59

Анонимен

преди 2 години

'' голяма част от хората са много ама много глуппаввии '' .......................... зависи, тези които ти наричаш глупави, наричат глупави такива като теб.

58

Анонимен

преди 2 години

пълно налагане на фашизъм, никакво съобразяване и мачкане на правата докато стадото не стигне 80%, правата трябва да се погазват, мачкане и никакво отстъпничество, овцете са малко, още трябват

57

Анонимен

преди 2 години

А ве, вие срам нямате ли ? Къде ги тия '"заразени" по 1-4 хил. на ден. Всеки ден за период от две години. Аре У ЛЕВО

56

Анонимен

преди 2 години

Последни сме по всички показатели. Това не е случайно. Казано е много отдавна - "про..с..т народ, слаба държава". Затова сме последни и по ваксинация.

55

Анонимен

преди 2 години

Вие, дето цъкате минусчетата, кой ще ви лекува ако се разболеете мислили ли сте? Има масово неваксинирани лекари, включително работещи в КОВИД отделения!

54

Анонимен

преди 2 години

Официално! Възраждане (***) - партия на глупавите хора в България! Пребройте се!

53

Анонимен

преди 2 години

А колко от тях са надписаните?

52

Анонимен

преди 2 години

До 47 новото и прогресивното го виждаме в Австралия. Жалко е че си се родил на тая земя България. То е така като не си знаете историята, няма да имате и бъдеще.

51

Фред

преди 2 години

Преболедувалите имат силен имунитет. Ако всички пребуледуват вируса ще изчезне. Но како вече беше отбелязано 300 000 българи няма да видят другия край. Ако това е приемлива цена за вас добре. Ако не сте го изкарали, сигурнили сте, че ще минете метър. 5% шанс да свършите с тръба в гърлото след дълги мъки. Само 0.5% ако сте ваксинирани.

50

Анонимен

преди 2 години

Нали имаха създаден ясен план и конкретни критерии за въвеждане на мерки? Просто трябваше да го следват, но те решиха да си играят на политика.Последствията ги виждаме. Хаос и смърт!

49

Анонимен

преди 2 години

Преди година, и дори през пролетта на 2021 г. изглеждаше почти невероятно да се докараме за трети път дотам, където сме в момента. Близо 5000 нови случая на ден, над 200 починали за денонощие и отново ужасяващите сцени на естествен подбор - умиращи по линейки, пред болници, вкъщи, забавено лечение, отказан прием, изчерпани легла.Изумителното е, че това се случва за трети път и по никакъв начин не се различава от предишните два

48

Анонимен

преди 2 години

Единственото възможно сега, ако искаме ужасът по болниците в София да спре, е локдаун. Затваряне на заведения, спортни зали, кина и училища и дистанционна работа. Ситуацията е докарана дотам, че само рязко ограничаване на контактите сега може да доведе до облекчаване на натиска върху болниците и намаляване на и без това рекордната смъртност след няколко седмици.

47

50

преди 2 години

Откога самонадеяната глупост се нарича "свобода"? Откога да осъждаш сънародниците си на смърт и бедност се нарича "милеене за родината"?

46

do 40

преди 2 години

До АнонименДа върнат парите на народа дето ония шарлатанин излъга за субсидията.Напазари си къща и кола сега и Софиянец ще го правиме и там имот да си купува.Ах, само крадци и мошеници в тази бедна държава...

45

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че отставките на министърите на МЗ и на МОН, както и ръководителите СРЗИ, РУО и Фандъкова са задължителни . Тези постове не вървят само с привилегии и тлъсти заплати. Има и отговорност, както виждаме София вече 3 -та седмица в тъмночервенота зона и продължава да се катери нагоре. Това е очевидно несправяне с поверените им отговорности. Оставка. Не става да са на такива постове и само да прехвърлят вината към други!!

44

Анонимен

преди 2 години

Кой каквото ще да говори, все тая! Преди малко по Нова Телевизия видях пред Пирогов опашка пред ваксинационния център. Но не, не да се ваксинират, а да се тестват! И не, не, не са уплашени граждани, а все лекари, от Пирогов! Не ги пускат на работа, щото нямат сертификат! Имаше и такива, които дори отказват да се тестват.Една лекарка работи в КОВИД отделение - категорично отказва да се ваксинира! А ние сега, кого да слушаме?Математиците?Или коминочистачите?

43

Анонимен

преди 2 години

Може ли пак тел на Кацаров?...

42

Анонимен

преди 2 години

Do Бено Откъде ти идва самочувствие да даваш оценки, не се ли виждаш, че си функционално неграмотен и главата ти кънти на куха ламарина. Ако не бяха взимани мерки, жертвите щяха да са не 20 000, а 200 000, но още поне толкова щяха да станат инвалиди. Лесно забравихте какво се случваше в Милано, Бергамо, Ню Йорк и Лондон. Обществото взимаше мерки, именно, за да се намалят човешките жертви

41

Анонимен

преди 2 години

Въпреки че София вече 3 та седмица е в тъмночервенота зона до вчера не бяха взети никакви мерки. Оказа се, че кметицата Фандъкова е упражнявала натиск върху директорите да не обявяват болните по училищата, също така и върху СРЗИ да не карантинират класове особено профилираните паралелки от 10 клас нагоре, където се смесват деца от целият випуск.

40

Анонимен

преди 2 години

От известно време глупавите хора в България имат официално партия - Възраждане. Пребройте се!