39

Анонимен

преди 2 години

И принуждаваше всички, големи и малки, богати и бедни, свободни и роби, да получат марка на дясната си ръка или на челата си, така че да не могат да купуват или продават, освен ако нямат марката, която е името на звярът или числото на името му.

38

до 40

преди 2 години

Атака и Възраждане )***) са един дол дренк - фашисти. Как иначе наричаш хора, които осъждат сънародниците си на смърт. Не знам кои наричате "глобалисти", но по добре да следваме положителни промери от света, отколкото да се самоубиваме с балканска глупост.

37

Анонимен

преди 2 години

Върнете Бойко да тури КПП-та и да опъва ленти в южния парк, заедно с Фандъкова да не ходят хората там.Само ''умнотии'' правеше тоя !!!!

36

До 29

преди 2 години

Благодаря за обръщението "младеж". На 58 съм. Живея в западна Европа в 220 кв.м. Нямам никакво намерение да се крия в мазето, където ме пращаш . Но ти може да го направиш. Сигурно миеш *** на ортодокса в Израел.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36Една година след преболедуване нямаш никаква антитела, така че не знам какъв имунитет има

34

Анонимен

преди 2 години

Израел - 675 случая, 6 починали. Някой нещо? Кога ще се научим да не казваме на бялото черно? Кога в крайна сметка ще се научим урока? Кога ще се научим да не се държим като невръстно дете?

33

Анонимен

преди 2 години

Какво са ви криви Възраждане? Може само да лаете по тях. С поръчковите си журнаглисти. Системата по която се действа към тях е същата като с Атака. Да се омъскари всичко което е различно от идеите на глобалистите.

32

Пловдив

преди 2 години

До 19:Какво да чакам,товарният влак ли?

31

Анонимен

преди 2 години

557 са болните,заразените не ме интересуват.

30

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните държави забравиха за вирус и мерки. В болниците им лежат единици в интензивните. Това ако е провал , ти си извънземен. Израел има 40% неваксинирани религиозни фанатици и още дълго ще теглят. Ваксината пази 1 година. Ще се реваксинираме ежегодно, какъв е проблема! А преболедувалите ще преболедуват пак, ако са без ваксина . Това е положението!

29

Анонимен

преди 2 години

Взе да става интересно.Тези от Възраждане много вдигнаха летвата. Дават половината субсидия от изборите за глвата на Денков така че,дерзайте Някой да ми напука вратните вени....

28

Анонимен

преди 2 години

От 600000 са изписали 900. Това мирише отвсякъде. Борим се да достигнем повече активни случаи?

27

Анонимен

преди 2 години

Мангъров отдавна се ваксинира. Залъгва баламите, да се хареса на мнозинството, че да прави политическа кариера. И те се вързаха. Хо хо хо

26

Анонимен

преди 2 години

И какъв ефект, само училищата затворени, учениците в моловете и кафета. Тоя разчита на естествения подбор май.

25

Ммм до 3 коментар

преди 2 години

Младеж, ти ли плащаш здравните осигуровки на неваксинираните че се обаждаш неподготвен. Бий си поредната доза и се скрий във мазето. Живея във Израел и мога да ти кажа че тук вече признават за провала на ваксината. 70% от болните са със трета доза . Вече се чудят как да замажат положението. Бъди здрав и се радвай на живота , човек сам решава какво да прави със живота си . Относно ваксините, избягали професори от Пфазер си признаха че тровят човечеството за пари .

24

Анонимен

преди 2 години

Рундьо,извини се,бе.

23

Хей

преди 2 години

Още ли ги има вярващите на доцент Мангъров?Тука един се чуди колко малко хора умрели от населението на България не си струвало мерки и ваксини.Ако процентите се запазят ще има 5% умрели от 6000000 (ако това е населението)така, че ще спрем на 300 000, вече сме на 10% от целта. Няма да изчезне България я.Ако така ви харесва ако се ваксинирате бройката ще е друга.Ама какво са 300 000 че да ни спират да ходим на кръчми.И ние сме истински мъже и не се ваксинираме за да дадем на ковид равен шанс!

22

Анонимен

преди 2 години

Кацаров,вън.

21

За животните

преди 2 години

Още ви е лабаво около вратовете. Зачекайте малко да сформират шпиц командите. Ще ви отеснеят улиците на София. Ще шиете зелени звезди та ушите ще ви изплющат. Само търпение.

20

До 8

преди 2 години

Нещо математиката ти куца. Не 0, 08% , а 20% от населението са били заразени. А без ваксинация пак ще се заразят. Но ако са оцелели от първия път, дали ще имат тоя късмет втория път??? А останалите 80%, които още не са срещнали вируса?