопите,та да изчезнем завинаги като народ.

28

Анонимен

преди 2 години

Дърва и пелети няма никъде, червените изнесоха дървата като Виденов зърното 1996

27

СМЕХ....

преди 2 години

СПРЕТЕ ИЗНОСА, БЕ....ЗАПАЗЕТЕ ПО ЕДНО ЯКО ДЪРВО ЗА НИНОВА РАДЕВ И СИЕ.....!!!@

26

Почитател

преди 2 години

Бях ! Щом необмислено и прибързано и ти реши като гербаджиите да плюеш срещу министъра на здравеопазването след толкова очакваното решение за зелените сертификати, не мога да съм почитател. Отблъсна интелигентни и мислещи не само за егоистичните си лични интереси хора. Нареди се до онези кресльовци , които за жалост са болшинство в неуредената ни през годините държава. Разбирам защо го направи...да привлечеш някой гласоподавател от тях . Грешиш. Никой от тези няма да те подкрепи.

25

Асан

преди 2 години

Кабинета незабавно да спре и партийните субсидии... това е грабеж :)))

24

Анонимен

преди 2 години

Щях да напиша нещо, но номер 32 ме устройва напълно. Ха - ха.

23

Зрител

преди 2 години

И тая като я цепна с една дървеница

22

Анонимен

преди 2 години

Ехеее, *** още се грее на дърва

21

Анонимен

преди 2 години

Сетила се Мара да се побара.Че то от десетилетие е така а не от вчера.Всеки политик,си мисли,че светът започва от него.Да ама НЕ, *** има безчет.Къде е"невидимата ръка"на пазара,дето го регулира.Май се е заела да пълни джобовете на сламени благородници и алчни човечета.Без Държавна регулация,няма популация.Има само смърт и ужас.

20

Анонимен

преди 2 години

Сетила се Мара да се побара.Че то от десетилетие е така а е от вчера.Всеки политик,си мисли,че светът започва от него.Да ама НЕ, *** има безчет.Къде е "невидимата ръка"на пазара,дето го регулира.Май се е заела да пълни джобовете на сламени благородници и алчни човечета.Без Държавна регулация,няма популация.Има само смърт и ужас.

19

Анонимен

преди 2 години

Абе, Нинова, нали ти подкрепяше този кабинет съставен почти и само от членове на БСП?

18

Анонимен

преди 2 години

Този кабинет е безпомощен и безидеен във всяка една сфера!